Отговори
# 105
  • Яко в Матрицата...

# 106
Мисля, че в нашата група няма хейт към Афра или към Мерт. Поне аз не съм го усетила или видяла. Но всеки по различен начин разбира нещата, знам ли.
Или пък се следват и други социални мрежи като Х например и там има брутализми. Аз понеже от време на време гледам хаштага Афрам и там направо е ужас. Болни хора.
Иначе това, което ние феновете Афрам гледаме и коментираме от снимки и други неща са реално факти и доказателства за това дали са заедно двамата или не. Няма хейт към Афра.
Важното е, че Афрам са добре и си живеят живота. Хич не ги вълнува като гледам какви глупости пишат хората за тях.
Добре си правят, евала им.

# 107
Така и така ще пишем каквото си искаме, пък дали е истина не е важно! Да напиша и аз!
Не съществува такова нещо като линч към Афра, нито към Мерт, това го създават соловите акаунти с 50 последователи. Забелязали сте колко акаунта се затриха последните дни сигурно и то все на такива тесни специалисти по въпросите с отношенията между Афра и Мерт.
За Йешим не мога да твърдя, че на гърба на Афра си търси известност, защото тя и без нея е достатъчно известна и  с работата си и като инфлуенсър. За Неслишах, че и за майка и обаче твърдението е в сила според мен. Дали по-голямата част от последователите на Несла не са заради Афра? Мервето цял бранд е създала и на половината последователи на Несла не може да я докара.
Приятелите на Мерт не следват Афра, но някак странно се следват по менду си.
Все едни и същи носят новините за линчове и прочие. Хубаво е понякога да се проверява информацията!

# 108
Бел, отговарям само за информацията, която аз нося в темата. Може да се каже, че е проверена. Не те разбрах много за приятелите на Мерт какво правели по странен начин, ама виждам, че пак приятелките на Афра това онова хахаха. Не е ли и това странно? Хората се следват с други, харесват други, заради професиите си.

Скрит текст:
И в по-горната връзка, за да докажа правотата на информацията си, пускам видеото с г-жа Джансу (тя е тази с плитката)

https://www.youtube.com/watch?v=VL8e2ojWlL8

Да добавя също, забележките ми са единствено към г-жа Джансу

Ааа и друго да кажа, ако някой реши да прави тема за Афра, с удоволствие ще пиша в нея. Тази е за Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир, както и за сериала, към който съм силно привързана. Така че, не виждам с какво пречи фенството ми към Афра, че и апели да ми се отправят Grinning

# 109
Нищо не правят приятелите на Мерт, следват се с приятелите на Афра, Това исках да напиша!

# 110
Още от фотосесията на Афра Heart

# 111
  • Яко в Матрицата...
Аз също смятам, че някои от дружките на Афра, се възлолзват от познанството си с нея. Могат - правят го Joy Аферин, машаллах.

Heart Eyes

# 112
Нищо не правят приятелите на Мерт, следват се с приятелите на Афра, Това исках да напиша!

Защото работят заедно, аз пък това исках да кажа.

# 113
Цитат
Бел, отговарям само за информацията, която аз нося в темата. Може да се каже, че е проверена.
В тази връзка да попитам, има ли проверена информация, че Мерт учи нещо в Лондон и какво е то. А също, ако може за културния му живот там. Че обича тениса - с това съм наясно. И аз обичам и гледам тенис, а вчерашният мач с непредвидимостта си до последния сет, ми изпили нервичките. Joy  Но и ми достави максимално удоволствие като техника и креативност.
За Афра нямам въпроси, защото от нея напоследък има достатъчно информация. Харесва ми, че е оставила миналото зад себе си и гледа към бъдещето.

# 114
На Мерт приятелите работят ли?
За тях също има информация, че само се шляят и обикалят баровете!

# 115

Моето скромно мнение е, че Афра е най-много линчувана и хейтвана от МЯ и неговите фенове. Този човек как пък не можа да преглътне толкова много години факта, че една жена го превъзхожда по всичко. Да му имам и мъжкото достойнство Grinning
Да вземе да се стегне и да спре да реве.

# 116
Бел, сигурно сега по-рядко го правят, защото Мерт е в Лондон, няма кой да им плаща сметките. Такава информация има ли?

Кате, според непотвърдена информация, английски учи Мерт. Ограничавам се до тук, защото наблягам на сигурното инфо. Също четох за картината, която беше пуснал в поста си, но мина и замина, не помня детайли.

# 117
Щастливите хора са срещнали голямата любов и са прекарали с нея целия си живот .
Те ,обаче не са имали опита на тези ,които са имали повече бракове .
Пропуснали са опита  им от това усещане за свобода след развод и желание за не обвързване  със
следващите партньори  за известен период  .
Нямат опита и от различния живот  с приятелствата с колегите ,приятелите  и новите съседи на следващите бракове.
И предполагам ,че тези  с "опита " са мнозинството  на нашето  поколение и виждат в поведението на младите неща за ,които консервативните нямат сетива
Предполагам ,че Афра и Мерт са с  остарелия  Mask мироглед  за  по-освободени  хетеро -връзки   ,защото  мнозинството  от младите сега смятат за модерно  и  опитват   еднополовите  връзки .
Който е ходил за запад  или говори  открито с младежите тук знае ,че е така,независимо ,че старите не могат да  го повярват

# 118
Моето скромно мнение е, че Афра е най-много линчувана и хейтвана от МЯ и неговите фенове. Този човек как пък не можа да преглътне толкова много години факта, че една жена го превъзхожда по всичко. Да му имам и мъжкото достойнство Grinning
Да вземе да се стегне и да спре да реве.

Афра е оставила миналото,  но то не я оставя Grinning
Активизирал се е с пари в ботове , явно пак търси проекти Затова и  крие  личния си живот Да се изкарва жертва И сега всички ще гледат програмата , в която ще участва
За картината от публикация на Мерт
https://x.com/Selsworld12/status/1929242959775453523

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 16:07 от KrasiAnna

# 119
За сметките не знам дали са причина за баровете , но поне не му носят дрехите! 😜

Общи условия

Активация на акаунт