Отговори
# 225
Сега чета, че пускали ферибот от Бургас до Истанбул. Интересно там къде ще акостира? Защо не и пред ялъто? И тогава ще видят какво значи десант в мирно време.
Здравейте, Heart
Ферибота ще акостира на Сарайбурну.По два курса на седмица в двете посоки.От Бургас ще може да се направи уикенд в Истанбул с връщане в неделя.Цена в двете посоки 100 Евро,5 часа е пътя в посока.За момента няма да е и  за автомобили.

С феритбот до Сейранбурну! Звучи страхотно!

# 226
Прекрасен Мерто! 🤍♾🪬🧿🧄

# 227
Интервю на Мерт Язъджъоолу.На 17 години загубва баща си от рак.Семейството е било бедно,майка му е била мениджър по продажби,а баща му в строителството.Мерт помнел как е криел компютъра си от съдия изпълнителите.По-голямата част от деството си е прекарал на улицата или при баба си която го е научила на молитви и традиции.Попаднал е на актьорската професия заради влюбването в момиче,което е следвал на снимачната площадка.Жизнени принципи:По-добре да загуби отколкото да се предаде,негово главно правило в професията и живота.За него е важно съчетанието на сърце и разум.За разлика от героя си Джунейт,би се борил за любовта си до край.Обича да прекарва времето си сам със себе си.Има само двама приятели от детската градина с които може да си помълчи и да се чувства комфортно,далеч от купони.Не обича нощния живот и пътешествия,предпочита домашния уют.Мечтае за семейство и деца.Иска да продължи да расте като актьор.Уверен е,че живота-това е най-важното приключение.Леле,нашето момиче наистина трябва много да е било влюбено в него за да му отдаде 4 от най-прекрасните си за младостта години.Представете си само как едно около двайсет годишно момиче,с такъв темперамент,желание за живот,желание да се развива в кариерата си е живяла с тоя човек.Абсолютно несъвместими.Много години го е търпяла,аз не бих издържала и няколко месеца.Въобще няма "вина" другия Мерт.С него или без него,все едно тази връзка е била обречена.Така е според мен може би защото не съм от "кръвната група" на Мерт Язъджъоолу.

# 228
Много ми харесва нашите как се мачват. 😍
Афито трябва да купи още една риза на Мерт. Да сменя,че нон стоп да я върти в пералнята ,късичка ще му стане 😀

# 229
Албенка, много са готини! Ама те и в обувки , и в чанти , и в шапки, и в бижута , и във всичко се мачват! 🤍

🤍🪬🧿♾🧄

# 230
Момичета, с какъвто се събереш, такъв ставаш Simple Smile
Та така и нашите Афрам Wink

# 231
Мими, аз не съм сигурна, че всичко казано от Мерт Я. е истина
В тези интервюта все хубави неща се казват
Да предизвикат симпатия, или съжаление
Да не седне да разказва на колко купона е бил и с колко мацки е спал
Много хрисим се изкарва,но всички знаем какъв чакал е

# 232
Мими, аз не съм сигурна, че всичко казано от Мерт Я. е истина
В тези интервюта все хубави неща се казват
Да предизвикат симпатия, или съжаление
Да не седне да разказва на колко купона е бил и с колко мацки е спал
Много хрисим се изкарва,но всички знаем какъв чакал е
Напълно възможно е,но това което е казал съвсем не ми звучи добре.От това  което е разказал виждам само един "жив труп".Язък му за младостта.Имам чувството,че е някакъв сто годишен,уморен от живота старец.Едва ли е готино да те наричат "интроверт",а след това интервю точно това определение са му дали.И се коментира точно връзката му с Афра,че "интроверт" и "екстраверт" като нея са несъвместими и другия Мерт абсолютно няма вина за раздялата им.Моя приятелка от детството имаше точно такава връзка,но въпреки всичко се ожениха.Брака и се превърна в ад като се стигна включително и до физическо насилие.Търпението и наистина бе огромно и 18 г.търпя,но накрая търпението и се изчерпа.Последва развод,но травмите си останаха,включително и физическите.Рано или късно се стига до там.И най-гадното знаеш ли кое беше в тоя случай,че аз ги запознах.В последствие разбрах,че са несъвместими,опитах се да я убедя да не се жени,но уви.И до ден днешен се чувствам виновна и заради тази вина и бях свидетел по бракоразводното дело.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 15:39 от mimi 65

# 233
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/ … D1%82-538765.html
"Въпреки че интровертите са по-малка част от населението, няма правилен или грешен тип личност."
А сред великите личности интровертите са болшинство.

# 234
Стори от Гьозде. Heart

# 235
 Katya_I -Съгласна съм за изказаното мнение относно интровертите.Съпруга ми беше абсолютно типичния екстраверт,да не кажа и хипер,аз пък съм средната хубост и слава богу никой от двамата не се опита да променя другия иначе и ние нямаше да просъществуваме като двойка.Но при приятелката ми основното с което се занимаваше съпруга и бе да я промени и не я прие такава.Та затова се стигна и до физическо насилие.

# 236
Добро утро, момичета Kissing Heart Да имате хубав и спокоен ден Grinning

Какво стана с рекламния филм?

# 237
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Афра и Мерт живеят животите си на пълни обороти и работят ,усъвършенстват се и се забавляват така както на тях им харесва  Hands Clap  Много ми харесват и двамата ,супер са  Heart  
Време е вече наистина да се появи рекламното филмче с  Афра и Енгин.Това с Каан и Мерием беше добро ,но много малко от природата и забележителностите показаха. Май ще има и други видеа с тях и ако е така дано в другите да покажат повече от красотите на Анталия,май там се снимаха те Thinking Видеата с Афито обаче няма да имам против и повечко ако наблегнат на нея.  Simple Smile
Бъдещият, евентуален партньор за "Пера" също ми харесва ,много добре стоят с Афра и доколкото си ги спомням от "Децата на дъщерите" добре им се получаваха общите сцени.

https://x.com/cisperoancora_/status/1933763539656704034

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт