🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 209
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Успех на Умут!

СПОЙЛЕР
Скрит текст:

# 391
Жаки, аз не отварям спойлерите, но прочетох това:
Изхвърлете всички теории. Нищо няма да е същото след вечерта в сряда, 18 юни, когато границите на въображението ще бъдат преначертани по начин, който дори умът не може да проумее.

Дали няма да е нещо ново, свързано с миналото на Нисан.
Все пак тя имаше доста голямо досие...
Видях и това, че ще ни покажат още от нейното минало.

Сега нямам търпение за сряда, а как ще чакаме до септември, не знам...

# 392
Здравейте момичета,
Изчетох ви с интерес Simple Smile
Благодаря ви за добрите анализи,
Гери, разсмя ме , Демет е страхотна танцьорка....за разлика от пеенето 😉
Това е възможността и в танца, наистина Чачо се справи прекрасно , все пак си има режисьор ...и той е човекът, който казва последната дума
Гледала съм и Бурак Й., Кенан и Къванч да го танцуват....признавам си фаворит ми е Кенан Изм./  Кенан Аби,/ 
Иначе очаквам уникален финал на сезона.....трябва сериозна заявка за есента Simple Smile

# 393
Нези, и аз не чета спойлери, и точно за миналото на Нисан си помислих. Първо доста пъти натъртиха на липсващоте години, второ, че малките сякаш снимаха наскоро, а в последните епизоди не сме имали флашбак.

# 394
Хаха, Жаки, щом ние ги четем, защото и те да не ни четат.Wink
Малкото Ешрефче утре ще се явява на изпит.
Пожелава успех на себе си и на приятелите си.

Аз като досадна майка ще кажа: Да беше учил за този изпит, а не да ми се шляеш с малката Нисан. Сега на късмет ли разчиташ?

# 395
Нези, и аз не чета спойлери, и точно за миналото на Нисан си помислих. Първо доста пъти натъртиха на липсващоте години, второ, че малките сякаш снимаха наскоро, а в последните епизоди не сме имали флашбак.

Аз ги чета,ама файда йок,досега нито един верен няма.Последните сцени с малките мисля,че бяха когато се скриха в затвора,май след това нямаше.

# 396
Нямаше ли на двамата нещо общо, не сега наскоро, където бяха в Истанбул, ами преди това? Възможно е да се бъркам.

В коментарите пише "мечтаната професия" 😅

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 17:08 от euphoriaa9

# 397
Усилено ни подготвят за финала на сезона

# 398
Ешреф Тек ще ни липсва, определено

# 399
Финала на сезона

# 400
Имаме нов фраг и всички спите! (не че досега и аз не спях де...Joy)
Редактирам си поста, защото никой не ме е редувал

Eşref Rüya Епизод 13 / фраг 1 „Казвам се EŞREF TEK!“ (ФИНАЛ НА СЕЗОНА)

Кадир - Ще ми целуваш ръка всеки ден, Ешреф, печатът е мой сега, а този с печата е Сюлейман
Фарук - Имам лоши новини и много лоши новини
- този свят е пълен с предатели, които правят неща зад гърба ти
Кадир- отсега нататък ще ме наричаш Кадир баба
Ешреф - никога няма да можеш да водиш сираците, Кадир
Чийдем - само не забравяй, че Ешреф е влюбен в Руя и това няма да се промени до края на дните му. Искаш ли да видиш Ешреф?
Нисан - какво искат от теб?
Ешреф - Сираците
- излез! Всички вие - сам Есреф (Тек).

Не гарантирам за точност, взех го от рускините Stuck Out Tongue Winking Eye
-------------------------------------------------------------------------------
Джан Окан, основател на Intermedia:
„Сериалът „Eşref Rüya“ предизвика голямо вълнение и любопитство след обявяването си, а сериалът получи още по-голям интерес и ентусиазъм на световния пазар след премиерата си.
В момента сме в последните етапи на няколко големи споразумения и се надяваме скоро да ги обявим. “
🔥🖤

# 401
Жаки

Благодаря ти,фрага е огън.Как ли са го хванали ? Нямам търпение за сряда,а как ще чакаме до наесен не знам.

# 402
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

С тоя фраг направо ни зашлефиха.
Нисан все пак не е замиала, Ешреф не е избрал Сираците.
На Чийдем плана, Ешреф да не отиде на обвяването кой ще застане на начело на Сираците е проработил.
Явно и Нисан са я хванали, щом е при Ешреф. Тоя Кадир вече е наравно по злодейство с Чийдем....да убие човека, който смяташе за баща!
Със сигурносът фрага е объркващ, ще има много динамика и обрати, а бе ще ни държат в напрежение до есента!

Хубав ден, момичета!

# 403
Добро утро!

Жаки, благодаря ти за фрага и за превода- точен е. Hug
Определено целят да ни объркат и успяват.
Последната серия ще е очаквай неочакваното.
Търпението ни е на изчерпване, а днес е едва неделя...
Тук днес е ден за пазар. Обичам пазара в Гьокчеада, толкова е цветен и самобитен.
По-късно ще пиша пак.
А сега един залез от снощи

Желая ви прекрасен ден!

# 404
Добро утро, момичета! 🌞
Този фраг повече ме навежда на мисълта, че теорията, която споделих вчера е вярна (донякъде). Именно, че обаждането от детектива е план на Чийдем и Кадир, за да объркат Ешреф.

Така ли ми се стори, но и Ърмак стреляше по някого?

Общи условия

Активация на акаунт