Второто, докато типично експресивно с ръкомахания и шуглене се опитвах да обясня на шивачката колко да ми смали панталоните между краката, а тя ми обясняваше, че докато ги нося не е добра идея да ми набоде кърфиците толкова високо по средата. Разбрахме се някак. Всеки нов ден ми е ново приключение, предполагам защото нямам проблеми с млечните и яйцата, а трябва да има равновесие във вселената.
Другото, което наблюдавам с интерес е ранното ми ставане. Откакто се потя и мъча във фитнес и по горски пътеки, все по-често се събуждам ей така в 6 сутринта. Миналата година по това време се излежавах до 10. Направо не мога да се позная. Не знам защо бях решила, че днес е Еньовден и като нищо щях да изляза да бера билки рано рано, да срещна някоя черна пантера и да поставя нов личен кардио рекорд. Но единствените растения, които ще оскубя днес, са плевелите в градината, а покрай мен се мотаят само два мързеливи котарака, които ако продължават да ядат гранули със същите темпове, може и да минат за мини пантерки скоро. Дали отслабвайки не изплисквам легена все повече или това ми е природно заложено, предстои да видим. Усмихнат ден!
Шегувам се, де, все пак ми влизаха в дефицита, не съм надвишавала. Въпреки това, в сравнение с преди, доста съм качила калориите, движа се около максималните, т.е. доближавам 1700. Та, върви разбери как действа всичко - карам седмица около 1200, кантарът не мърда. Качвам калориите, кантарът надолу...
Вие какви храни хапвате 🤔