Отговори
# 135
Испанското списание ¡HOLA! с материал за Мерт. Глобална звезда е Мерт бей!🔥🔥🔥

С автоматичен превод

https://www.hola.com/actualidad/20250608835420/el-actor-turco-me … ional-de-la-fama/

# 136
# 137
Страхотна Афра, обаче не мога да преодолея тази прическа. Много харесвам Афра с нейната коса в пълен блясък. Така зализано като видя и едвам преглъщам Simple Smile

Кате в допълнение на твоя пост - ти хубаво реши да защитиш тези хора в Турция, които аз реално не съм коментирала. Понеже говорех за сериала и произведението. Но като ще споменаваме такива неща да кажа, че и в България има много такива хора. Те също едвам оцеляват. Обаче защо тях не ги защитаваме и споменаваме по същия начин?
Обаче това е тема, която не е за тук,че пак ще стигнем до двойните стандарти.

И аз Ви чета на всички постовете с голямо удоволствие Simple Smile Много е зареждащо

# 138
Наде, права си. Темата не е за тук, но не защото ще стигнем до двойни стандарти, а защото е посветена на турски сериал, в конкретния случай с докладването и изтриване на постове - и на още един сериал. Blush

# 139
Младост и красота!
За първи път срещам тази снимка, някой знае ли от кой период е?

# 140
Нинка, това е  фотошоп, макар й много сполучлив!

Чакам си аз филма с Мерт и рекламния филм с Афра!❤️🧿

# 141
Наде, права си. Темата не е за тук, но не защото ще стигнем до двойни стандарти, а защото е посветена на турски сериал, в конкретния случай с докладването и изтриване на постове - и на още един сериал. Blush

Кате, ти реши да сравниш сериала като сценарий с реално съществуващи хора. Което са различни теми. Не разбрах защо беше нужно.
Но пък мисля, че ни се получи добра дискусия и ми беше приятно Simple Smile
Пък и малко да спомогнем за изписването на темата, да върви приказката Wink

# 142
+1.❤️ Докато си ги чакаме един въпрос, тъй като тук повечето следите Афи и Мерт от по-дълго време. В интервюта или споделени снимки да ви е попадала информация за любими техни книги. От един сет помня, че Афи четеше роман на Дидиън и е споделяла за книга на София Копола, а от снимки съм виждала и свързвам Мерт с "Кратка история на човечеството" и един комикс. На мен винаги ми е любопитно какво четат, какво гледат и въобще какво вдъхновя актьорите и хората на изкуството.

# 143
Нинка, това е  фотошоп, макар й много сполучлив!

Диче, благодаря, пак им се зарадвах, макар и фотошоп.

# 144
Хелоу!
🤍♾🧄🪬🧿

# 145
Здравейте, момичета!

Да започнем деня с един лайк от тате.😊

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

🥰🥰🥰🥰🥰

# 146
Амджата е бомба! 🧿

🧿🤍♾🧄🪬

# 147