🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 930
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

Много благодаря!

За любителите на целувки, тази не беше последната

# 91
Мини Ешреф и Нисан

# 92

Много благодаря!

За любителите на целувки, тази не беше последната

Ешреф: Влюбих  се, дори не мисля, че има друга жена, в която да се влюбя в този живот.

Нисан: Виж, утре ти стъпваш в съвсем различен живот и там няма място за мен.

Фарук: От теб научихме правилата на сираците.

Гюрдал: Какво казва Якуп баба? Влюбването не е възможно.
Синко, какво има това момиче? Какво намираш в това момиче? Какво виждаш в това момиче?

Ешреф: Руя(Сън)

Нисан: Ти не принадлежиш на този свят, ти трябва да си там.
Виж, това е твоят свят и ти ще се върнеш там.

Ешреф: Ще се забравим ли?  Искам да кажа, един друг?

Нисан: Не мога да съществувам в тази история, без да те имам.

Ешреф: Не разбра колко много те ценя.

Нисан: Какво би се променило, ако разбрах?

Ешреф: Какво би се променило, ако ти кажа, Нисан?

# 93
Тъкмо и аз щях да пусна превод, ама Нези ме изпревари.

Дали е разбрал, че е Руя?

# 94

Хриси, ако има неточност, поправи го, че аз го чух много набързо , а сега трабва да излизам.
Не видях кого застреляха?
Както някой беше казал, сърцето му я разпозна. Kissing Heart

# 95

Хриси, ако има неточност, поправи го, че аз го чух много набързо , а сега трабва да излизам.
Не видях кого застреляха?
Както някой беше казал, сърцето му я разпозна. Kissing Heart

По смисъл е еднакъв превода.

Май простреляха Сердар? И в комемтарите под фрага пишат, че Чийдем го прострелва.

# 96
Благодаря за превода.

А малките Ешреф и Нисан са и на тази снимка.

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 97
  • Ямбол
Добър вечер мили момичета ! ☺️
Новия фраг изглежда много интересен определено няма да е точно така и пак изразите ще са извадени от различни сцени.И за вратата си мислехме едно,но се оказа съвсем друго.Фраговете са подвеждащи определено точно за това са интересни понеже ни развиват въображението.
Този който застреляха в колата да не беше Сердар 🤔 много бързо сменят кадъра  не видях добре.Чудно за какво ще арестуват Ешреф?
Много егоистично ми се струва и супер тъпо това да не се влюбваш за да оглавиш Сираците.Това е напълно ненужно.Аз бих се отказала от всичко заради любовта.
Та какво е свят без любов? Едно пусто и самотно място. Определено Ешреф ще избере своята Руя.Сърцето му я позна остава само и умът да го проумее и всичко ще си дойде на мястото.Бързо ще се запълни пъзела.Май Ешреф е завел Нисан  някъде извън града.Понеже тя е със същите дрехи.Това означава ли,че са прекарали нощта заедно или това похлопване по вратата ще прекъсне нещата.Може да е полицията..
Мисля си,че на събирането за огласяването на Кадир на сираците ще стане нещо.Няма да бъде той.Ще се случи нещо неочаквано.
Хубаво е ,че ще имаме отново някоя целувчица,искрени разговори и признания. ❤️🧿🔥 Нямам търпение вече 😍

# 98
Благодаря за фрага и превода, момичета! Flowers Hibiscus

Много интересен фраг!
Казвайки Руя(сън), Ешреф може да има предвид, че това което му се случва е като сън, въпреки че може и да я е разпознал, ще видим!
Роси, Сердар е, Хриси по-нагоре е сложила стоп кадър.
За отстраняването на Ешреф като лидер на Сираците, ще бъде голяма грешка. Довода на Якуб баба е ясен, защо нямат право да се влюбват, защото стават уязвими, те трябва да са ангажирани само със Сираците.
Но пък чест му прави, че не се съобрази и избра любовта си!

# 99
Ако Сердар умре, Чийдем няма да бъде наказана за Ариф.

Жаки, по-скоро ще е това, че ситуацията с Нисан му се струва като сън и е отворил нова страница на любовния си живот. Вероятно ще разбере в последния момент на последната серия, че Нисан е Руя, за да ни държат под напрежение до следващия сезон.

# 100
Много харесах тази сцена. Велика игра.

# 101
  • Ямбол
Познайте кой е убил Сердар ? 😂 Ще Ви дам жокер започва с Ч 😂.
Естествено ще помислят,че е Ешреф отново.Който и да умре все ще е виновен Ешреф явно 🤨.

# 102
Усмивки Grinning

# 103
Ама тая Чийдем, добре ще си разчисти пътя към уликите...много е опасна!
Направо си е страшно, Чийдем да ти е враг!

# 104
Ъъъъъ, нищо няма да кажа, защото са деца…

Общи условия

Активация на акаунт