🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 195
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
И аз харесвам почти всичко, но това е един от любимите ми моменти

Перфектно изигран и от двамата- можеш да почувстваш всяка емоция, която преминава през тях.

# 346
Нези имаш право,тя е инициаторката от клипчетата,които гледах в ИГ на момента с ризата/ още не съм стигнала да изгледам последната серия с превод/ но го отдавам на това,че е влюбена ,а и не е имала родители,които да я спират ,да и държат сметка и да има с кой да се съобразява.

Любима сцена от Приливите ми е още в началото,когато Яман предупреждаваше Мира,че Оркун не е стока,деня след като я оставиха на стълбите,а той я пренесе до стаята си. И всички песни.

Току-що изгледах последната серия - честно много ще се зарадвам,когато някой гръмне Чийдем,ама много.

Никаква изненада,че избра Сираците,все пак започна филма в неговата къща,колата,престрелка.Очевидно не е забегнал нанякъде с Нисан.Ще видим в колко сезона ще съберат тези 4 години.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 03:14 от bof4eto

# 347
За Медджезир мога да кажа, че всичко ми харесва в този сериал.
Най са ми любими естествено сцените с Яман и Мира.

Обожавам ги

# 348
Здравейте!

От сторито на Неджип Мемили
Момичета, взимайте пример...

# 349
Добро утро! Flowers Hibiscus

10-те най-обсъждани телевизионни сериала в социалните мрежи през май:

Хубав ден!

# 350
Добро утро!

Ешреф Тек и Чаатай Улусой отново разбуниха духовете.
За тях и за "Eşref Rüya" се говори много.
Прави ми впечатление, че масово се осъждат правилата в "Сираците". Наричат ги мазохистични.
Разбирам хората, искат да видят Ешреф щастлив с Нисан.
Но  истината е по-различна.
В света на Сираците, където животът е постоянна битка за оцеляване, любовта се възприема като слабост. Не защото самата любов е нещо лошо, а защото във война чувствата могат да бъдат оръжие срещу теб. Тя отваря врати към сърцето ти, а това в тяхната реалност често значи уязвимост, а понякога дори и смърт.
Фактът, че Ешреф сподели с Якуп баба, че е влюбен, показва колко дълбоко го е разтърсила тази любов, не е просто увлечение, а нещо, което започва да се сблъсква със самата му същност, с всичко, в което е вярвал досега. Това е момент на огромна вътрешна честност и зрялост. Да застанеш пред човека, когото уважаваш като баща, и да кажеш: „Аз не съм вече онзи, когото вие създадохте“
е акт не на бунт, а на лична истина.
Реакцията на Якуп баба беше мъдра, тиха, но твърда- също е напълно честна. Той не го осъжда, не го отхвърля, а му казва: „Имаш правото да избереш пътя на любовта. Но ако го избереш, не можеш да останеш с нас.“ Това е ясно, справедливо, и оставя свободата на избора у Ешреф. Подобна позиция изисква сила и от двете страни.
И още нещо, когато влизаш в общност, ти приемаш  нейните правила. Но да останеш верен на себе си, дори когато сърцето ти тръгва в друга посока, също е достойнство. Не е предателство да напуснеш, ако вече не си същият. Предателство е да останеш и да лъжеш себе си и другите.
Ешреф вече е на прага между два свята -този, който го е създал, и този, който го събужда. Няма правилен или грешен избор, има само път, който ще го направи цял.

Желая ви прекрасен ден!
Черпя ви с малко снимки от снощи
Скрит текст:

# 351
Напук на петък 13...мислете позитивно и вярвайте ,че ще ви върви😊🌞🫶💛
Нека си пожелаем добро настроение, много усмивки и хубав ден 🙏
Добро утро!🍀🍀🍀

Ако такъв котарак ви пресече пътя, знаете какво да правите.

До половината съм с тия двамата. Чаатай контрастен "голяма лъжица" е!
Много талантив!
Тая 11 серия е наситена на емоции.

Колко е различен като човек, няма показност и парадиране...
С тая тениска и сакетка беше на последния ден на "Gaddar", то  и маратонки същите.

# 352
Нези, така е!
В мафията няма място за чувства. Всички знаем, че любовта прави човека слаб. Аз много се дразня на Якуп баба, но всъщност това са правилата на играта, трябва винаги да си нащрек, място за емоции няма. Но както казваш, той му даде шанс за избор, ако беше някой друг, сигурно би го изгонил веднага, но Ешреф е много специален за него и затова му дава шанс да избере и да приеме всяко негово решение.
Моята теза за избора на Сираците пред Нисан също е, защото е отговорен за много сираци и предпочита да загърби емоциите, пред отговорността. Сега ще видим след като разбра за Руя какво ще направи. Аз мисля и че пред Руя ще избере Сираците, но ще му трябва време, докато се отърси от всички шокови събития, които му се случват в кратък период от време. Най-вероятно в момента ще изберат Кадир, но Якуп баба разбере за преддателството ще го свали. Най-вероятно Кадир затова се оптва да го убие, за да не успее да го свали (ако изобщо го е избран де за глава на Сираците)

# 353
И аз така мисля, че Кадир ще се добере до поста, временно.
Колкото до Ешреф, на мен ми се иска да избере Руя. Човек е, все пак човечеството тръгва от мъжа и жената.
Съгласна съм, че всяка организация има правила и правилата трябва да се спазват, но любовта е над всичко и трябва да й се даде път.
Не знам за една серия какъв финал ще ни сътворят, може Ешреф да остане на средата нито при сираците, нито с Нисан.

# 354
Като в песента- "Oстанах по средата".Kissing Heart
Интересува ме реакцията на Нисан, защото тя първоначално ще бъде тази, която Ешреф не избра, пред другия си живот.
А после, ще се окаже, че е мечтата на живoта му.

# 355

„Ешреф Руя“ може би е следващият голям световен хит на Турция.

„Ешреф Руя“ се появи за първи път в политически напрегнат момент в Турция, като премиерата му беше в средата на март след дълъг и дългоочакван производствен процес. Това бележи завръщането на Чаатай Улусой в масовата телевизия след осем години, с участието на Демет Йоздемир. Продуциран от TIMSSB Productions, режисиран от Улуч Байрактар ​​и написан от Етем Йоз и Локман Марал, сериалът непрекъснато се покачва в рейтингите, като постоянно се задържа в челната петица. Да започнем с популярността на сериала. Знаем, че турската публика винаги е имала силен апетит за мафиотски истории. Но когато криминалният разказ се преплете с романтика, той се превръща в нещо съвсем различно. Напомня на мнозина за „Езел“ - сериал, толкова въздействащ, че в нощите, когато се излъчваше, улиците бяха опустошени. Сега, 14 години по-късно, „Ешреф Руя“ е първото предаване, което наистина улавя подобна магия. Докато телевизионните драми традиционно са насочени към жени, „Ешреф Руя“ очевидно резонира както с мъже, така и с жени зрители. Това не се отразява само в зрителската аудитория. Прическата на Ешреф, например, започна да е модерна! Рядко се случва, но за мен е освежаващо мъжкият герой отново да оформя модата по този начин. демо ад В центъра на историята е Ешреф Тек, сирот, който израства сам и неизбежно е въвлечен в престъпния подземен свят. С течение на времето той се превръща във влиятелна и уважавана фигура в банда, наречена „Йетиндер Сиракът“, една от най-големите престъпни организации в Турция, известна с дейността си.

Забележка: Малко са се объркали!
Чачо се завърна на ТВ с Гадар, не с Ешреф.

# 356
Продължавам да мисля за това, каква ще бъде реакцията на Нисан.
Според мен, тя ще  преживее двойно предателство.
 Първо като жената, която обича Ешреф, но той я отхвърля в името на една стара, недостижима любов -Руя и Сираците.
После като самата Руя, която той всъщност е търсил цял живот… но вече е избрал да не обича.(защото вече е показал интереса си към Нисан)
Може би ще почувства болка и самота. Не просто защото е отхвърлена, а защото ще осъзнае, че той никога не е бил далеч от това да я обича… просто го е направил със затворени очи.
Гняв? Може би. Но не злобен гняв, а такъв от отчаяние. Защото е избрал да страда за една сянка, когато тя, същата тази сянка,  е стояла пред него.
Или тихо достойнство .Нисан не е дребнава или отмъстителна. Тя няма да се оплаква, няма да му го натяква. Тя ще приеме истината със сълзи и сила, ще го остави да избере отново, този път с отворени очи.
Когато Ешреф осъзнае, че Нисан е Руя, тя вече няма да го моли да я избере.
Този път изборът ще бъде негов, а тя, вече наранена и зряла, ще застане пред него не като момиче, а като жената, която го е обичала.
Иронияга е, че Нисан ще бъде едновременно отхвърлената и мечтата на живота му. Това ще я разкъса отвътре, но мисля,че  няма да я съкруши. Напротив, ще я направи по-силна, по-истинска, и именно тази нова, смела Нисан ще е тази, в която Ешреф наистина ще се влюби.
Но може би не веднага.
 И когато Ешреф я види с нови очи, ще разбере, че тя е била едновременно миналото, което търсеше и бъдещето, от което избяга.
Съдбата е парадоксална, но в този парадокс може би ще се роди истинската любов.
Казват, че новия епизод ще бъде бомбастично сбогуване.

# 357
Нези

Тя и в къщата му каза "Тук сме трима" и въпреки,че той и каза,че са само те двамата,тя визираше и Руя в сърцето му и тя не чу "Обичам те",той и каза ,че е ценна за него.Тя въпреки признанието си знае,че дори и Ешреф да е влюбен в нея ,обича и Руя и я обича от години.Реално Ърмак му го каза най-правилно."Ти обичаш да обичаш".Подозирам,че когато Нисан ще разбере,че е Руя ще се зарадва,но после много ще се ядоса,защото не е била избрана ,като Нисан.Силно подозирам обаче,че Ешреф няма да и го изстреля,а ще скрие че е узнал,че тя е Руя и ще се опита да я задържи да не замине,спирачките му ще паднат и ще и покаже или каже ,че я обича.По-нататък би могъл да и признае,когато тя вече е убедена в чувствата му,като Нисан.Разбира се ако Чийдем не я открехне по въпроса.

# 358
Така е, попита го дали са трима и той отрече.
Искаше да е с нея.
Дори и след идването на неговите хора, той се върна при нея.
Тя беше тази, която реши да си тръгне.
Да, той не и каза, че я обича, а само, че много държи на нея.
Въпреки това, имаше шанс да загърби Руя и да избере нея.
Макар, че в случая той избра Сираците.
Със сигурност ще бъде интересна реакцията и на двамата.
Когато разбере, че Руя е Нисан, Ешреф ще бъде смазан- от вина, от объркване, от гняв към самия себе си и към всички, които са го оставили в неведение. Но това разкритие ще е и освобождаване. Ще премахне илюзията, че трябва да избира между две жени и ще го постави пред истинския избор, дали да се довери, дали да се откаже от всичко познато в името на нещо истинско.
Ако продължи да бяга, може би ще загуби Нисан завинаги.
Ако се изправи пред истината и приеме любовта и, независимо от страха, от миналото, от ролите, които са изиграли един пред друг, може би за първи път в живота си ще бъде истински свободен.
И  истински щастлив.
Помните ли какво каза на продавача в магазина: "Аз може да имам повече пари, но истински богатия човек си ти."
Ешреф и Чаатай до някъде си приличат по отношение на парите. Wink

# 359
Отворен остава въпроса със неискреността на Нисан .Да,тя реално не го е предала,но лъга и кри и Ешреф го знае,защото няколко пъти я пита какво крие от него.
Впрочем все си мисля едно,да правилата на Сираците са такива,но като глава на Сираците след смъртта на Якуп баба той може да ги промени и още нещо,всичките май знаят за Руя,което означчава че още отначалото Ешреф не отговаря на това условие.Условието е да не обичаш,а той обича.Обича още от началото на присъединяването си към Сираците и търси Руя,защо ще я търси тогава,ако няма да е с нея ? Ще я гледа отдалеч ? Дрън-дрън. Той е наясно с правилата,защо тогава изобщо я търси ?

И едно нещо още ми направи впечатление.Когато покани Нисан в клуба и подари маргаритките,той каза,че жените не се задържат в живота им,което значи че жени има,а той в къщата се правеше едва ли не на девствен.Нямам много опит в това,не може да танцува блус,но избаца танц дето да ти падне ченето.Нещо ,нещо..... или аз от превода се заблуждавам не знам ,но все пак той с тези жени е правил нещо нали ? Прегръщал,целувал и т.н. ,а се прави на ощипана мома пред Нисан.

Общи условия

Активация на акаунт