ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 545
  • 508
  •   2
Отговори
# 225
  • Mediterraneo
Всички от днес ли? Вчера започнах аз, реших да я карам с малки стъпки, поставих си 3 кг за месеца. Отпаднаха ми тренировките обаче, със зверско схващане на кръста съм, оня ден ми биха инжекция, трябва и днес да изкарам на работа. Та почивните дни само ще лежа, за да се възстанови и да мога да ходя на фитнес.

# 226
Моят ден едно беше вчера.
Дори стъпих на кантара, за последно съм го правила май или юни, не помня. Но цифрите, които видях, определено ме зарадваха.
С ужасна МТ съм днес, даже не съм сигурна, че крачките ще успея да ис направя.

# 227
Аз също съм с мускулна треска вчера на двете бедра. Записах се на три групови тренировки тази седмица, едната вече мина. Много са орязани, главно са рехабилитационни. Липсва степ аеробиката, йогата и още много други, а тази за гръб ми е невъзможна, защото сутрин съм на работа.

# 228
  • при моите деца .....
Привет!
Реших и аз да запища данните днес, макар че ат 2 седмици се меря, но ми се случват прегрешения.
Но с ходенето съм добре - и то планинско ходене, последните 4 дни вдеки над 20000 крачки, а вчера дори 33000.
Хубава вечер!

# 229
Привет! Моят ден 1 е от днес, мина сватбата на 01.09, после цял ден път с кола и хапване на крак....
Та така, до другата неделя ако смъкна 1-1.5 кг за морето ще е добре Simple Smile
Започвам  с 62.3 кг.

# 230
  • София
Привет и от мен!
Лятото почти мина, ние сме пак на морето, аз съм си вероятно 57, 58кг., но липсата на тренировки ме карат да се чувствам по-тежка.
Цел 54кг.

# 231
Здравейте, дами,
включвам се в темата и се връщам да ви чета. Като цел - 5 см от талията.

# 232
Здравейте имам много килограми за сваляне.
Стартирах на 25 август. До момента съм 5 килограма надолу.

Като храна гледам да съм в калориен дефицит. За сладко замених всичките ми любими вредни сладки с един десерт, който сама си правя. Дава енергия, засища и е здравословен давам и рецептата.

Необходими продукти
200 грама бадемово брашно - взимам от лидл
3 чаени лъжици какао - пак взимам от лидл чисто
3 броя ванилия
3 лъжици фъстъчено масло
2 лъжици мед
30 милилитра прясно мляко

Взимам една купа и в нея изсипвам бадемовото брашно, заедно с какаото и ванилията. В друга купа слагам фъстъченото масло и меда, които после прехвърлям в др купа, може и всичко да се направи в една. Омесвам хубаво и разделям на топчета, които слагам в хладилника да стегнат. Понякога като ми се хапне сладко взимам едно, а друг път добавям и био конфитюр малина, защото вкусовете се допълват добре.

# 233
това chatgpt го изчисли на 1660 ккал

днес лунувам

# 234
1660 калории да не е цялото количество? Зависи също така колко и какъв размер са топчетата.
Аз вчера зверски се издух от една цяла краставица и кантарът ме изненада крайно неприятно. Странно, с доматите нямам такава проблеми.

# 235
Привет!
 Моят ден 1 е утре. Сутринта мерки и теглилки, и започвам любимото ми ВМ-НВХ. Не смятам макроси и вероятно варирам между ВМ, НВХ и дори зоната, но при моите кг това едва ли ще е проблем.
Това лято разбих сериозно всичките си килограмови рекорди и най-вече проблема е, че физически започнаха да ми пречат, да се задъхвам по стълби и т.н. Пуснах си изследвания и резултатите учудващо са добри. Така, че нямам оправдания и трябва да се взема в ръце преди да се влошат. Спорта за сега ще е ходене и леки раздвижвания.

# 236
  • при моите деца .....
Аз  3 дни + утре - наруших режима с толкова въглехидрати 🙄
Но в Гърция с тезе пекарни....
А и вино, и бира.
Ходенето ми е добре, ставам рано и ходя да гледам изгрева, но на Касандра плажовете са на голяма денивелация, та правя окола 10000 крйчки по сериозен накло.н
Но е време да се взема в ръце.

# 237
  • някъде другаде
Моят ден 1 беше вчера. Трябва да спра да ям и диня и пъпеш.

# 238
  • при моите деца .....
Добро утро!
Кантарът ме отрезви..... + 2 кг след почивката в Гърция и ежедневно голямо количество въглехидрати и била / вино.....
Очаквам и МЦ, но....
Първата ми цел - до срая на октомври да падна под 80.
Старт 84 кг.
Изключвам въглехидратите.
Ще пиша и отчитам редовно.
Хубав ден!

# 239
Кантарът е отрезвяващ. Посвила съм се малко визуално, но сантиметрите си седят.
Май ще ида за кантар днес, не може така.
Денят ми започва с йога, минимално 1час, след което закусвам плод, защото съм гладна като звяр.
Обядвам тортила с пиле, или шунка, малко ориз и лъжица-две боб, салата домати
Следобяд протеин пудра след тренировката и пак плод
Вечер месо и салата.
Знам, че плодовете ми са доста, но имах дълъг период без плодове, и сега сякаш пия слънце. Не съм виждала яйца от 2-3 седмици, а на яйца живеех, и не закусвах.

Общи условия

Активация на акаунт