🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 201
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Изгледах финала с обаждането. Не разбира, че е Нисан. Ако има нещо във фрага може, но от самата серия не тава ясно.

Ох, пак се натъжих.
Мислех да го коментирам после, като изгледам серията, но отново като го видях и реших да го споделя.
Много ми беше въздействащ момента, когато Ешреф разбира за Руя. Сякаш сърцето му спря да бие, той определено не дишаше няколко секунди. Повярвах му.

# 331
Гери, споко, има надежда!
Това изречение ни дава надежда!

В превода на тубето, превода е, че детектива му казва, че той(Ешреф) я е намерил.

# 332
Но може да е като ти я намели, като имаш я, сигурни сме. Тук някой говорещ да каже.

На руски го изгледах. Пак същото.

Това, че съдбата го води към Руя не отменя това, че се отказа от Нисан. Един и същи човек са, но действията му са и към Руя тогава

# 333
Исках малко да те успокоя, да не ти е толкова гадно, ама не ми се получи! Blush

# 334
Колко пък да ми е гадно Satisfied Просто ми се искаше историята да е малко по-различна. Но първо превода.

# 335

И в тик-ток са разбрали като мен финалната сцена, но като е с превод става много двусмислено. Но и да не е разбрал във финала, ще разбере в началото на следващия епизод, когато и види снимка.

# 336
Да, ама тя ще си е хванала автобуса и него пак ще го хванат бесовете.

Може накрая да иде у тях да я тйрси и тогава вече да види снимката. И да со каже, аз какъв глупак съм.

# 337
Гери, тя взе снимките в куфара.
Фотографът му каза,че е намерил Руя.
Показаха ни, че е намерил истинската, като в кадъра беше Нисан на люлката.
Но Ешреф не разбра коя е. Още не.
Гласът зад кадър, каза, че може ти да се отказваш от съдбата си, но тя пак ще те заведе там, където трябва, или нещо подобно.
Може сега фотографът да го извика в парка.
Може би и Чийдем ще бъде там...
Според мен тя стои зад всичко това, защото каза на Кадир, да не се притеснява, че ще седне на този трон, защото тя ще направи нещо, което ще прободе Ешреф право в сърцето.
Това са го оставили за последния епизод.
А тази песен не ми излиза от главата!

# 338
Точно и аз се сетих за думите на Чийдем към Кадир, че ще седне на стола.
Това й е била идеята, за да накара Ешреф да се откаже от Сираците, за да му помогне да се добере до там.
Тя много добре знае, че това ще проработи, защото познава Ешреф детайлно.
Засега Чийдем излезна най-умна и хитра в плановете си. Всички ги сложи в малкия си джоб.
И всичките й планове проработиха, та дори и плана Ешреф да се влюби в Нисан.

# 339
Мен обаче друго ми се върти в главата,тя изобщо не е искрена с него,имаше хиляди възможности да му разкаже детайлно как стоят нещата,какво е била принудена да направи и да остави решението в неговите ръце - дали да прости и помогне да се реши проблема без да се налага да бягат или да не и прости и тя да си тръгне.Повече от наясно е,че няма да я убие,обаче във всички турски сериали ,които съм гледала,те са няколко тази тема навсякъде присъства.Това криене,тази липса на честност и откровеност.Всичките глупости,които Нисан бълва като оправдания да не му каже са точно глупости,тя знае много добре,че Ешреф няма да и навреди,да може да се ядоса,развика,разсърди,но няма да я нарани.И още нещо - дали Нисан си дава сметка ,че се е влюбила в Ешреф мафиота ? В Ешреф,който се грижи за нея и постоянно я спасява - избягат ли този Ешреф повече няма да съществува.И Какво ? Ешреф ще работи от 9 до 5 на пазара ? А тя - ще пее в кръчмата по цяла нощ ? Да бе да ....

# 340
Бофче, интересен поглед над ситуацията, с който съм напълно съгласна.

Зад кулисите
https://x.com/EsrefRuyaBr/status/1933233582287229387

# 341
Днес, 12 юни 2015 г., беше излъчен последният епизод от нашата прекрасна любовна история, Medcezir ❤️🥰

По сценарий на Едже Йоренч и режисиран от Али Билгин, легендарният сериал „Medcezir“, който цяло едно поколение мечтае да изживее, със своите незабравими любови, уникални приятелства, силни семейни връзки и сцени, оставили особена следа в сърцата ни, се сбогува с нашите екрани с последния си епизод, излъчен преди 10 години. ❤️‍🔥

Коя е любимата ви сцена от Medcezir? 🥰

# 342
Привет, момичета!
Голями щастливките сте! Да се надявам, че и аз тая вечер ще го изгледам с превод. Да се включа в коментарите.

Любимите ми сладури!

Музикант си е нашия! Как ми се иска в реалния живот да го видя как свири с китара.

На вас лекичка момичета, на мен приятно с тия двамата!

# 343
Приятно гледане, Ели! Hug
Bof4eto, съгласна съм с теб за това, че Нисан не е искрена с Ешреф.
Според мен можеше много по-рано още да му разкаже всичко.
И друго- не ви ли се стори, че Нисан е доста обиграна с мъжете? За момиче, което е било насилвано в детството има доста освободено поведение.
Вече два пъти разкопча ризата на Ешреф .Wink
Малко снимчици на Чаатай с фенове

# 344
Аз в Medcezir харесвах май почти всичко. Не помня дали ви казах как една петъчна вечер си казах, че само ще погледна коя серия дават в ютюб на живо. И 3-4 серии по-късно си легнах. По изгрев почти. Беше сватбата на майката на Мира. После първата серия от втори сезон… Аз си знам, че е капан и не трябва да го отварям този канал.

Общи условия

Активация на акаунт