Отговори
# 90
Красавец! 🤍♾🪬🧄🧿

Бомба!🔥🔥🔥

# 91
Красив, а сега и щастлив Рамо. 😎🧿🤍

# 92
Красив, а сега и щастлив Рамо. 😎🧿🤍

Както каза коментаторът нищо чудно един ден да се направи филм за този финал.Мерт имаше шанса да гледа на живо нещо изключително.

# 93
Добро утро и хубава седмица, момичета Kissing Heart

Знаем коя е Джансу, всички помним паметната ноемврийска вечер през 2023 година Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
Добро утро, момичета
Пожелавам ви много хубава седмица!
Слагам нещо, което видях в Х и ми хареса Simple Smile

# 95
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug
Аййй, аййй, аййй Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Мертооо Heart Eyes
миналата седмица се жалвах, че лондонската мъгла го е покрила Stuck Out Tongue Winking Eye
и той взе че се засрами Grinning та реши да се покаже Sunglasses

Много свежарски изглежда Рамо Stuck Out Tongue Winking Eye даже ми се струва отслабнал Wink

Между другото първото нещо, което забелязах като видях снощи снимката, беше именно гривната Sunglasses.
Няма скрито-покрито - от толкова народ на Ролас Гарос, Мерто пак не успя да се скрие Stuck Out Tongue Winking Eye

Знаем коя е Джансу, всички помним паметната ноемврийска вечер през 2023 година Stuck Out Tongue Winking Eye
Еве Kissing Heart за такива информационно изостанали като мен Blush, може ли да припомниш тази паметна ноемврийска вечер от 2023 Rolling Eyes?
Хубава седмица Hug

# 96
Браво, много хубава мисъл на Таня едикоя си от Х. Афра е линчувана нонстоп от 3 години. Първо бяха феновете на Принтера, сега към тях се присъединиха и солота на Рамо, че и Афрам базата. Масата се увеличи значително Grinning  
За да отсеем житото от плявата, да се придържаме към факти, подкрепени със снимков или видео материал. Който се интересува, може да намери всичко в мрежата, да не разчита на преразкази от втори или трети лица. Това го казвам в смисъл, да не се опитва да се промени смисъла, за да пасне на разказа, както казва Танчето еди коя си от Х.

kotelina, имаше една пияна мадама, която се мяташе на гърба на Рамо в едно заведение. Та тази Джансу е приятелка хем на Рамо, хем на въпросната. На онова видео ясно се вижда как Джансу прави знаци на момичето да се метне на Рамо, при това знаейки, че ги снимат. Да споделя също, че Мерт тогава беше с червената гривна на ръката (снимка с гривната е качвана многократно тук), която според по-запознати означавало, че е обвързан (в случая бяха гаджета с Афра тогава).

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 09:33 от Еванджелин

# 97
Бих искала да вмъкна,че не съм съгласна с твърдението, че Афра е нападана от Афрам феновете. Истинските фенове от тази група обичат както Афра, така и Мерт. Защитават по равно и двамата. Когато не са съгласни пък хокат пак по равно и двамата. Няма такова нещо като да обичат повече Афра и да хокат повече Мерт или обратното.
Другото за мен са просто хора, които хейтят. Даже тези хора не са и баш фенове на Афра или Мерт. Те са си прост хейтъри.
Не ми харесват и двойните стандарти. Афра може да прави това и това обаче Мерт не може. Или обратното. И веднага като стане нещо такова или Афра е лека жена или Мерт е чапкън. Това при Афрам го няма.
Млади хора са. Сега им е времето да се забавляват и да се срещат с хора. Не може да комуникират само с мъже или жени. А пък това,че са видяни с мъж или жена,не ги прави автоматично изневеряващи.
Това разбира се е мое мнение, не желая да го натрапвам,не с тази цел коментирам.
Просто ми е болно как двама млади работливи хора биват нападани.

# 98
Явно отскоро следиш живота на Мерт и Афра. А къде видя Мерт да е линчуван напоследък? Защото аз не съм видяла такова нещо. Напротив, само суперлативи по негов адрес. Момчето учи, води културен живот, интересува се от тенис... Хората му се радват, ти къде видя линч? Дори Джансу е г-жа Джансу в Х.
Виж, по Афра линча няма почивен ден. Каквото и да направи, каквото и да не направи, все не е направила каквото трябва и както трябва Grinning И още нещо много неприятно, поне според мен. Всяко действие на Афра се тълкува като нишан даден на Мерт. Изкарват я някаква обсебена манячка, допълнително я вкарват в приключения и то точно Афрам фандома. То не бяха гривни, слушалки, песни... Ако кихне, пак като знак ще се изтълкува. Не видях обаче същото да се говори за Мерт. Чета, че живеел живота си както му харесва, качествено, наслаждавал му се, никой не го свързва с Афра. То дори и гривната му не е от Гърция, ама както и да е. На Мерт приятелите са много качествени хора, невероятен мениждър има. Приятелите на Афра мразели мъже водолеи, публикували Афра за взаимодействие, амааан, Зендая! Ще кажеш, че бандата на Рамо много обича Афра, г-жа Джансу не публикува Мерт за взаимодействие, ама на... Приятелите на Афра поне следваха Рамо, неговите и за това не си направиха труда.
Еми и аз това викам, нека аршина да не е двоен.

# 99
  • Яко в Матрицата...
Мисля, че е крайно време да се направи тема за Афра.

Да се обоснова - влизам и на последната страница отново чета за линчове и хейт. Явно има някакъв проблем... И понеже в основата на линча са феновете на АфРам и на Мерт, нека има тема за Афра - зона свободна от такива фенове.

# 100
Всеки пише където си иска и каквото си иска. Същото е и с темите, всеки е свободен да прави теми, по каквато тематика желае.

# 101
  • Яко в Матрицата...
Дано е така. Нека тогава всеки си пише, каквото мисли...

Вчера много се радвах за Мердо - гледа на живо епохален мач Sunglasses Дано успее да стигне и до финала на Уимбълдън. Ей го къде е - след месец Grinning

# 102
Феновете на Мерт и Афра са много различни.
Когато се пише ,че няма вече АфРам .Феновете на Мерт го приемат ОК,а на Афра го приемат за хейт.
 Когато се пише как и двамата се забавляват ,като всички свободни млади хора  с други ,
феновете на Мерт са ОК ,а феновете на Афра ,/за тях тя е е като  Laughing монахиня /веднага го приемат ,че това е хейт,но не е ..  

Интересно:  Astonished

Скрит текст:
:попаднах на  видеа ,че Афра е бременна  и затова няма да снима.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:31 от Инана

# 103
Добре, че има такива като теб, че да обединяват феновете и на Афра, и на Мерт и на АфРам.

# 104
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Аз пък много се изкефих на последните снимки които пуснаха и Афра и Мерт Heart Eyes.
Двама готини, млади и талантливи хора, работейки и постигайки мечтите си Flowers Four Leaf Clover.
В крайна сметка животът не  е само цветя и рози и колкото да ни се иска на феновете да има АфРам - то те може да са решили друго!
Аз продължавам да си чакам инфо за последващи техни проекти! Дали филм, реклама, интервюта!
Много харесвам да им чета интервютата!
Нека си живеят живота на всеки както и с когото му харесва Wink!
Видяхме една много свежа и красива  Афра на работа и на почивка на готини места и един много свеж и готин Мерт, от лондонските улици и на тенис турнир в Париж!
Аз не разбирам от тенис, но пък много му се радвам, че е присъствал на такъв мач!

Интересно:  Astonished

Скрит текст:
:попаднах на  видеа ,че Афра е бременна  и затова няма да снима.

На някои хора хич не им липсва фантазия де JoyJoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт