Любима снимка
френско момче
туршууу

Репетициите са започнали на Пера,но нищо няма...чакаме

.
. Прочетох че Хира е режисьор, та това още повече подхрани чуденката ми
.... или вече слънцето ме напече 
... тъй де - рекламата на Go Turkey
.
.
/
.
.

.
. Прочетох че Хира е режисьор, та това още повече подхрани чуденката ми
.... или вече слънцето ме напече 
... тъй де - рекламата на Go Turkey
.
.
/
.
.

. А за един влюбен човек животът е пълен с предизвикателства! Г-ца Истанбул предлага на Тан "вредните" гевреци, които за туристът в Истанбул - те са първото вкусно предизвикателство! Забързаното ежедневие е част от чара на мистичния град, а ежедневието на г-ца Истанбул също не е спокойно, докато не намери идеалната партньорка за Тан!
. Но водех и още 4 души с мен които зарибих с разказите си от първото ми пътуване. Та в крайна сметка се убедих, че щом ме толкова хора се оправяха там само без език, защо и аз да не го направя. С много питане и търсене в крайна сметка си изготвих подробен план включващ маршрути на градския транспорт и фериботите. Юскюдар отдавна ми беше тръпка. Отидохме, разхождахме се безцелно. Случайно минахме и през Кузгунджик, докато не стигнахме до моста на 15-те мъченици и ни останаха сили колкото да се приберем обратно до Фатих. Вечерта се оказа, че екскурзоводката също е била с група в Кузгунджук и аз й казах, че и ние бяхме там, но самостоятелно. Оказа се че един път слееш ли се с лудницата и ежедневието на местните искал да видиш и посетиш и още места! Тогава за пръв път усетих привличането към града, за която толкова бях слушала. Е, вече знаете че когато се прибрах, правейки си обзор на местата на които бяхме, се оказа че сме били недалеч от Ялъ Корхан и това ми беше достатъчно, за да организирам третото посещение този май
. Само ще ви споделя, че скоро отново ще съм там като вече в програмата ми са включени Ортакьой, Арнавюткьой, Бебек и Саръйер! Надявам се да успея да си изпъкня плана
!
.
никой не видях. Сериалите са такава емблема на Турция и Истанбул и това е замисълът на тези мини-сериали според мен. Ела в Истанбул и стани част от този свят, който гледаш в сериалите! Препоръчани теми