Отговори
# 240
Подаръците на Афи Heart

# 241
Стори от Мерт

# 242
# 243
Много тишина в нашата къщичка,нерде сте,къзлар?
Да Ви кажа,загледах "Надежда за любов"
Скрит текст:
Старичък е сериалът,но пък играят двама от най-приятните за гледане турски актьори-Шюкрю и Берк
Не,че е нещо велико този сериал,но в него се случва случка /главният,вече сгоден и до полуда влюбен в жена си,в навечерието на сватбата си,преспива с консултантката на фирмата и тя забременява/
Толкоз по сюжета,видях,че някои от нас са го гледали и коментирали/Еве:smirk:
Обаче,толкова лека,мека,едва,едва изказана критика прочетох,че доста се учудих
Няма люти спорове кой крив,кой прав,няма дълги постове с литературни изкази и енциклапедични сведения...
И си викам-леле,ако наш Ферит беше направил това,щяха да го разфасоват на съставните му части../има кой../
Ето,затова нашата темичка беше и си остава супер интересна
Благодаря за това,момичета

Последна редакция: сб, 14 юни 2025, 22:35 от VAL*

# 244

Прекрасни Heart Heart Eyes

# 245
Вал, къде ходиш да четеш из архивите Grinning

За тези, които не знаят, Мерт е с Хира, синът на Четин Текиндор /и Зерин Текиндор/

# 246
днес имаше предаване на Билал с Онур Акай, но пак не мога да го намеря с превод на български или руски, че не знам английски или турски. Ако може някой поне да разкаже за какво са говорили, ще съм много благодарна.

https://www.youtube.com/watch?v=qzc_ZUygkjg

# 247
Зайче, едно и също въртят като развалени плочи.
Не били разделени, Мерт не бил с Мирай, Афра не била с Мурат, треньора и другите, много се обичали. Да стягаме тоалетите за 23 септември. Имаше едно главозамайващо обяснение кой къде е бил. Мерт в Лондон, Париж, Истанбул. Афра била в Париж, но Мерт бил за един ден в Истанбул и отишъл в Париж, оттам се върнал в Лондон. Утолили копнежа си един по друг за един ден демек. В края на юли ще ходят с яхта в Гьоджек, хем със същия капитан от лятото на 23-година. Фирмата била против, затова не се показвали. Общо взето е това.

Heart Eyes

# 248
Е, те целия им график са написали за месеци напред. Grinning
VAL, за разфасоването на Ферит е виновна маститата психиатърка от Истанбул.  Тя зададе едни загадки и ни провокира.

# 249
Еванджелин, много ти благодаря. При автоматичния превод е много объркано, губи се смисъла.

Ураз публикувала една история с луната- докато я гледах си помислих - ами ако Афрам са се скрили там и Ураз ги е разкрила...Smirk

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 11:51 от ani.zaiche

# 250
Добро утро в неделя Kissing Heart

Честит ден на бащата, Ферит Корхан Heart

https://x.com/hercaihelin/status/1933819219805643232?t=2_bISdVx3 … 2Djro2Fuww4g&s=19

Таро Емир има рожден ден днес, да е жив и здрав! Снощи празнуваха в Бодрум, Йешим и тази година присъстваше на купона Heart Eyes

# 251
Добро утро Flowers Rose

Слънчева и усмихната неделя.

Heart

# 252
Добро утро,дружки
Днес ми се бъбри и ме сърби клавиатурата:laughing:
Katya_I,права си,както винаги,но ми направи впечатление това,че по онова време не е имало толкова разгорещени страсти сред пишещите в онази тема и реакциите не са толкова категорични,както при нас
Ако наш Феро бей беше сторил такова нещо,щяхме да го разпънем на кръст/заслужено/
Точно затова се радвам,че имах удоволствието да коментирам с Вас тук,в тази тема
Някои от нас се припознаха в Сейран,къде визуално,къде по вяра,къде по сродни преживявания.Други пък /като мен/,считаха,че Ферит не е толкова черен,защото ето,че има и доста по-ужасни за една жена постъпки на съпрузи
Трети /пак като мен/,искаха въпреки препятствията и накачорените по веригата неприятели и неприятности,накрая любовта да победи
Всичко това,в тема,страниците на която се изписваха за 2-3 дни
Няма как да не правя сравнение и да си помисля,колко ли още щяхме да изпишем,ако нашият Мечо беше постъпил като ГГ в сериала,за който пиша

Сега ще ме извините,че не съм в крак с новините около нашите сладури,но пък с удоволствие и благодарност Ви чета

# 253
Вал, какво е направил ГГ в този сериал, дори не помня?
Но ако гледаш нещо със страст и взимаш нещата присърце, припознаваш се като жизнена позиция, споровете неизбежно са по- разпалени. В другия случай си гледал и коментирал от скука сигурно Grinning

# 254
Добро утро! Simple Smile
VAL, аз не съм го гледала сериала, за който пишеш. Не познавам и темата (пусни един линк, ако имаш възможност).
Но ... мога да предположа, че категоричността си зависи от хората, пишещи там. А също от: заглавието на нашия сериал, което някак предварително формира очаквания - за чапкънин все пак става дума Smile ; от житейски опит, за който и ти говориш; от новите явления, като заиграване между автори и публика; от аналогии, при които филмовата любов се превръща в житейска любов; от отличната игра на почти всички актьори... А и тези големи семейства от няколко поколения и отношенията вътре в тях за нас сега като че ли са нещо екзотично... Интересно беше, няма спор.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт