Отговори
# 555
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Момичета,не знам колко "горещи" сцени ще има с новичкия Афито,но с Фуркан със сигурност ще ги има.Хандето ги имаше още във филма с Баръш и сега сериала си почна точно с такава сцена,турските жълтури вече го разведоха Баръш,Хандето я разделиха с гаджето и заради тези сцени ама нито едно от двете не е истина.И на жената на Баръш и на гаджето на Ханде им е ясно,че те са актьори и когато се снимат тези сцени присъстват поне 50 човека от екипа които режисират,снимат правят дубли и т.н.Няма как Мерт да ревнува от новичкия.Само едно не ми е ясно.След филма с Ханде и Баръш много хора от гилдията видяха химия между двамата и решиха,че веднага ще заснемат и сериал.Защо Онур не използва във филма отново Афра и Мерт?Нейсе.Да се надяваме,че от друга продукция ще използват невероятната химия между двамата,я за филм,я за сериал.

Това за ревността на Мерт Joy пак някой е спал накриво Joy. Той Мерт изобщо не е актьор и изобщо не знае колко човека им висяха на главата докато си снимаха хот сцените с Афра Stuck Out Tongue Winking Eye.
Ох....бе .... много ми липсват старите емотиконки Sob
Филма на Ханде и Баръш още не съм го гледала обаче вчера си пуснах сериала им. Ами още не знам дали ми харесва, но пък в първата серия добре им се получи любовната сцена, макар че нещо химията помежду им на мен лично ми куца GrinningСега не знам пристрастие ли е, ама чак пък такава голяма химия аз не видях Rolling Eyes.
За мен малко двойки са ме пленили и накарали да гледам сериал заради химията им.
Първите бяха Киво и Сонгюл в Перла, после Кенан и Джансу в Езел, Мехмет Акиф Алакурт и Джансу в Съла, Несли и Бурак в Кара Севда, дори и зад камера да са си вадили очите Grinning, Елка и Баръш в Ашка и последно АфРам Heart. Дори Каан и Пънар не ми бяха толкова УАУ в Присъда, но пак много си ги харесвах. Даже Каан и Несли имаха огън химия в Севдата, но както и да е.

Мими, относно филма Време за щастие на ЕлБар след успеха на Ашка си беше много добър ход според мен, защото режисьора им успя да се възползва от фандома тогава! И филма направи голям фурор!
Според мен не че Онур не е искал да се възползва от продължаваща популярност на Афра и Мерт, по-скоро може те да не са искали Rolling Eyes. Все пак едва ли би се двоумил  да направи бързи пари за кратко време на техен гръб! Smirk

Еве, благодаря за интервюто на Афра, много ми хареса Heart

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 15:04 от kotelina

# 556
Малко клюкини за колеги Kissing Heart
Тургут Тунчалп(Шахмуз),вчера стана татко на момченце.Да му е живо и здравичко Heart

И нашето Гьозде Heart Eyes

Добър моряк е Heart Eyes
Кой е мъжа обаче е неизвестно,но нашата Гюлгюн е много красива жена..

# 557
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Скрит текст:
Тургут Тунчалп(Шахмуз),вчера стана татко на момченце.Да му е живо и здравичко Heart

Добър моряк е Heart Eyes

Честито детенце не Тургут Flowers Four Leaf Clover!

Милена, може да е инструктора.
Вчера някъде в IG прочетох, че Емре признал че от почти година сърцето му е заето Rolling Eyes.
Половинката му също била в творческата индустрия, но едва ли ще я познаем а и те нямали проблем да крият връзката си GrinningThinking

# 558
Благодаря за споделеното Еве благодаря за интервюто

https://www.youtube.com/shorts/MosI_qzvgho

# 559
Скрит текст:

Добър моряк е Heart Eyes

Честито детенце не Тургут Flowers Four Leaf Clover!

Милена, може да е инструктора.
Вчера някъде в IG прочетох, че Емре признал че от почти година сърцето му е заето Rolling Eyes.
Половинката му също била в творческата индустрия, но едва ли ще я познаем а и те нямали проблем да крият връзката си GrinningThinking

Да,аз също го четох преди около месец и другото което казва е,че сигурно ще ги видим това лято заедно,някъде.Така,че чакаме...Grinning

# 560
Чета мненията ви за рекламния сериал и една мисъл ме осени - ако нашите АфРам участваха, една минута и една целувка им стигаше и вече щяхме да хукнем всички към Турция...

# 561
Heart
Не знам дали е нова,аз поне не съм я виждала..

# 562
Стара е снимката на Мерт, по стила на 2023 прилича Grinning

Heart

# 563
# 564
Покрай Мерт нищо ново в професионален план, очаквам да изгрее с трясък от сянката 😀

# 565
Сега публикувани снимки на Афито от сета на Чапкъна Heart Eyes

Гледам серията по БТВ стори, драмата на рибата в болницата, загубиха бебето. Голямо тръшкане пада Head Band

# 566
Афра Heart Мерт

Сега са публикувани снимките Hug
Последната снимка с Берил Kissing Heart

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 23:22 от Милена Тодорова 756835

# 567
Добро утро, момичета Kissing Heart

Айде да видим днес ще излезе ли нещо от четенето на сценария, че голяма скука Grinning

# 568
Добро утро Kissing Heart

Хайде дано излезе нещо от четенето.
Еге е последвал Афра,бях го прочела преди два дни,но да се уверя (нали съм Тома Неверни Joy ),го последвах,ами вярно е.Обаче нашето момиче не го е последвало.Тоя Онур да не се окаже прав,че Мерт я ревнува от Еге?Е,ако е видял,че е последвана,май повече от седмица ще е сърдит Stuck Out Tongue Winking Eye

Но на тази сладка усмихната хубавица,не може да и се сърди никой Heart Eyes

Heart

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 08:07 от Милена Тодорова 756835

# 569
Мерт Рамазан Демир за BASED Istanbul
9 ноември 2023 г.

В компанията сме на Мерт Рамазан Демир. Спокоен, уверен и контролиращ емоциите си. И въпреки че всички тези емоции заедно изглеждат нормални, напоследък не успяваме да се пресечем често с техния източник. Докато всички ние се борим да защитим личното си пространство сред хаоса, способността да го управляваме без усилие е основната причина за привлекателността на Мерт.
Иронията на самотата е, че всеки от нас е сам в същото време и това ни оставя с много въпроси, които не можем да зададем на глас. Не знам дали е страхът от живота или лудата любов към него, но знам, че всички копнеем да се реализираме свободно, гордо, безсрамно и да изпитаме всичките му нюанси. И тук се връщам към Мерт. Очарована съм от страстта, с която той преследва мечтите и себеизразяването си. „Anemone“ на Brian Jonestown Massacre свири на заден план и докато музиката става малко по-силна, се изгубваме във вселената на Мерт Рамазан Демир – някъде между Париж и Истанбул, в реалност, където чувствата ни надделяват. Какво може да е по-важно от това да избягаме от хаоса на живота и да опознаем отново себе си?

Как започна вашето пътуване към самоосъзнаването?

- Невъзможно е да се знае как е започнало, не мисля, че „самоосъзнаването“ идва с решение. Това е пътуване, самият живот. Всъщност го възприемам по-скоро като „ставане настояще“, отколкото като „самоосъзнаване“. Ето защо колкото по-близо съм до собствената си реалност, толкова повече мога да бъда себе си. Това пътуване е самият живот и неговият ритъм никога не спира. Колкото повече време прекарвам сам със себе си, толкова повече осъзнавам реалността, толкова по-реален става животът. Опитвам се да обръщам внимание на всеки детайл, който ме прави това, което съм.

Какво означава страстта за вас?

- Страстта върти тази планета. Всичко е възможно в живота, за който страстно се държиш.

Кое е по-трудно: да бъдеш себе си или да останеш себе си?

- За мен да бъдеш себе си означава постоянно да се променяш. Означава да се движиш напред въпреки съдбата и това, което тя носи. Следователно, трябва да защитаваш тази реалност с всички сили, точно както се бориш да бъдеш себе си. Ако го погледнеш от гледна точка на самокомпромиса, да бъдеш себе си означава да живееш въз основа на това, в което си се убедил. Да бъдеш себе си е толкова лесно, колкото и да останеш себе си. Всяко място, където не мога да съществувам, естествено ме кара да искам да избягам и да изчезна. За да остана себе си, трябва да бъда себе си постоянно.

Кога ти хрумна идеята да станеш актьор?

— Този етап от живота ми е малко неясен, защото мисля, че това чувство винаги е било някъде в мен, но ми отне известно време, за да го осъзная. Актьорството ми се стори като начин да изразя себе си. Мога да кажа, че идеята да стана актьор се появи в живота ми, когато осъзнах, че това е истинска професия във формалния свят.

Какви фактори според вас правят един актьор успешен?

— Мога да говоря само от свое име, но нямам за вас списък с характеристиките на успешен актьор. Не се интересувам твърде много от тези аспекти. От моя страна се опитвам да сравня собствените си очаквания с това, което мога да свържа с личния си опит.

Вдъхновяват ли ви историите, по които работите, в собственото ви пътуване?

— Мога да черпя вдъхновение от всичко, което живея. Така че тези истории ме вдъхновяват толкова, колкото и аз тях. Тук влиза в действие концепцията да се подхранваш от самия живот. Влагам емоциите, които съм натрупал, в актьорството; героите и историите, с които се сблъсквам като актьор, ме подхранват като личност по време на житейския ми път. Мисля, че това е най-добрият начин да опиша тази професия – ти си вътре в една безкрайна история, която разказва за живота. И всяка област, в която се отличаваш професионално, прави характера ти по-силен.

Колко е важно за теб да можеш да „бъдеш себе си“?

— Не смятам, че нещо, което не съм направил, се е случило.

Как се проявява феноменът „да оставиш следа в историята“ в живота на Мерт Рамазан Демир?

— Да оставяш следа в историята никога не е било основната ми мотивация за нищо. Но ако ти хрумне идея, безпрецедентен акт или мироглед, в който наистина вярваш, и всичко това е в съответствие с духа на времето – тогава можеш да оставиш следа.

Има ли някакви черти, които те притесняват, когато се погледнеш критично? Нещо в теб, което би искал да възстановиш?

- Има много и нито едно едновременно. Не е ли този въпрос отправната точка на всички истории?

Разкажете ни нещо за себе си, което знаят само най-близките ви.

— Не обичам да признавам, че мога да правя грешки, но във всеки случай не правя грешки толкова често. Мисля, че имам някакъв рефлекс срещу грешките.

Какво бихте пожертвали или не, за да защитите личните си граници?

— Мисля, че няма нищо, което да ме тласка по-силно от мен самия, когато става въпрос за разширяване на личните ми граници. Въпреки, че това е малко неясна гледна точка, не бих пожертвал нищо и бих пожертвал всичко... Но намесата на хора или събития извън моя контрол в личното ми пространство е нещо, което не мога да приема.

Колко място в живота ви е отделено на мечтите?

— Трудно ми е да се нарека мечтател сега. В момента, в който мечтая за нещо, започвам процеса на намиране на начин да сбъдна мечтата. Фокусирам се повече върху процеса на осъществяването ѝ, отколкото върху мечтите.

Все още ли вярваш в мечтите и борбата за тях?

— Възможно ли е нито да вярваш в мечта, нито да се бориш за нея?

Всичко е възможно. Можеш ли да мечтаеш за нас?

—Мечтая, но избягвам възможността мечтата да избухне от собствената си реалност, ако го кажа на глас.

Общи условия

Активация на акаунт