ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 571
  • 508
  •   1
Отговори
# 240
Признат грях, половин грях. Все още ми е гузно за изяденото снощи. Поне имам извинение- цикъл. Обаче щерката ме отрезви, че винаги си търся извинения...

# 241
И аз съм пред МЦ, вчера и онзи ден изядох света.
Права е щерка ти, mariat.

Все отлагах и променях моя ден 1, но официално (ама съвсем- съвсем официално!!!) обявявам днес за такъв.
Както съм писала и преди- калориен дефицит и увеличен прием на протеин. 3 пъти седмично силови, през останалите дни- йога и мобилност. Крачки- при всяка възможност.

Мерки ще си взема като ми мине МЦ- периода, че и с яденето от последните дни сега не е най- подходящия момент.

# 242
В края на лятото вече и аз реших да мина пак на режим. 4 дни вече се ограничавам, кантарът показа минус 800 гр. Така бях прекалила лятото, че сега пак искам да сваля 5-6 кг, то единият почти падна. Лошото е, че като ги сваля, после пак се отпускам лека-полека.

# 243
Hовият кантар пристигна, и ми заби звучен шамар.

А се чувствах на 56. 😂
От днес въглехидратна ротация за 8 седмици. Колкото сваля-толкова, не се препоръчва за по-дълго.
Цел 52кг.
Яйцата се варят, за вечеря ще е пуешки кюфтета с домати.

Днес ще съм до 50гр вгх, ще меря.

# 244
  • в пералнята
Аз си пожелавам твоя звучен шамар, моля Wink

# 245
600 гр. не винаги са фатални - може да е задържана вода, други "отпадъчни" продукти. Не е приятно да ги видиш, но е възможно да не са тлъстинки. Мисля, че меренето всеки ден не е желателно, не че аз не го правя, дрехите са най-добрия показател.

# 246
600 гр. не винаги са фатални - може да е задържана вода, други "отпадъчни" продукти. Не е приятно да ги видиш, но е възможно да не са тлъстинки. Мисля, че меренето всеки ден не е желателно, не че аз не го правя, дрехите са най-добрия показател.

По принцип е вярно, но е извън дискусията в момента и звучи странно.
Към конкретен потребител ли е това?

# 247

По принцип е вярно, но е извън дискусията в момента и звучи странно.
Към конкретен потребител ли е това?

Мисля, че е прочела 58.6 и 58 или 56.6 и 56 и затова коментира разлика от 600 грама.

# 248
Да, объркала съм 58 и 56. Но и да си на минус със 600 гр. и след това да "изчезнат" пак не е приятно. Аз цяло лято се "боря" с 4 кг. и от един месец теглото варира с 1 кг. + или -. Така че понякога 600 гр. са си цифра /шегичка/. Но, явно аз съм мързелив борец, а и 2 дни без бира, 3 дни с - не помага много или изобщо.

# 249
  • при моите деца .....
Да се разпиша - храня се разумно.
Паднаха малко от бързокачените кг, от ядене на ВХ, явно задържам вода от тях.
Но прибирането на корема изисква продължително / постоянно намаляване на ВХ.

# 250
не свалям килограми, но съм се вталила,
по медицински причини трябва да отслабна поне 7 кг,
ям яйца, авокадо и месо, зеленчуци и по някой плод - малини или сини сливи,
без пържено и панирано, без млечни

# 251
Пила съм различни добавки поотделно- глюкоманан,  хром, магнезий и разни други комбинации с екстракт от люти чушки, водорасли и прочие, но нито едно от тях не потиска апетита.
Най-доброто средство срещу глада са фаст от 16-18 часа и стабилно нисковъглехидратно ядене.

# 252
  • Велико Търново
Така....вече съм под 60 кг, сега се боря с отпускането и неприятната менопауза.
Лекар приятел пие всяка сутрин и  вечер хуск, бамбук и цикория разтворени в 300 мл вода.Отслабнал е видимо, без спорт и кой знае какви ограничение в храната.Естествено още тази вечер ги купих и аз.Изпита е първата доза.
Храната ми последната седмица е:
по 3 яйца на ядене+суджук на скара
Млечните ми правят ужасни торби под очите.
Продължавам на месо и яйца, и тази смес.
Херц, успех!

# 253
Така....вече съм под 60 кг, сега се боря с отпускането и неприятната менопауза.
Лекар приятел пие всяка сутрин и  вечер хуск, бамбук и цикория разтворени в 300 мл вода.Отслабнал е видимо, без спорт и кой знае какви ограничение в храната.Естествено още тази вечер ги купих и аз.Изпита е първата доза.
Храната ми последната седмица е:
по 3 яйца на ядене+суджук на скара
Млечните ми правят ужасни торби под очите.
Продължавам на месо и яйца, и тази смес.
Херц, успех!

Бамбук предполагам са бамбукови фибри. В съчетание с хуск и чест прием, ще предизвика запек.

# 254
Голям глад ме гони след тренировка. Идеи как да го потуша? За пръв път ми се случва такова нещо, а не е като да гладувам през останалото време.

Общи условия

Активация на акаунт