Това за ревността на Мерт
пак някой е спал накриво
. Той Мерт изобщо не е актьор и изобщо не знае колко човека им висяха на главата докато си снимаха хот сцените с Афра
.Ох....бе .... много ми липсват старите емотиконки

Филма на Ханде и Баръш още не съм го гледала обаче вчера си пуснах сериала им. Ами още не знам дали ми харесва, но пък в първата серия добре им се получи любовната сцена, макар че нещо химията помежду им на мен лично ми куца
Сега не знам пристрастие ли е, ама чак пък такава голяма химия аз не видях
.За мен малко двойки са ме пленили и накарали да гледам сериал заради химията им.
Първите бяха Киво и Сонгюл в Перла, после Кенан и Джансу в Езел, Мехмет Акиф Алакурт и Джансу в Съла, Несли и Бурак в Кара Севда, дори и зад камера да са си вадили очите
, Елка и Баръш в Ашка и последно АфРам
. Дори Каан и Пънар не ми бяха толкова УАУ в Присъда, но пак много си ги харесвах. Даже Каан и Несли имаха огън химия в Севдата, но както и да е.Мими, относно филма Време за щастие на ЕлБар след успеха на Ашка си беше много добър ход според мен, защото режисьора им успя да се възползва от фандома тогава! И филма направи голям фурор!
Според мен не че Онур не е искал да се възползва от продължаваща популярност на Афра и Мерт, по-скоро може те да не са искали
. Все пак едва ли би се двоумил да направи бързи пари за кратко време на техен гръб! 
Еве, благодаря за интервюто на Афра, много ми хареса

!