Домакини 92 - лято, лято

• 33 711
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ма Ко, да се  оправяш бързо!
Идеално ми е днес, хладно, въздух.
Ходихме с детето на пазара в Мездра да се поразходим.
Занимавах се малко и с новата ми цветна леха

Хубав ден на всички!

# 346
Валче, ти каквото пипнеш , чудеса правиш!

# 347
Само ни комплексира.

# 348
  • София
Здравейте!
Аз почнах с чистенето, ама голям мързел ме мързи.
Днес съм у свекърите.

Валенце, лехата е приказна.

# 349
  • София
Хайде на мързеливо неделно кафе, дами!

# 350
Мале,Валче, под тая лоза колко е приятно!

Да почерпя за моя младеж.Става на 21, най-голямата ми житейска битка и най-сладката победа за мен! Нека да е здрав, всичко друго ще си го постигне.И да е все така добър човек.

# 351
  • при късмета
Страхотно кафе
марулетка, да ви е жив и здрав! Да сбъдва мечтите си с лекота!
Моя е станал по никое време и бръмчи, да не му е топло после. Умирам от страх като го гледам как се разхожда на високото

# 352
Добро утро! Ние сме в Бургас от петък вечер. Татко имаше рд. Голямо пътуване му ударихме. Заради 4 катастрофи на магистрала Тракия, стояхме в задръстване 1:40 мин.
Вчера тръгнахме към приятели в Созопол и хайде пак катастрофа край Крайморие. Ние и другите бургазлии знаем обходен маршрут, ама пак пътувахме 1 час до Созопол. Не знам защо този народ така бърза… морето няма да избяга, водата ще стигне за всички. 😉

Марулетка, да ти е живо и здраво момчето! Успешен и щастлив да е!

Момичета-градинарки - лавандулата подрязва ли се на есен? Гледах едно клипче в ютюб, ама те я подрязаха почти до корен… Ако я подрежа така, дали ще порасне пак до лятото… Уф, много съм зле с растенията. Ще ходя да си купувам някакви книги.

# 353
  • София
Добро утро!

Честит рожденик, Марулетка!
Жив, здрав и щастлив да е!

Този уикенд съпругът ми дойде сам без щерката. Щяла да излиза довечера с приятели, защото почват постепенно да заминават всички към местата, където ще учат.
Аз пък броя дните до пристигането на големите. Вече остават 4 седмици. Даже по-малко, защото реално ще пътуват през четвъртия уикенд.
Нямам търпение.

# 354
Благодаря ви!

# 355
марулета много здрав и успешен да е младежът.
Смърфиетка гледах снимки от катастрофата на Крайморие ужасно. Предния ден към Слънчев бряг беше подобно, аз заради сина следя новините, че уж с автобус ама си пътува.
мако и аз не обичам да гледам като работи по високите етажи.
Днес поработихме два часа в градината и сега почиваме.
  Валенцето сега това Бадемово щастие дали го има в Сторител ще проверя.

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 12:45 от J_M_M

# 356
  • София
Марулетке, и тук да пожелая здраве и много успехи на твоето момче!
Весел празник!

Смърфи, реже се лавандулата, да. Аз не точно до земята, но на максимум педя. И я режа сега като прецъфти също, така ми цъфти втори път, като розите.
Режа я наесен пак, а напролет ако има нещо измръзнало, сухо.

Джейми, книжката е супер! Мими ми я подари в петък като си дойде на село. Видяла я, знае, че съм фен.

# 357
Марулетка, честит да е синът! Все така да върви уверено в живота, да се радвате и гордеете с него!
 Смърфи, да е жив и здрав баща ти!
Аз го играя домакиня (колко прозаично) в почивния ден.

# 358
Марулетка, жив и здрав да е младежът! Да е щастлив и да жъне успехи във всички начинания!
Аз сега се прибирам от погачата на детето на единият ми племенник. Май се падам баба Grinning
От утре започвам с градинарските задължения, че заради гръбначните болежки занемарих доста напоследък.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 05:08 от Tortilla Flat

# 359
Благодаря ви! Голяма гордост ми е той!/не че каката не е/.Но и най-голямата ми болка и най-сладката победа в живота досега.
   Бяха горе в Балкана с приятели, преди малко си дойдоха.Хаонаха и изчезнаха да черпи родителите и лелята и вуйчото на гаджето. Те много го харесват и винаги са супер внимателни към него.Лелята направила торта за снощи, винаги има подарък за него.Кандидат-сватовете също. Бащата особено много му се радва.Все ги водят някъде, за втора година ще бъдат заедно на море.Само да са ми здрави, нищо друго не искам.
    Довечера е поканил кака си, ама мама ще сготви.

Общи условия

Активация на акаунт