Отговори
# 615
Тази мадама не е ли от предаванията с Билал? Ако е тя, много зле работата Grinning Не, не ми се вярва Емре да изпадне толкова.

# 616

Да,в предаването на Билал беше..на 39 години е,актриса е..но е участвала в един филм или сериал през 2009..

# 617
Лютфие най-накрая се е прибрала в Истанбул при децата Heart Eyes

# 618
Ехооо,къде стееее?
Малко снимки..колеги от почивки...актуални към момента..
Heart

# 619
Явно Емре си я харесва . Само като и видя изпиления нос и.......... дотук съм.  А пък колко да е актриса , щом  от 2009 не е снимала ?!
Този успешен бизнес /пластичната хирургия/ направи  много хора безлични , разбирайте еднакви. Няма индивидуалност , няма нюанси - всички като от конвейер . Като надуваеми кукли са ми - пластмаса.
Одобрявам корекциите , когато си  имат адекватна причина. Иначе си е  "панаир на суетата".

Колегите са супер - свежи , отпочинали .

# 620
Най-интересното Ками за мен е дали Емре,волно или неволно е подавал информация на любимата си за нашите?Тя 100 % е питала,все пак работеше в клюкарското предаване на Билял.Много убедено говореха,а и Билял и Онур Акай се оказаха дружки   Stuck Out Tongue Winking Eye Крушката си намерила опашка,както казва народа.
По принцип не е наша работа,но толкова да няма нищо за коментиране и размисли тези дни,че и това е нещо Joy

# 621
Стара снимка на Мерт и Бейза, рядко срещана комбинация Grinning

От времето на Учителят

И дружелюбното Лизбонче Heart Eyes

Ками, то в един момент стават и трудно разпознаваеми Grinning Тази ли беше, онази ли...

# 622
Отдавна не бях гледала тати Stuck Out Tongue Winking Eye той лайква яко децата Heart Eyes

Май Онур Акай е прав,ще се готвим за сватба на 23.09. и амджата пуска сърца яко..

# 623
Малко Пера къзъмъз Heart

Улви днес е на конните надбягвания в Гази, то бая народ там се е изсипал Grinning

# 624
# 625
#EnginAkyürek и #AfraSaraçoğlu участват в 10-епизодна мини поредица на Go Türkiye, озаглавена İstanbul My Love, която предизвика голям интерес в социалните мрежи.

Туитовете на феновете на актьорите от 76 различни държави с етикетите #EnginAkyürek, #AfraSaraçoğlu, #İstanbulMyLove, #EnginAkyürekXGoTürkiye се наредиха сред водещите теми в страни като Турция, Испания, Италия и много други.👏

Нагиша вече била много известно куче Grinning

https://x.com/serienholic/status/1939381246041244072

# 626
Много се радвам за успеха на Афра и Енгин.Класата си е класа Heart

И от мен малко Пера..сега тя е актуална вече и чакам с нетърпение снимките да започнат и фенките да ги снимат.Пък може и Улви,Еге..абе последвала съм състава,включила съм известията,в пълна бойна готовност съм Heart Eyes

Hands V

# 627
Здравейте, дами!
Горещото момче, което ще видим в "Пера" не ви ли прилича на Хийт Леджър на тази снимка? Представяте ли си, ако се окаже поне наполовина толкова талантлив?! Нямам търпение да видя Афра в този проект.

# 628
Много прилича, Фи Heart Eyes Те така го и наричат, турския Хийт Леджър.

# 629
Много прилича, Фи Heart Eyes Те така го и наричат, турския Хийт Леджър.

Споделяй ги тия неща, Еве! Kissing Heart
На други снимки не ми беше правило впечатление, но на тази е много очевадна приликата. Все едно видях ранния Хийт Леджър, когато се появи в романтичната тийн комедия "10 неща, които мразя в теб".

Общи условия

Активация на акаунт