🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 020
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Тази нова ли е или изрязана не знам, но много ми харесва!

# 496

Дали това е моментът, в който трагичният герой спира да бяга от съдбата си... и тръгва срещу нея с вдигната глава?
Този Ешреф,който виждам е способен на всичко.
Включително да се самоунищожи.
Или да обича до край.
Този кадър е уловшл суровата, неконтролируема сила на Ешреф в един от най-напрегнатите му моменти.
Погледът му е решителен, опасен, на ръба между болка и ярост. Това не е просто мъж, това е човек, който няма какво да губи... и точно затова е най-опасен.

# 497

Снимките от 13 епизод

# 498
Аз утре вечер ще си изтрия тик тока, докато не гледам епизода. Sweat Smile

# 499
Чаатай, сет

# 500
„Заседнал съм по средата“ докосна сърцата в поредицата „Ешреф Руя“

Последната песен на Atilla Volga, „Ortada Kaldım“, придружи емоционалните сцени в последния епизод на Eşref Rüya, който беше излъчен по Kanal D.

Песента, която привлече голямо внимание от публиката, получи и много коментари в социалните мрежи.
 „ Заседнал съм по средата “, произведението, което допълва драматичната атмосфера на Ешреф Руя , придава дълбоко и интензивно настроение.

Кой е Атила Волга ?

Атила Волга привлича вниманието както като композитор, така и като автор на песни. Артистът, който е и ядрен физик, влага вътрешните си въпроси в ноти с мощни метафори. Атила Волга, който е спечелил своето място в света на независимата музика, предлага на слушателите си музикална вселена, която е едновременно позната и нова, със своя стил, съчетаващ различни музикални елементи.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/ortada-kaldim-esref-ru … -dokundu-42840186

# 501
Хриси, направо си за медал с такова търпение!
Няма как да ми се случи да го дават и аз да не поглеждам, явно съм голяма любопитка!

И в Ютуб са пуснали снимките, да ви ги пусна и тях.
Не съм сравнявала дали са еднакви с предишното видео, ама да има!

# 502
Още малко от последния снимачен ден

Някой вчера спомена, че и Демет е свалила килограми за този проект.
Ето каква снимка ми попадна
Скрит текст:

# 503
Хаха, Жаки, ами със субтитри ми е наистина по-приятно, всичко разрбирам и някакви детайли не ми обягват, а пък те правят пиниза на цялото действие. Не, че не се е случвало да ви пожелая приятно гледане в сряда следобед и да вляза да чета вечерта по време на серията.
Понеже пак ще пътувам, правя логистики къде и как да гледам епизода, радвам се, че в плейтюб го пускат към 7:30-8:00, та май ще стана да го дебна сутринта. Sweat Smile

Май се чудихме един път на колко години е актьора, който играе малкия Ешреф, на 15 е, роден е на 22.11.2010г. Излезе ми в тик-ток.

Много красива сцена. Heart

Попадна ми теортия, че Ешреф може да е видял снимката на Руя в Нисан още в първия епизод и да е разбрал, но това значи,  че ще има прекалено огромни дупки в сценария. Сигурно теорията е от същите, които си мислиха, че Чийдем е Руя.

# 504
Привет, момичета!
Така като  ви чета още повече търпението ми се изчерпва, пък ми се ще да си наложа последната серия да последвам Хриси, направо с превод. Дали, обаче ще успея?
Тука ми се вижда реална раната на Чаатай,  вижда се разкъсан епидермис, на лявата вежда.
Звяр е! Какво излъчване само...

А, това много ми хареса за Атила Волга:
"Артистът, който е и ядрен физик, влага вътрешните си въпроси в ноти с мощни метафори."

Аз споменах, Нези. Мойта аркадашка често ми говори за Демет, та от нея знам. Тя много я харесва! Аз с Чачо  тя с Демет и Ибрахим Челиккол правим си "лаф" , по-скоро спорим 😀

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 17:01 от eliet

# 505
Край на снимките за сезона

# 506
И аз още не знам кога ще гледам, дали в сряда в реално време или малко по-късно.
Но едно е сигурно-нямам търпение.

Ето ни и нас! С напрежение, вълнение, незабравим финал на сезона! Misc Bomb

# 507
Ама те до последно, последно са снимали. Satisfied
Дано не ми пропуснат дългоочакваната сцена.

Ели, пожелавам ти търпение. Струва си! Wink

# 508
Стигнахме и до първия финал на тази история.

Благодарности към целия екип!

# 509
Още извън кадрови снимки

Общи условия

Активация на акаунт