Отговори
# 480
https://www.instagram.com/reel/DLQFEiPoArJ/?igsh=MWdxamQxaXhydHVjMQ==

Охооо накрая и целувка има Stuck Out Tongue Winking Eye

Клипчетата макар и все още да не съм гледала всички,но видях и края,определено ми харесаха.Много добре измислен сюжет,вмъкнати забележителностите на Истанбул в прекрасна любовна история,изиграна перфектно от Афра и Енгин.Браво Heart

Последна редакция: пн, 23 юни 2025, 21:07 от Милена Тодорова 756835

# 481
Тук има всичките 10 клипа

https://www.instagram.com/afrasaracoglu__news/

Интересно защо не ги пускат в официалните канали Thinking

Да си кажа, че много ми харесаха Heart Eyes

# 482
Нашето момче отново е с голямата метла..Astonished
Шест публикации е изтрил,доколкото помня,изфъчкал е Димес,Банката и други кои не мога да разбера..
Ееее като почне да чисти,спирачка няма...тцтц
Важните засега си стоят.. Heart

# 483
Тук има всичките 10 клипа

https://www.instagram.com/afrasaracoglu__news/

Интересно защо не ги пускат в официалните канали Thinking

Да си кажа, че много ми харесаха Heart Eyes
Много благодаря за споделеното! Изгледах ги без превод, много са свежи и красиви Афра и Енгин. Стегнато, красиво и модерно. Нашето Афи блести, много е красива, и изобщо не напомня за Сейран. Нова Афра. Енгин стои добре също.
Клиповете май са пиратски 😀, щом ги няма в официалния Go Turkey.

# 484
Много красиви кадри от филмчето.То и едната цел е това,да искаш да ги видиш .Радвам се ,че няма помен от Сейран.Страхотна Афи ! Heart Няма да си кривя душата и Енгин много ми хареса.Не съм търсила химия защото замисъла е не да хвърчат страсти и флуиди.Афи изглежда много нежна и крехка до Енгин.
Имаме си и дъмп, макар и подранил.Мерт отново е подходил творчески към подбора на снимките. И отново си играе с гумата.
Дано подготвя почвата за новини около него.

# 485
Днес има активност покрай Афра и Мерт.
Хвърлих бегъл поглед на клипчета с рекламата с Афра, чакам повече свободно време да им се насладя както си трябва, ама това, което видях, много ми хареса. Страхотна е Афра. Енгин още от Фатмагюл, не ми харесва визуално, то май другаде не съм го и гледала.

Мерт и той ни изненадал със снимки. Браво, браво.

# 486
Еееее, Афра си е Афра. Красива, привлекателна и съвсем различна в този мини сериал.
Много, много ми хареса представянето и тук. Нооо...не съм съгласна с много от вас, че
Енгин стои добре до нея. Дори в някой от епизодите е някак си с неугледен външен вид.
Не харесвам у него острия, хищнически поглед, а за усмивката му нямам думи.
Смятам, че Афра достойно представи красивият Истанбул.
Пожелавам и успех в новият филм и бъдещите проекти, които и предстоят.

# 487
Гледах само това,което сте споделили.Чакам да качат цялото филмче на руски за да го изгледам,но това което видях определено Енгин можеше да го поизбръснат и поподстрижат малко.Особено когато бяга с тоя анцунг и "гъста растителност" никак не стои добре до това красиво и стилно момиче.Имах чувството,че баща и дъщеря са излезли на сутрешно бягане.Съжалявам,но имам фобия към космите.

# 488
Добро утро Flowers Four Leaf Clover

Е,видяхме филмчетата,разбира се Афра се справи блестящо,поне за мен и най-важното,не виждах Сейран.Честно казано не очаквах да си подхождат с Енгин,но се случи.Енгин Акюрек съм го гледала в Пепел от рози,много добър актьор е,но не съм му фен.Да,има топло излъчванe,но както казва Мими,тази гъста растителност,мен лично ме отблъсква...Grinning
Сега ще чакаме Пера,надявам се още в петък да ни зарадват със снимки от четенето.

Но колкото и да ми харесаха филмчетата и да я имаше химията между Афра и Енгин....
Всепоглъщащата любов,страсти, болка с които ни плениха нашите Афрам Heart ,едва ли някога ще се забравят..Kissing Heart

Heart

Чакам и проект на Мерт,хайде да се прибира вече...ааа  много се застоя
Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 10:46 от Милена Тодорова 756835

# 489
Добро утро и честит Еньовден Heart

И дума не може да става за сравнение между Сейфер и Истанбул и Тан. То и идеята на рекламния филм не е такава. Афра и Енгин си изиграха ролите перфектно и толкова. Както каза Милена, не видях следи от Сейран, Афито се справи блестящо Heart Eyes Между другото, тя е имала химия с всичките си партньори, освен с Кубилай. То и филма не съм гледала, ама ще взема да го направя, да нямам никакъв пропуск баре Grinning Химията между Афра и Мерт остава ненадмината, разбира се Heart Eyes
Ето тук едно фенско видео с Истанбул и Джихан Heart Eyes Дето се вика, друга гледна точка Grinning

https://x.com/iirosiee_/status/1937251673682121186?t=7yQCpJx3beC7lVjGXORwdw&s=19

# 490
Добро утро и честит Еньовден, бъдете здрави!🍀❤️🍀
Толкова е добра Афра, такава дисциплина струи от нея, и талант. Като за филмчета от 3 минути, много добре се получава. Ще чакам, ако някой му попадне с превод, да сподели.
Мерти го отвя лондонския вятър Simple Smile харесва му почивката, от известността и феновете най-вече. Щом и снимки качва, вече няколко дъмпа сподели, комфортно му е. Няма да се върне скоро в Истанбул според мен.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 10:56 от Ninka555

# 491
Мими +1 за коментара.

# 492
Ново попълнение в Пера, Бирса беше писала рано сутринта, но досега бях в движение Grinning

Назлъ Булум стана Емел в сериала "Пера"
Успешната актриса Назлъ Булум се присъедини към актьорския състав на сериала "Пера", който OGM Pictures ще снима за Disney Plus. Назлъ Булум ще играе ролята на "Емел" в сериала, написан от Башар Башаран.
Сериалът "Пера" ще бъде на снимачната площадка през юли. Сериалът, чиито репетиции започнаха, е за 8-епизодните приключения на Пера, известен феномен в социалните медии. Успешната актриса Назлъ Булум се присъедини към актьорския състав на сериала, който OGM Pictures ще снима за Disney Plus. Назлъ Булум ще играе ролята на „Емел“ в сериала, написан от Башар Башаран.

ПЕРА, ФЕНОМЕНЪТ, ДОНАСЯЩ БУРИ В СТРАНАТА
Емел, инструкторка по йога, като местна жителка на региона, ще се яви пред Пера, чийто живот е постоянно следен, в селската къща, в която тя отива, и ще я подкрепи. В сериала, където Афра Сарачоглу ще вдъхне живот на Пера, феноменът, причинил бури в страната, Фуркан Андич ще играе ролята на „Адам“, Улви Кахяоглу ще играе ролята на „Йозгюр“, Нил Суде Албайрак ще играе ролята на „Айла“, Еге Карабенли ще играе ролята на „Маджит“, Йеткин Дикинджилер ще играе ролята на „Орхан“, а Емин Гюрсой ще играе ролята на „Хасан“.

# 493
Момичета с превод на руски ги има и 10 те филмчета тук:

https://www.instagram.com/turk_serieses?igsh=MTJxdzVwZTBoNHlvOQ==

# 494
Аз не ги харесах тези филмчета
Някак изкуствено ми стоят
Енгин е като чичо на Афра
За разлика на мненията на някои от Вас-аз все още виждам Сейран
И въобще,замисълът е добър,но сюжетът куца
Зараждането на любов между двама равностойни партньори,които искат да наложат мнението си не се ражда за минути.Трябва дълбочина в образите и повече време за осъзнаването и
Съжалявам,очаквах нещо много повече

Общи условия

Активация на акаунт