Отговори
# 150
Хайде и малко Сейфер за разкош Simple Smile

# 151
# 152
И още Афрам

# 153
Голяма радост днес! 😍😍😍

🧿🤍♾🪬🧄

# 154
Не мога да се въздържа Simple Smile Весело ми е на душата
Слагам още Афрам

И как гледам аз този спомен Wink

# 155
Мина си една година
и от онзи щур купон,
гдето бяха те двамина,
а трети нямаше сезон

Кой да знае, че тогава
било е за сетен път,
че след щурата забава
любовта ще стане кът

Храним още ний надежда
тя последна ще умре
Дали ни двамата подвеждат
скоро ще се разбере

# 156
🤍🤍🤍

🧿♾🧄🤍🪬

# 157
Много ми харесаха Афрам на това парти. Едни щастливи млади хора, които искрено се забавляват, щуреят. Безгрижни Simple Smile

# 158
Красиви и емоционални спомени с нашите патрони. Heart Важно е да ги виждаме и занапред толкова весели,щастливи и освободени,независимо от обстоятелствата.

# 159

🧿♾🤍🪬🧄

# 160
Афра качи снимката в Инстаграм преди малко и снахата на Мерт веднага я лайкна.😃

# 161
Нова публикация от Афи Heart

# 162
Аз споделям втория кадър от публикацията, защото ми харесва много повече. Но наистина това е една от любимите ми фотосесии на Афи. 🌹🧿🤍

# 163
Аз ще го повторя! 😜

# 164
Здравейте   Kissing Heart
Момичета мерси за всички тези красоти с които сте напълнили страничките на темата ни Heart  Simple Smile
Имаме си годишнина от чудесното парти за края на втори сезон Simple Smile Дано Афра и Мерт да имат още много поводи за такива хубави моменти пълни с радост ,усмивки и танци .Flowers Four Leaf Clover  .Flowers Four Leaf Clover  .Flowers Four Leaf Clover Дали заедно или поотделно няма значение важното е да бъдат спокойни и уверени в себе си.Таланта и красотата ги имат имат и силата да постигнат целите си така че само на пред и на горе им желая да им е пътя. Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover    Flowers Four Leaf Clover
Ето тази снимка ми е най-любима от това парти.От нея струи само добро настроение и щастие. Simple Smile  Heart

Естествено не може и без любимите СейФер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт