Отговори
# 510
В темата на Енгин има линкове с превод на бг , както и един сборен линк на всички  клипчета.

Ками как се пише темата му,че аз не съм в час с Енгин?

Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 439

https://www.bg-mamma.com/?topic=1766208.new#

# 511
Малко спомени..
Магията на сезон 1 Heart любими..

Heart Heart Heart

Благодаря,Ками Kissing Heart

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 02:04 от Милена Тодорова 756835

# 512
# 513
Благодаря за рекламните клипчета. Изгледах ги, добре се е получило. Афра е супер свежарка и са стъпили на актуална тема с ИИ. Не е Мерт партньор и не е онова ниво на игра, но все пак на мен ми хареса Simple Smile

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 23:23 от Blue`Sky

# 514
Аз не гледах химията между Афра и Енгин,нито колко са съвместими.Гледах филмчето точно като реклама на Истанбул и това да ме накара непременно да го посетя като турист.Извинете ме,но не видях нищо което да не съм виждала снимано в турските сериали и толкова.Не видях нещо което да ме накара непременно да посетя Истанбул.Мисля,че това не е филмче в което Афра и Енгин да се съзтезават кой е по-талантлив и колко химия ще имат.Няма да коментирам играта им и химията им,а дали видях някоя забележителност от Истанбул където непременно да искам да отида.Е,ами съжалявам,но и след рекламното филмче желанието ми е едно и също.Изгледах и филмчето с Мерием Узерли и Каан.Ами определено ми се прииска да отида в Анталия.Нито Мерием,нито Каан са в кръвната ми група,но Анталия непременно вече ми се иска да посетя.В Истанбул определено беше наблегнато повече на Енгин,даже не и на Афра.И да кажа,че последната "кандидатка" му подхождаше много повече отколкото това красиво и младо момиче.Май объркахме реклама със сериал.

# 515
Лека нощ Heart
Кой харесал,кой не,няма никакво значение,мисля аз.Важното е,че Афра работи усилено,трупа опит,усъвършенства се и още по-важното е,както някой беше писал тук(извинявам се,че не помня,кой),е избрана от много кандидатки за ролята.Това е признание и престиж Heart

# 516
Мими+1
Започнах да се притеснявам,че само аз не можах да видя прекрасния Истанбул /като цигарите Камел от рекламата,дето цитира Катя/
Може да не  съм на това ниво,на което сте Вие,та така ми е трудно да харесам тази реклама
Само,че да отговоря на поста на Катя-това според мен е лошият сценарий-да не могат да разберат хората какво искаш да им продадеш-цигари,или канчета.И да купят повече канчета,отколкото цигари

# 517
Добро утро

# 518
Добро утро Kissing Heart

Афито ни кани да гледаме клиповете в youtube канала на Go Türkiye Heart Eyes

https://x.com/hudaorchids/status/1937649658697806088?t=A2liDwURV … 5hZuubwGA3ZA&s=19

Айде дано някой ден всички дружно харесаме нещо, което Афра ще направи без Мердо Stuck Out Tongue Winking Eye

# 519
Добро утро и от мен Coffee
Днес прогнозират към 40°..жарко и горещо,да си пожелаем и при нашите патрони,горещи страсти(ама един с друг,ей Stuck Out Tongue Winking Eye )..изненада искам,я Мердо в Турция,я  Афи в Лондон,случайно щракнати..да ни стоплят душите Heart Eyes

Heart

Афито в Бодрум с фенка..стара снимка..

Засега е невъзможно всички да харесат Афито без Мерт..но аз им пожелавам нови качествени проекти с интересни партньори,пък след време,защо да не ни изненадат с нов съвместен проект.Но не сега...Сейран и Ферит не могат да бъдат забравени,но Афра и Мерт не трябяа да се възприемат като тях,защото постигнатото като актьорска игра и славата която получиха,ще утихне и накрая ще остане само спомен.Затова им трябват нови партньорства,а ние като истински фенове(ако сме),не трябва да им търсим кусури,а да ги подкрепяме.
Heart

# 520
Добър ден ! Пийте повече вода и стойте на сянка. Някои хора трудно преглъщат новия партньор , но не завиждам на  следващата партньорка на Мерт. Трябва да е перфектна във всяко отношение. Няма да се задоволим с нищо по-малко. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 521
Ооо,определено харесвам Афра в партньорство с Фуркан.Бях споменала,че не догледах "Дъщерите на сестрите" точно защото Фуркан напусна сериала.И да си призная,въпреки връзката на Фуркан с Айбуке,повече харесвам Фуркан-Афра,отколкото Фуркан-Айбуке,в професионален план разбира се.Чакам с нетърпение.Между другото изгледах "Тактика на любовта" с Шукрю и Демет.Демет никак не ми е по вкуса,да ме прощават фенките и,но такава химия между двамата и много добър сценарий,че на един дъх изгледах и двете части на филма.Препоръчвам,въпреки Демет. Също така се надявам някога Афито да се срещне на снимачната площадка с Шукрю,сигурна съм,че ще са "огън и жупел".Много ми хареса това момче и визуално и като игра.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 10:30 от mimi 65

# 522
VAL, mimi 65, май сме на едно мнение и сме много малко с подобно мнение.
Не, че непременно Афра трябва да играе само с Мерт, но за тази реклама имаше
и по подходящи персонажи за партньори.
В клипчетата видях повече диалози, отколкото реклама на красотите в Истанбул.

# 523
# 524
Хелоу Kissing Heart
Скука днес, ама да пусна една снимка за актив баре Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт