Домакини 92 - лято, лято

• 29 970
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Валенцето не си егоист, понякога е много трудно. И на мен ми е мъчно, знаете ли пазя коледните картички, не смея да отворя плика, а преди няколко дни подреждах шкафа. Вчера в Тему гледах пленери за следващата година... А Радето е във всяко стръкче кандилка...
И ние с мъжа ми имахме такъв момент с приятел който ни е помагал повече отколкото някои  роднини. След погребението със съпругата му в ФБ поддържаме връзка, но нещо отвътре не ни достига да се видим доста време. Едва тази пролет изкарахме няколко дни по няколко часа заедно. И сега ми е мъчно.

# 571
  • Бургас
Много ми липсват Лейди и Радето и на мен!

# 572
  • при късмета
Добро утро!

# 573
Добро утро!
Днес го пиша работен ден. Има вода и съм захванала едни домати да прибера. Правя списък за пазар. Ходим до Метро веднъж или два в месеца и списъка е голям.

# 574
Добър ви ден!
Чакам момчето да се разпише от дома.
Иначе съм на работа, както и утре.
Хубав ви ден, момичета!

# 575
  • София
Здравейте!
1,5 дни до голямото ни събитие.
Всички сме готови и нямаме търпение.
Междувременно плажуване и следим прогнозата за времето.
Лия и Ясен са се заровили в пясъка под контрола на Росен и всичко е точно.
Поздрави!

# 576
  • София
Добро съботно утро, момичета!

Fever Ray,  времето ще е чудесно, празникът ще е невероятен,  а ние ще чакаме снимки!

Ние днес ще ходим при нашите да си кажат чао с детето, че после чак за Коледа.
Утре си отиваме в София, тя си е стегнала основния багаж, но все пак ...
Вчера и беше и последния работен ден,само за месец почна работа, то от толкова мяткане по света 😄😄

Хем ми е свито всичко, хем като я гледам как се вълнува няма как да не съм много щастлива.

Хубава събота!

# 577
Да мине днес тържеството по мед и масло.
Вале, заедно ще мислим Мими.
Хубав ден, момичета!

# 578
Стискам палци за хубаво време по нашето море и прекрасно тъжество за семейството на Фийвър!

Ние тръгваме за Пловдив за една вечер.

Вале, стиснати палци от мен за Мими и едно успешно пътуване!

# 579
Фийвур, вярвам,че купонът е на макс!
  Валке, толкова хубави и вълнуващи неща  очакват Мими!
    Толкова й се радвам! А ти си се притеснявай, само не й го показвай! Нека не се тревожи заради твоите тревоги.

# 580
  • при късмета
Добро утро!

Фивър, много щастие за младите, надявам се купона е минал страхотно!
Вале, много успех на Мими, ще ѝ е интересно и полезно
Мария, радвай се на момчето
марулетка, забавлявай се с Кати, малко остана да се гледате
Ние в работа пак не разбрахме как мина уикенда. Мразя го това разваляне на времето посред лято.
Трябва да измисля какво ще се готви и да отида до лидл, че съм събрала 4 огромни торби кенове и пластмасови бутилки за капачките, не можах да докарам всичко миналия път. Оказа се, че бетона пие най-много бира. Шефа си беше тук и е ударил едно рамо с чистенето и това ще го пропусна днес.
Гушки на всички HugHug

# 581
  • София
Здравейте!
Ето ме. Мина прекрасно купонът. И времето беше хубаво. Младоженците си направиха хубави морски снимки. Събраха приятели и роднини и се получи според очакванията им. Много весело беше и вълнуващо. Майтапихме се, че след подписването миналата година и венчавката сега, трябва и следващото лято да направят тържество. Дано имат поводи все на празници да им върви и на хубави поводи! Не бяхме твърде много хора, но не бяха и малко. Около 90 човека се събраха за купона, а самото тържество беше след венчавката - коктейл с музика, танци и коктейли на самия плаж. Дойдоха техни съученици, които сега са пръснати по света. Дойдоха състуденти от Италия. Дойдоха най-близките им приятели. Беше удоволствие да видя толкова усмихнати млади хора. Ако ми позволят да кача снимки, когато им ги прати фотографът, ще ви ги покажа. Най-голямата ми беше разрешила преди да кача от тяхната сватба за малко.
Сега почиваме и се радваме на все още хубавото време тук с останалите наоколо близки, че по прогнози чакаме разваляне от утре.
Аз пия студен чай с братовчедка ми, която е бивша популярна съфорумка и тя праща поздрави на тези, които се сещат за нея (знам, че с някои от вас е приятелка в реална и във фб).
Децата пък ще са няколко дни с приятелите, които ще останат на морето още няколко дни.
Съпругът ми е ангажиран с голям пазар за бабите и дядовците, че после да не мъкнат торби. Ние надали ще дойдем пак преди НГ. Сестра ми ще стоят тук с едната ѝ дъщеря и с внуците ѝ до края на септември, та няма да са сами старите, но мъжка помощ няма да имат няколко месеца. С са ми живи и здрави, но отказват да се приберат в София.
Лошото е, че броените дни бързо отлитат и тази седмица ще хвръкне бързо, а в края на седмицата всички ще отпътуваме. Големите деца в понеделник трябва да са на работа. Съпругът ми и той. Лия е на ясла. Ясен ще изчака да тръгне с батко си. Ние отиваме да стягаме студентката и учениците. Биляна лети на 10.09. и аз ще отида с нея за няколко дни, затова трябва да побързаме с подготовката. Момчетата са на училище и на градина от 15.09. Аз почнах да правя списък с покупките за зимнина. Изобщо започвам да се настройва на есенен режим и се опитвам да се насладя на последните 5 дни безвремие.
Желая на всички още слънце и летни удоволствия, че още ми е рано за студ и дъжд!

# 582
Звучи супер, Фийвър, да са щастливи децата!
   Днес е хладно,аз дишам и ми е супер. Последна седмица с Кати,само да е здравичка! В повече ми дойде този месец,защото аз обичам да ходя на работа, а вече месец съм на 3 годишна вълна. Кукли, филмчета за барбарони, и други бебешки неща. Не са за мен, за толкова дълго време. Нямам търпение да се върна на работа, почва ми курса по АЕ, изобщо моят си живот.

# 583
О, Барбароните, помня ги от моето детство им много ги харесвах.
Фивър, радвам се, че всичко е минало по мед и масло. От това какво те чака ми се зави свят. Сигурна съм, че с плануване всичко се получва леко и безпроблемно, но все пак шапка ти свалям.
 Ма ко, поздравявам Шефа, че е почистил. Кога ли и аз ще доживея такава дейност да се отчете, а не да се мине с опашката от ред да мине.

# 584
  • София
О, даже ще ми е лесно. Само да мине 15.09. Като останем само с 2 деца и те са по цял ден на училище и на градина, даже се чудя какво ще правя. Добре, че одъртях,та вече не върви да раждам повече деца (от скука) Wink
Зимнината аз я правя лесно, а и ще я слагам след 15-ти, когато остана сама през деня. Просто е пипкаво, но не затварям буркани и консерви, а просто замразявам. Всякакви пресни зеленчуци купувам, мия и слагам в пликове и кутии. Даже някои си ги правя на готови миксове. Грах, морков, лук, домат и магданоз. Чушки, домати и лук. Зелен боб, морков, чесън и копър. Тиквички и бланширан ориз. И така после ми е лесно за готвене през зимата, а и знам какво съм замразила,а не разчитам на купешки пакети с обелки и боклуци вътре.
За момчетата пък няма да прекалявам с пазара, че растат като гъби, а имат и униформи. По 2 анцуга, маратонки, гуменки, дънки, суичъри. На малкия пантофи за градината. На ученика ще чакам да кажат чак след 15.09. какви допълнителни неща искат като пособия, че е в 4-ти клас вече, а аз съм забравила от момичетата какво трябва, пък и сигурно има нововъведения. Дано не хукнат всички от другия понеделник по магазините.
За студентката основно малко медицинска козметика, че е с АД, като татко си и СД. Много са чувствителни и двамата към козметика и препарати. Иначе ще ѝ накупя храна и разни неща на място, когато идем. Колкото успея за 4 дни да свърша.

Марулетка, Кати на градина ли ще ходи?

Общи условия

Активация на акаунт