Отговори
# 495
Вал, аз пък не съм очаквала нищо друго от теб, щом стане въпрос за Афра Grinning
Интересно каква дълбочина търсиш в рекламни клипове от 3 минути, чиято цел основно е да покажат красотите на Истанбул хахаха

# 496
Еве,уморих се да се обяснявам,че харесвам Афра и мнението ти за моето мнение е погрешно
Ако прочетеш още веднъж какво съм написала,ще разбереш,че нищо нямам против Афра,а против сценария
А това,че все още виждам Сейран лошо ли е?Тя нали беше най-най-най?
Хайде,моля, да не се конфронтираме,сериалът свърши
А красотите на Истанбул са дадени много набързо и за отрицателно малко време,сякаш между другото,а не като основна цел на рекламата

# 497
Привет! Simple Smile
Аз не съм гледала рекламните филмчета, но ви чета, харесващи и нехаресващи. Hug
И понеже става дума за реклама, се сетих за един истински случай, който в началото на демокрацията се беше превърнал във виц. Ако си спомняте, тогава не беше забранена рекламата на цигари и алкохол. И ... имаше една реклама за цигарите Kamel. Рекламното клипче представяше един американски каубой, който първо бясно препуска със стадо мустанги, после скача с кану от висока скала на един водопад, накрая в спокойна вечер пред огън пие чай от някакво канче. Разбира се логото на цигарите - в един от ъглите на екрана. Та... попитали една баба какво според нея се рекламира, а тя троснато отговорила: "Какво, какво, канчета рекламират". Smile
Приятен ден ... в тия жеги.

# 498
Кате, анджак, канчета рекламират Grinning

Heart Eyes

# 499
Ами Вал, Афра се труди усилено, факт. От проект в проект върви. А който не работи, той не получава критики за работата си. Смятам че Афра става все по-добра с всеки следващ проект. И е много осъзната в ролите си.
Нашата красавица!

# 500
Гюлдияр Танридаглъ печели наградата за най-високо оценен телевизионен сериал в САЩ.

📍За първи път композитор от Турция печели наградата за най-високо оценен телевизионен сериал. Наградите за екранна музика ASCAP, провеждани в САЩ, отбелязват музика, оставила своя отпечатък в телевизията, филмите и дигиталните платформи. Турция постигна исторически успех в тази престижна вечер.

Успешната пианистка композиторка Гюлдияр Танридаглъ, която е създала музика за обичани сериали като „Yalı Çapkını“, „,Баща“ и „Скрий ме“, беше наградена за музиката си към сериала „Гюлджемал“.

Танридаглъ е първият турски композитор, получил награда от ASCAP в тази категория.

Браво на Гюлдияр Heart

# 501
Изгледах  рекламните клипчета и много ми харесаха. В такъв тип реклама няма място и време за "опознаване " и "развитие" на героите. И двамата се справиха блестящо.
Енгин изобщо не ми стои като баща или чичо на Афра. Само разликата в ръста ме изненада , явно Енгин е доста висок , защото нашето момиче  не е ниско.  Разбира се , че не е Мерт ,  ама и Мерт не е Енгин.
Двата проекта изобщо не могат да се сравняват по дълготрайност и предназначение.  Така че защо е необходимо да сравняваме !?
Добре свършена работа и продължаваме напред към "Пера".
Дано следващите партньори се харесат на всички /мисия невъзможна/.  Много се дразня , когато слагат етикети или търсят  недостатъци на Афра , затова не критикувам партньорите.  Всеки си  има своите фенове , които не трябва да се настройват едни срещу други. После се чудим откъде идва този хейт.
Не може Афра да играе цял живот само с Мерт и обратното. Често казано и  не им го  пожелавам.

Честито на Гюлдияр Танридаглъ. Хубаво е когато  усилията ти се оценят.

# 502
Ами 20 см е разликата в ръста им - той е 1,90, а тя 1,70. А Мерт го дават 1,78.

# 503
Явно е от  ъгъла на заснемане. На някои кадри изглежда по-голяма разликата във височината , например когато тичаха и при подписването на договора.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 17:53 от Kami_J

# 504

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 19:22 от Еванджелин

# 505
Красивото ни Афи Heart
Heart

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 23:23 от Милена Тодорова 756835

# 506
# 507
Миленка,крада си твоя пост
Това е една от мъдрите мисли,които са ме водили през целия ми живот
И Мерт е прекрасен
А Афра си е голям бонбон

# 508
В темата на Енгин има линкове с превод на бг , както и един сборен линк на всички  клипчета.

# 509
В темата на Енгин има линкове с превод на бг , както и един сборен линк на всички  клипчета.

Ками как се пише темата му,че аз не съм в час с Енгин?

Общи условия

Активация на акаунт