Отговори
# 540
Котелина благодаря за увлекателния разказ Много ми хареса За мен сериалът е една романтична история  която ни показва как за около 30 минути можеш да се влюбиш в такъв голям град като Истанбул

# 541
Котелина, благодаря Heart Eyes

Лютфиш също много харесала сериите, но бързо свършиили. Гордеела се Heart

# 542
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
За мен сериалът е една романтична история  която ни показва как за около 30 минути можеш да се влюбиш в такъв голям град като Истанбул

Терзи, и аз видях рекламата по същия начин Wink

Откакто видях снимката на Мерто се чудя каква марка е раницата му с това F Thinking

# 543
# 544
За мен сериалът е една романтична история  която ни показва как за около 30 минути можеш да се влюбиш в такъв голям град като Истанбул

Терзи, и аз видях рекламата по същия начин Wink

Откакто видях снимката на Мерто се чудя каква марка е раницата му с това F Thinking

Roger Federer Hands Metal

Браво на Афито и Мердо Heart Eyes

# 545
Добро утро Flowers Rose

Heart

Чакам повторение на тези кадри Heart Eyes Грижовното ни момче Heart

# 546
Гюнайдън Kissing Heart

Айде чакаме яхта, сватба, внуци за амджата, който ще лайква поздравителните коментари Heart Eyes

А дотогава да вземем да подкрепяме работата на патроните, викам аз. Това, че се радваме на новите им проекти, не значи, че ги харизваме на този и онзи, че и да се замайваме от този факт Grinning В момента Афра работи повече, нормално за нея има повече новини, повече публикации. Ревността е лошо чувство Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето, вчера Онур изкара новини, че Рамо ревнувал, но не от Фуркан, а от новото момче Еге. Били им написали с Афра сцени като на Хандето и Баръш Grinning
Аз не вярвам чак такива да има, но дори да е така. Хората са актьори - млади, модерни, отворени за предизвикателства. Пък и Мерт вече сме го гледали нееднократно в такива сцени. Защо да ревнува Афра?
Афра е много добра актриса, да не се забравя този факт. Не са й нужни страстни целувки и награбвания, за да предаде чувства. Вижте тази сцена от зората на кариерата й, с 83 милиона гледания Stuck Out Tongue Winking Eye

# 547
Еве,Толга ли е нейният партньор?
Толкова са млади и смея да твърдя,че много си отиват
Кой е филмът/сериалът?

# 548
Вал, Лошото момче с Толга Саръташ, филм от 2017 година.

# 549
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро Hug

Еве, благодаря Heart Eyes

Голям тенис запалянко ни е Мердо Heart Eyes

Браво и на двамата Hands Clap толкова време след края на Чапкъна продължават
да водят класациите в мрежата Heart

Хайде, чакаме вече снимка от Пера Wink
И Мерто хич да не ми се ослушва в Лондон Smile ми да си идва в Турция и да се захваща за работа, ааааа Stuck Out Tongue

# 550
Еве,благодаря:hibiscus:

# 551
VAL между другото и Бучето я има в този филм ама за малко само.                                                                          Момичета,не знам колко "горещи" сцени ще има с новичкия Афито,но с Фуркан със сигурност ще ги има.Хандето ги имаше още във филма с Баръш и сега сериала си почна точно с такава сцена,турските жълтури вече го разведоха Баръш,Хандето я разделиха с гаджето и заради тези сцени ама нито едно от двете не е истина.И на жената на Баръш и на гаджето на Ханде им е ясно,че те са актьори и когато се снимат тези сцени присъстват поне 50 човека от екипа които режисират,снимат правят дубли и т.н.Няма как Мерт да ревнува от новичкия.Само едно не ми е ясно.След филма с Ханде и Баръш много хора от гилдията видяха химия между двамата и решиха,че веднага ще заснемат и сериал.Защо Онур не използва във филма отново Афра и Мерт?Нейсе.Да се надяваме,че от друга продукция ще използват невероятната химия между двамата,я за филм,я за сериал.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 10:25 от mimi 65

# 552
Гюнайдън Kissing Heart

Айде чакаме яхта, сватба, внуци за амджата, който ще лайква поздравителните коментари Heart Eyes

А дотогава да вземем да подкрепяме работата на патроните, викам аз. Това, че се радваме на новите им проекти, не значи, че ги харизваме на този и онзи, че и да се замайваме от този факт Grinning В момента Афра работи повече, нормално за нея има повече новини, повече публикации. Ревността е лошо чувство Stuck Out Tongue Winking Eye

Ето, вчера Онур изкара новини, че Рамо ревнувал, но не от Фуркан, а от новото момче Еге. Били им написали с Афра сцени като на Хандето и Баръш Grinning
Аз не вярвам чак такива да има, но дори да е така. Хората са актьори - млади, модерни, отворени за предизвикателства. Пък и Мерт вече сме го гледали нееднократно в такива сцени. Защо да ревнува Афра?
Афра е много добра актриса, да не се забравя този факт. Не са й нужни страстни целувки и награбвания, за да предаде чувства. Вижте тази сцена от зората на кариерата й, с 83 милиона гледания Stuck Out Tongue Winking Eye

Добро утро ☕️☕️☕️
Мисълта, която предизвиква в мен тази сцена на Афра и Толга, какви очи, каква душа (за Афра), и глупак ( за героя на Толга). 😀 Аз и за Ферит съм била на същото мнение...

# 553
Толга винаги е бил "слаб" в такива сцени,но в бойните е ненадминат.Може би и за това се снима все в такива сериали,"Обещание","Организацията","Задира".Нито с Айбуке,нито с Айча,нито даже с Ханде успя да ме впечатли,химията се губеше,но пък бойните сцени бяха страхотни.Между другото попаднах на един филм с Баръш и Елчин "Време за щастие",сниман след общия им сериал.Този Баръш голям "любовник" се оказа въпреки,че на мен лично не ми харесва с тия косми,но поне се посмях от сърце,както и с Шукрю в "Тактики на любовта".

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 12:05 от mimi 65

# 554
Интервю за Harper's Bazaar, декември 2023

Какъв е източникът на енергията и светлината, които излъчвате на екрана? Винаги ли сте в добро настроение? Или какво правите, за да се развеселите, когато то е съсипано?

- Мисля, че енергията на човек е пропорционална на това доколко е способен да види цялостната картина, без да се спира на дреболии. В наши ръце е да озарим и помрачим вътрешния си свят. Предпочитам да използвам цялата си вътрешна енергия за добри цели. Струва ми се, че светлината, която се излъчва от екраните, е свързана с това.

Слушате ли вътрешния си глас, когато управлявате живота си? Винаги ли е прав или някога ви е подвеждал?

- Мисля, че за мен няма нищо лошо в това да управлявам живота си, като слушам вътрешния си глас или гласа на сърцето си. Доста дълго време слушах ума си или мнението на другите, защото се страхувах да не сгреша в чувствата си, затова не можех да се явя пред себе си. Но винаги, когато решавах да действам, основавайки се на чувствата си, казвайки „каквото ще бъде“, осъзнавайки цялата отговорност; тогава започнах да забелязвам, че съм взела правилното решение и не съм сгрешил с избора си.

Вие сте една от младите звезди, които олицетворяват свободата. В повечето случаи сигурно е трудно да се отрази това. Как успявате да защитите свободата и личните си граници?

— Разбира се, научих се да защитавам личните си граници след преживяването си от детството. Не беше толкова лесно, но животът те кара да се учиш с времето. И ако говорим за моята свобода, то в момента живея в период, в който трябва да жертвам много.

Какво е чувството да си една от най-преследваните звезди в социалните мрежи? Например, като факта, че някои хора постоянно те гледат. Какво правиш, за да защитиш личния си живот от социалните медии?

— Всъщност не мисля, че съм близо до социалните мрежи. И не мога да кажа, че съм твърде активна. Използвам ги за социализация и за да привлека вниманието на по-широка аудитория към събития, които според мен изискват отговорно отношение, както от индивидуална, така и от социална гледна точка. Мисля, че е по-правилно да бъда в тази позиция в социалните мрежи като актриса. Старая се да споделям по-внимателно личния си живот или новите си преживявания в социалните мрежи, защото вярвам, че ако хората се намесят твърде много в живота ми, това ще разруши магията на героинята, която играя.

Как характеризирате стила си? Има ли нещо незаменимо в гардероба ви?

- Не отделям толкова много време за гардероба си, защото работя много и имам натоварен график. Нямам възможност да пазарувам толкова често. Но имам консултант, чийто стил наистина харесвам. Имаме едни и същи вкусове и в същото време се доверявам на този човек. В ежедневието не се отказвам от комфорта си. Не се отказвам от дънки и маратонки.

Непрекъснатото развитие е приоритет за всички нас за в бъдеще. Като част от това, какво правите в живота си по отношение на този въпрос? Влияе ли това на избора ви на дрехи и бижута?

- Тъй като светът е все по-застрашен от изчерпване на водните ресурси, това лудо потребление и мен ме натъжава. Проектите за устойчива мода произвеждат качествени продукти. Вместо да купувам прекалено много, се опитвам да направя малък принос по свой начин, като купувам малки, прости и качествени продукти и ги използвам в дългосрочен план.

Какво означават бижутата за вас? На какво обръщате внимание, когато комбинирате бижута със стила си?

- Значението и енергията на бижутата са също толкова важни за мен, колкото и красотата и оригиналността им. Когато комбинирам бижута със собствения си стил, обръщам внимание на техния семпъл, но изтънчен, понякога класически, вечен стил.

Каква е Афра в мечтите ви след 10 години? В главата ви и в сърцето ви?

— За мен, като хиперактивен Стрелец, 10 години по-късно е твърде далеч. Ценя моментите, които живея. Опитвам се да правя нещо полезно във всеки смисъл. За работата си правя всичко, което мога. А в личния си живот се опитвам да ценя моментите, които живея в настоящия момент, колкото е възможно повече и да си прекарвам добре.

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 13:33 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт