🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 19 867
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Това с Чийдем някак остана много на заден план, а толкова го коментирахме. Сякаш и да разбере, вече няма да има тази тежест.

Може би Нисан ще се жертва за него на финала на сериала, ако умре преди него, както изглежда. Така тя ще се "отбрагодари" за всички жертви, които той прави за нея сега.

# 736
Нисан влезна в тази връзка с лъжа. Още от първата прегръдка, после първата целувка. Мисля си,че ще и бъде трудно, когато Ешреф разбере всичко, да докаже любовта си.
основата на тяхната връзка, колкото и силна да изглежда сега, е пропукана още от самото начало.
Дори и да не е била злонамерена, лъжата си е лъжа.
Допусна интимност и близост, докато криеше коя е.
Позволи си любов, без да даде на другия избора да я избере с истината.
Това, което предстои, когато Ешреф научи, ще бъде истинско емоционално земетресение. Не защото той ще се почувства предаден само в смисъла на фактологията, а защото той и се е доверил в свят, където доверието е рядко и опасно.
Той е рискувал живота си за нея.
Той е обичал я с всичките си демони.
Тогава Нисан няма да може просто да каже „Обичам те“. Ще трябва да докаже любовта си с дела, с жертва, със смелост, със сърцето.
Такава любов, която е започнала с маска, може да оцелее само ако се разкрие цялата истина и се изгради наново.
Да, болезнено.е, бавно е, но ще е  истинско.
А дали Ешреф ще ѝ го позволи… това е въпросът.

# 737
Аз мисля, че в крайна сметка ще й позволи, защото тя за него е специална...първата жена след Руя, която така силно го развълнува.

# 738
Момичета, толкова ми е приятно да си коментираме, че изобщо не разбрах кога стигнахме до 50 страница.
Заповядайте да продължим с приятния ни разговор в новата тема. Hug

https://www.bg-mamma.com/?topic=1787155#new

Общи условия

Активация на акаунт