🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 836
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Кафенце с хубава компания

Благодаря за всичко споделено!
Относно целувката, имайте предвид че по-реалните целувки са забранени, имат ограничения на действията, налагат се големи глоби. Когато има добро заснемане като в случая се получава красиво. Аз дори на пръв поглед не забелязах, че са със стиснати устни, после като я гледах го видях, но на мен това не ми пречи, щом гледайки серията ме грабна. Донякъде съм съгласна, че Нисан беше статична, защото не е очаквала, но можеше в един момент да отвърне, но може да е и режисьорско решение.
За мен на прима виста си беше въздействаща.

Подготовка за снимки

Хубав ден!

# 16
Привет!

Тьй като тези два сериала бяха хита в гимназията за нашия клас. Не мога да определя с коя дама  е бил по въздействащ Чаатай върху мен. С Хазал бяха емблематични, представете си цял клас набор 92, 21 момичета въздишащи по Емир Smile Но определено със Серенай са черешката на тортата, целувките и излъчването им бяха по естествени, може би наистина са имали някакви отношения. Това вече няма никакво значение, колко вода е изтекла, само те си знаят какво и как е било.

Благодаря за новата тема. Да я изпишем с удоволствие.
Целувката беше хубава. Може би понякога ми се да има повече  повече страст в екранните целувки, ама все пак това е характерно за друг вид актьори, освен,че е забранено. За Ешреф и Нисан предвид ситуацията и отношенията им до момента, целувката и реакциите им са 6. По натам може да има друг вид целувки Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 17
Добро утро, момичета!
Да си изпия кафенцето с вашата компания.
Да, така е Жаки. Забрани имат. Нисан сигурно ще му отвърне на чувствата, колко още ще и трябва да се обеди в чувствата на Ешреф.  Да хваща Ешреф за ръка и да действат заедно. Кадир голям тандем ще е с Чийдем. Ох, не мога и нея да я разбера хем го обича, какви ли глупости не направи в стремежа си да се докопа до него и сега срещу него с Най-големият ми враг. Всъщност възможно ли е любовта да е способна на такова отмъщение?
Направи ми впечатление, Чийдем продължава да изнудва новия колега, това си е нейн стил. Много добре изграден образ от нейна страна и като вдигна с ръцете тая коса, толкова нежна и красива Бюшра, пък роля на злодейка.
Нимет и тя навика си не променя, шляп един шамар мисля, че беше на Сейфове.
Радвам се, че този злодей си заминава, едно зло по-малко за Ешреф.
Кадир ми беше инертен от едната крайност до другата, страшно не уравновесен, но упорит в жаждата си за власт. 
Много добре ще се получи като всъщност Ешреф отстъпва постна си  и избира любовта. На такъв човек му дай власт и му гледай сейра.  Не мисля, че Кадир  ще се справи с управлението на сираците, ще има обрати.
Ама и Якуб баба, към Ешреф безкомпромисен, а като е за Кадирчо все с перце го гладят, по- отстъпчив.

ММК ще излиза с нов клип покрай БАЙРАМ, не спира и той да твори. Хем по яхти, enjoy-ване, голям сладур е! Като дете е!
Желая ви прекрасен ден, момичета!

# 18
Добро утро!

Аз още снощи изгледах серията. Много ми хареса. Стрелбата беше хубава. И сигурно ще съм единствената, която не намира много смисъл в това  Фарук да си чете, докато братята му си рискуват живота. Забавен момент, ОК. Беше ми излишен. Всеки път се чудя по колко патрона има в един пистолет. Нали си ме знаете, че съм веро подробностите.

Малката Афра беше много любопитна и задаваше неудобните въпроси. Те бяха важни да се зададат. Но не мисля, че беше редно Ърмак да показва стаята на момчетата. Бих предпочела те сами да я видят. Иначе Ърмак ги предаде. Не е красиво пред други хора. А и знае за чувствата на Ешреф. Тя първа ги видя още на сватбата.

Целувката беше супер. Отворени, затворени усти… идеално бе заснета. Това не е предаване за възрастни по канал за възрастни. Винаги съм смятала, че на телевизор повече езици и разменени лиги стоят пошло, грозно. Ако тя не е отвърнала бих го приела като огледална реакция на нейната целувка. Тя целува -той бяга. Сега той целува - тя няма къде да бяга, но и не е длъжна да реагира. Аз я приемам като огледална на първата.

Друго ми направи много силно впечатление. Тя си призна с болка любовта. Той до този момент и е признал единствено, че не би искал тя да си тръгне и колко много обича Руя и че сърцето обича веднъж. Отделно знае, че това с предателството той  може да не прости и е много наранен. За нея тази любов е невъзможна, обречена. Когато отвори вратата за последен път го гледаше с надежда, че няма да си тръгне, че ще остане при нея. И много я заболя, когато той излезе. Затваряйки вратата зад гърба си, тя се сбогува с надеждите и копнежите си.

Отново видяхме, че фраговете лъжат и съм много щастлива, че успяха така добре да ни заблудят. Аз бях убедена, че ще го направи на финала и до следващата седмица нямаше да разберем какво се е случило. А те направо ни отвяха главата с финала. Между другото аз през цялото време си мислех, че той пита защо ме предаде.

Усмихнат и слънчев ден ви желая.

# 19
Ешреф може и да не призна чувствата си на Нисан, но Йомер ни увери, че изпитва еднакви и към Нисан, и към Руя.
А сега си мисли "Ако не беше Руя, щеше ли да почувства същото към Нисан?". Аз ще ви кажа, той отдавна го чувства.
Все пак се надявам скоро да и признае и на нея, заслужава го.

Чийдем е на принципа или е с мен, или с никого. Готова е да го види мъртъв, но не и с друга жена.

# 20
От Cagatay Ulusoy North America

ЕСРЕФРУЯ ~ Анализ на тази критична сцена от Епизод 5, където Чигдем беше разобличена.

Веднага щом потвърждава датата на фалшивото ѝ раждане, той потвърждава, че тя го е лъгала. Сега, когато познаваме Ешреф по-добре, той я е играл през цялото време. Изражението му на гняв и отвращение, докато слага огърлицата, е класическо, което затруднява приемането на нездравословната обсебеност на Чигдем от него и Руя/Нисан.

От своя страна Чигдем стиска тези диаманти като символ на любовта им, но за Ешреф те са символ на нейното предателство. Тя живее само защото е жена и е полицай. Той не губи сън заради нея.

За разлика от това, въпреки че Ешреф подозира, че Нисан не е ангел, неговите неизменни инстинкти го водят правилно. Вместо да се чувства предаден, той приема любовта им един към друг.

Тези две песни са разработени като контраст една на друга и за да засилят идеята за духовната връзка между Ешреф и Руя. И двете жени станаха част от живота му под фалшив претекст, но и двете бързо се разминаха в намеренията си и истинската си любов към него. Дори в най-лошия си момент Нисан никога не можеше да помисли да унищожи Ешреф, докато Чигдем, социопатка, е водена от отмъщението си.

Нямам търпение за безцеремонния ѝ край. Как мислите, че ще падне?? Споделете вашите теории 👇

https://www.instagram.com/p/DKh0-37vo17/

# 21
Това за рождената дата има логика, предвид, че извади няколко паспорта. Още тогава го коментирахме, че няма как човек да си забрави рождения ден. А по спомен, Ешреф няколко пъти го каза и повтори датата.

От последния епизод разбрахме, че са имали връзка, щом тя се бута да го целува. За Ешреф по-скоро е било мимолетна връзка, докато намери Руя. За нея смисълът на живота ѝ.

# 22
Здравейте момичета,
Благодаря за Новата тема 💐
Бофчее,
Толкова се радвам на вълнението ти от Меджезира и маратона ти ....
Вярвай ми, връщаш ме години назад в едно от най шеметните ми гледани на сериал и любовта ми към Чачи....
Да, твърдеше си, че имат връзка....доста неща сочеха натам....бяха засечени посред нощ да ядат чорба, папараците бяха публикували ШОК, ШОК,ШОК  новина...
Истината я, че до края на сериала уж имаха връзка, но се усетиха, и феновете на Сери не и простира, че тя ги заблуди ...а всъщност имаше връзка с Керем Бюрсин. Тяхната връзка продължи 4 г. и според слуховете Керем я заряза заради изневяра. Все пак всичко това са само предположения /няма потвърждение за връзка/....но химията и Физиката между двамата е достатъчно силна за да ни закове пред екрана!

Рокси,
Казах, че Хазал го е научила да се целува ПРЕД камера, ... той го е споделял в интервю Simple Smile

Благодаря ти за включването Sparkling Heart минало -бешело за тях,но определено радват много.Рядкост е така да си паснат главните герои.Гледах и Терзи - там химията между Пеями и Есвет беше колкото между 2 градински дирека,тук с Демет не е чак толкова ,ама почти. Не знам как да го обесня,в моментите на близост даже зрителя настръхва,когато между героите има химия.
Скрит текст:
Същото усещане имах ,като гледах ранобудна птичка с Джан и Демет ,много им се получи,имаше го
 това наелектризиращото

# 23
Аз също не виждам химия в Ешреф. По никакъв начин не ми въздействат. Между великата четворка има повече химия. Иначе героинята Нисан е добре изграден образ, но Демет не се справя в повечето случаи, поне в моите очи. Само като си представя Серенай как би го изиграла, направо ме е яд, че не я поканиха нея. Пак казвам това е мое виждане.

# 24
Здравейте, момичета!
Още не съм гледала серията с превод.
Имам проблем с интернета.
Прочетох ви набързо.
Един въпрос от Ели, относно любовта на Чийдем ме накара да се замисля.
Чийдем не обича Ешреф, поне не с любов, която изгражда, а с такава, която унищожава. Това, което тя изпитва, е по-скоро обсебеност от контрол (да го има само за себе си),ранено его (че той не я избира),болнава нужда за признание (че е "достатъчна").
 Съюзът и с врага на Ешреф показва не любов, а психологическа драма с емоционално разстройство, това е акт на разрушение, насочен към човека, когото уж обича.
 Възможна ли е любов, която да отмъщава?
Истинската любов не минава през отмъщение. Но когато любовта не е зряла, когато човекът не познава граници,тогава любовта се превръща в бойно поле, а не в убежище.
Чийдем вярва, че е наранена и това оправдава действията и в нейната собствена глава. Но убийството на Атиф, предателството срещу Ешреф, манипулациите спрямо Нисан -всички те говорят не за любов, а за желание за контрол, наказание и егоцентричност.
Чийдем проектира върху Ешреф свои дълбоки емоционални липси, които той не може да запълни.
Когато не и отговаря с "правилната любов", тя се чувства унижена.
А унижението бързо се превръща в нужда от възмездие и то, по всяка цена.
Тя казва "обичам го", но действията и го разрушават.
Чийдем е трагичен образ.
Жена, която би могла да бъде силна, но избира да бъде опасна.
Колкото до целувката, склонна съм да се съглася с вас, че беше изненадваща и неочаквана за Нисан.
Това би оправдало нейното пасивно поведение.
На мен също ми въздейства, беше много красив момент.
Само си коментирам възможностите на Чаатай. Wink

# 25
# 26
Здравейте момичета,
Жаки,
Благодаря за сутрешното кафе,
Обожавам да го пия в компанията на Чачо Simple Smile
Царица си на пъзелите 💐

Бофче,
Разамя ме Simple Smile
Ако ти се гледа силна химия и не си гледала, горещо препоръчвам Черно - бяла любов Simple Smile
Ама си дай малко почивка от Меджезира ....
И тук ти гарантирам маратон Simple Smile

Още не съм го гледала с превод, но целувката ми хареса....аз и повече не очаквам
От времето на Меджезира има твърде много забрани за да видим хубава целувка по т.сериал.

# 27
Всяка сряда вечер, ние!

Луда работа!

# 28
Чаатай на сета

# 29
Далечният град, може да ни бие по рейтинг, но по гледания в YouTube го бием с разлика.
Да не говорим, че нашите гледания са само за 2 месеца, на Града за 6 месеца.

Първият епизод на Eşref Rüya беше гледан 34 милиона пъти в YouTube за 2 месеца

Първият епизод на Uzak Şehir достигна 30 милиона гледания в YouTube за 6 месеца

Общи условия

Активация на акаунт