Отговори
# 120
  • Яко в Матрицата...

Sunglasses

# 121
Явно и Мерто обича райета! 😜 И часовниците са бомба!

🧿🤍♾🧄🪬

# 122
  • Яко в Матрицата...
Мердо пак е объркал програмата на пералнята - нещо е много късичка тази ризка...

# 123
Момичета,някой може ли да ми каже заглавието на филма където участват двамата Мертовци?Относно бившия на Афра,участва в рейтингов сериал ама не се доказа с нищо.След сериала пак е в "трета глуха".За сметка на това,аверчето му,Кубилайката си направил косата розова белки се сетят за него.С тая коса освен в цирка на друго място едва ли ще го искат.Явно и двамата не могат да понесат,че Афрам вече са не звезди,а супер звезди и могат да си позволят да избират къде и какво ще снимат.Миналата година Афра си усъвършенства английския,тази година Мерт.Абе,тези деца да не са решили да емигрират?

# 124
  • Яко в Матрицата...
Ölüm Zamanı се казва сериалът на двамата Мертовци.

# 125
Reni благодаря за отговора.Току що разбрах,че за новия сериал на ОГМ,за професора страдащ от епилепсия е поканен Кавънч Татлату.Той все още не е приел ролята.Сценариста на "Ако краля загуби" е сменен и втори сезон ще пише сценариста на "Момиче зад стъклото".Явно Онур  отново иска добри печалби и лъскане на имидж след провала на "Рибарче".Да видим колко ще му се получи.Първи сезон на Краля не му донесе очакваните рейтинги.Не успя да достигне успеха на "Рибарче".

# 126
Мими 65, благодаря ти за информацията за Краля. Аз се надявах да си остане само със сезон 1 Grinning Не мога да повярвам, че е потвърден за втори.
Някой знае ли какво се случва с Недъгавите? Бездомните? Как се превеждаше все ги бъркам Simple Smile
Онур си изпусна шанса с Рибарче и Афрам. Скоро втори път едва ли ще достигне такива успехи.

# 127
Надя, дръгливите ще правят финал на сезона следващата седмица и наесен се завръщат с нов сезон. И техния рейтинг не е кой знае какво, но в тотала са първи всяка сряда. Силно се надявах на Чаатай сериала да ги разбие, но за жалост го гледат.

# 128
Цитат
Някой знае ли какво се случва с Недъгавите? Бездомните? Как се превеждаше все ги бъркам Simple Smile
Превежда се "Изоставените". Рускините го превеждат като "Беззащитните". И доколкото прочетох анонса на 1-ва серия, разказва за децата по Истанбулските улици, които трябва да се борят всеки ден за своя живот - от престъпни банди до представители на закона. И които се защитават един друг, формирайки своя общност.
Не го гледам, но проблемът е толкова сериозен, че не заслужава епитети, като "дръгливите", "недъгавите"... Smirk Каквото и да е отношението към Онур.

# 129
Здравейте, момичета!🙂

Тате не спира с лайковете за децата!😜

Надявам се "Бълхарниците" да ги спрат още на втората седмица от новия сезон.

# 130
Цитат
Превежда се "Изоставените". Рускините го превеждат като "Беззащитните". И доколкото прочетох анонса на 1-ва серия, разказва за децата по Истанбулските улици, които трябва да се борят всеки ден за своя живот - от престъпни банди до представители на закона. И които се защитават един друг, формирайки своя общност.
Не го гледам, но проблемът е толкова сериозен, че не заслужава епитети, като "дръгливите", "недъгавите"... Smirk Каквото и да е отношението към Онур.

Кате, благодаря ти за информацията!
Аз също не гледам този сериал. Така съм го срещнала някъде в интернет като име и така съм го запомнила - явно грешно.
Не съм имала предвид да се отнасям с неуважение към тези хора, които оцеляват всеки ден. Коментирам проекта на Онур като произведение. Проблемът ми е с унищожението на нашия сериал и затова искам да му се върне нашето оцеляване, което беше всеки ден накрая.

# 131
На  дръгливите нито историята им ме вълнува, нито актьорския състав, нито пък Онур! Както ми идва, така ще ги наричам. От големите страници имам представа за сериозността на дизито! Старата песен на нов глас, нищо ново, принудителни бракове, бременни любовници и т.н.

# 132
Между другото ще продължа да качвам тук слушалки, гривни и лайкове, защото Ураз ги споделя в своята страница, а специално за мен сложеното от Ураз е най-достоверно. Ако някой има инфо за някои работи, това е точно тя. 😉

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 20:33 от Lilia*

# 133
Лайк от Афито Heart

"Голяма част от щастието е вълнението. Вълнувайте се за всичко - приготвянето на чаша чай, срещата с приятел, следващия епизод на любимото ви предаване, купуването на нещо, за което сте спестявали, залезите, пътуването, влюбването. Живейте живот, който ви вълнува."

Кате, прочетох те с удоволствие, както всеки твой пост Heart

# 134
Кате,гледах първа серия на този сериал.Въобще не става въпрос за изоставени деца.Пълна простотия и фантасмагория.Майката и бащата голяма любов,но както винаги има и трети,злодея,който е някакъв мафиот и е влюбен в майката.Но тя бяга с любимия си,женят се и двайсет и кусур години се крият в една гора,където са си спретнали къщурка и им се раждат четири ли бяха,пет деца ли бяха.Бащата е бил учител и сам изучава тия деца без да ходят на училище.Издържат се като той праща на свой приятел в Истанбул мед,оня го продава и му дава парите.И след толкова години мафиота ги намира,убива майката и бащата,но децата успяват да избягат.Бащата им беше оставил голяма сума пари,но докато бягаха едната от сестрите изгуби парите.И така стигнаха до Истанбул да търсят приятеля на баща си.Невероятно тъпа история.Двайсет и кусур години се криеш в гората и няма правозащитни органи да защитят семейството ти от някакъв ненормален тип.И оня двайсет и кусур години не може да се примири с факта,че някоя жена не го иска.Стига глупости.Достатъчно ми беше "драмата" на първа серия.Ако наистина го представят така,то по-скоро е ПР та да се гледа тая глупост.

Общи условия

Активация на акаунт