🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 033
  • 738
  •   2
Отговори
# 465
Какво??? Какви интимни сцени?
Как са я блокирали? Ако имаш предвид YouTube, там отдавна е спрян за Турция.

# 466
Хриси, след 4-ти епизод ги блокираха за Турция, за да ги гедат от онлайн по ТВ, за да се вдигне рейтинга, защото сериала се води доста скъп и с рейтинг под 6 има опасност от преждевременно спиране. Засега успяват.

# 467
Ааааа, вярно, вярно. Реших, че заради две целувки ги блокираха. Sweat Smile

# 468
Ох, голям смях!
Много са му набрали феновете.

# 469
Ние след тази сряда:

Как ще чакам три месеца новия сезон на Мечтата на Ешреф

# 470
💫📸Известни любители на скоростта се събраха на пистата IstanbulPark. Много известни личности, запалени по колите и състезанията, посетиха автомобилното събитие IstanbulPark. Сред тях бяха  Ибрахим Челиккол, Аслъхан Малбора и други. Снимки и видеоклипове от пистата бързо се разпространиха в социалните мрежи и позволиха на зрителите да надникнат в яркия и динамичен свят на AMG.

# 471
За мен сълзата не беше от лука, но не видях притеснение от тази интимност. Нали самата тя му каза прегъни ме. Аз виждам причината за сълзата в това, че един толкова красим момент има възможно да се окаже последен. Тъга от цялата ситуация за нея. Тя е с мъж, когото обича, но който цял живот е обичал друга до степен на вманиачаване. Този мъж живее в свят, в който за нея място няма, а тя мнага добре знае, че той е отговорен към тази организация и не би ги оставил. Това го виждах като момент на горчивина, че ѝ е толкова хубаво, а е само тук и сега. Тя сама си каза, че ще страда до края на живота си. В нито един момент не видях да има притеснение от интимност. Винаги тя беше тази, която първа го прегърна, първа го целуна, първа пак го прегърна, първа се разкри пред него, първа искаше да танцуват, което си е доста интимно.

Момичета, знам, че сигурно не е написана като смешна сцена, но аз мнооого се смях на разговора на Нисан и Ешреф за тангото и танците като цяло от последната серия. Много оригинален начин да си кажат интимни неща и да не ги забранят от моралната полиция. На мен този разговор ми беше много забавен, аз страшно обичам играта на думи.

Хриси, така ще гледаме и като изтече някаква новина става голяма еуфория. Миналата година приятелите му се въртяха на някакви яхти в Бодрум и понякога имахме новина. Веднъж го чух да казва нещо като фон в едно стори. това ни беше забавата. Но като пуснеха снимка, тогава от прическа до чорапи се разнищваше.
И като казах приятели, новата кебапчииница на Иляс е в някакъв курорт. ММК май още е там или поне в областта. Дано да ни зарадват с нещо. Той винаги би помогнал на приятел да му рекламира заведението.

Не мога да кажа Чачо колко кг е свалил, но лицето му е различно чак. За последно в толкова добра форма беше в Пазителя, според мен. Дори и там не всички сезони беше топ. Като говорим за общ вид. Ама наистина толкова слаб от младежките му филми не е бил. По лицето най-много си личи.  И за да не бъда разбрана погрешно, на мен дори по онази хавлия, дето го изядоха медиите, ми харесваше.

Жаки, благодаря, че се потруди за анализа.

# 472
Гери, ако снима нещо лятото, може да има повече контент за обсъждане. 😅

# 473
Гери, съгласна съм с теб за сълзата.
А играта на думи беше страхотна.
Изобщо цялата вечер си говореха метафорично.
Тангото е един от най-страстните танци. Wink
Жалко,че не го "изтанцуваха"
Заведението на Иляс май е там, където ходят с яхтите.
Може и да успеем да го видим това лято поне веднъж.
Защото през юли, като започнат снимките ще е тайна.
Дано не чакаме за този филм толкова, колкото чакахме за "Tam bir centilmen "
И... крайно време е за нова фотосесия.

Поне, докато съм тук, да изкупя списанията.Wink

# 474
Ако има летен брой с Чаатай вземи и за мен, Нези.

Тангото нямаше да ни го покажат. Това е национална телевизия, не ти е Нетфликс.

# 475
Гери,  ето ти го по хавлия, аз го харесвам и тука!

Ма мен лично ми се иска да го видя следващата седмица така, без тениска от някое курортче😉 с изгората разбира се!

Много е готина Аслъханче!

За сълзта съм съгласна, не е от лука.
Аз мисля, че Нисан има място в живота на Ешреф,  просто Ешреф трябва да се пусне от клона който държи -Руя.

# 476
Ешреф Руя Епизод 13 Трейлър 2 - Финал на сезона  
„Дойдох да разруша трона и короната ти, Кадир!“

# 477
Ешреф Руя Епизод 13 Трейлър 2 - Финал на сезона  
„Дойдох да разруша трона и короната ти, Кадир!“

Ешреф: Kаква е сделката

Гюрдал: Кадир рухна навсякъде.

Ешреф: Якуп баба нищо ли не каза? Не депозирахте ли записите? Не му ли каза всичко? Гюрдал, какво става?

Гюрдал: Якуп Баба.

Ешреф: Трябва да тръгвам, преди да е станало твърде късно.

Нисан: Каквото и да кажа, ще отидеш, няма да се откажеш, нали? Но те моля, върни се

Кенан: Те ще дойдат тук. Те ще дойдат в края.

Ешреф: Кадир!

Кодир: Ешреф Тек.Не бъди бунтар

Ешреф: Дойдох да унищожа твоя трон и корона, Кадир!

Мюслюм: Какво е това, синко?

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 23:16 от NeZ_9

# 478
Хайде ново 20,какво ли става,че да свалят оръжията ? Нали имаше сет снимка с полиция,но сякаш беше на друго място,а не в тези тесни улички?

Добре де,ония двамата статисти,другите двама от Сираците знаеха волята на Якуб баба,той пред тях обяви Ешреф за свой заместник,както и онзи Джемал- дясната ръка на Якуп баба,как въобще са допуснали да провъзгласят Кадир за глава на сираците,че и са застанали от неговата страна.

Оффф хайде да идва сряда,макар,че сигурно ще ни оставят на тръни до наесен,пак с някакъв такъв край на епизода.

Започнах да си припомням защо едно време дори и да ми харесаше някой сериал не го гледах,докато не го излъчат целият и чак тогава си правих маратони,както сега с Приливите си направих.Това да чакаш от серия на серия,от сезон на сезон си е гадничко.

# 479
Много съм объркана от фрага, след разбиването на вратата, на нищо не вярвам вече. 😅 А и предполагам, че всички сцени от фрага са само от първия час на серията...

Бофче, свалят оръжията, защото Кадир им прави знак, а нали е станал новият им "баща". А полицията не беше ли от предния епизод със Сердар?

Сега гледах 12-ти отново, адски много ме напрегна Гюрдал, не ме издразни толкова първия път. Изключително егоистично поведение и никакво зачитане на чувствата на Ешреф, ясно, че за Нисан така или иначе не му пука.

Мислих си дали няма Нисан да отвори куфара, дето го мъкна миналия епизод и явно този по градинките, да си извади снимката, Ешреф да я види най-накрая и да свърши сезона. 😅

https://vm.tiktok.com/ZNdDf38Tw/ Много смешно ми стана, но ако някоя иска да облече мъжа си като Ешреф, ще и е полезно. 😀

Аз много неволно се спойлнах, но поне пишеше, че не е потвърден спойлер, че не искам да се случва.
Скрит текст:

Има слух, че Нисан ще убие Кадир в драматичен обрат, защитавайки Ешреф.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 23:51 от euphoriaa9

Общи условия

Активация на акаунт