ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 29 336
  • 371
  •   1
Отговори
# 15
  • Mediterraneo
Изтървала съм ви.
Моят застой продължава, пак само 100 г за цяла седмица, почвам да се демотивирам. Обаче пък облякох една дънкова пола от миналото лято... ще си ходи, няма как да я закрепя на ханша, няма как да се носи с колан. Ще ми идва, коремът ми е подут отвсякъде, чувствам се дебела Sad В залата съм редовна, три пъти в седмицата, за повече нямам сили и време. Продължавам и с КД, малко съм вдигнала калориите, движа се около 1400.

# 16
и аз отслабвам за морето и за една рокля за един РД в петък
на моното на Ваня Ч. съм, резултатите в см са по по-добри от очакваното в кг

# 17
Аз да споделя .. За фаста съм казвала тук- с него свалих от раждането от 73 до 54- 55кг(165см), но вече трудно го спазвам,забелязвам,че порива за сладко, който отдавах на ПМС е май  на психическа основа.Вчера се мерих и имам 1 см на ханша отгоре,което направо ме побърка. Постоянно гледам какво ям,толкова се вманиачих, че направо изпитвам тревожност . Страхувам се ,че вече може би съм с някаква форма на хранително разстройство..Постоянно гледам мой познати, че са по- слаби,и това ме тревожи..Не знам .Когато ям сладко се чувствам много зле и виновна .Съжалявам за обяснението, но няма на кого да споделя  Frowning1 Успешен ден момичета!

# 18
  • Колибите
На 14 април спрях да ям сладко и хляб. С едно-две прегрешавания на срещата на випуска, и при почерпка от колеги. 3 кг. надолу. Аз лично съм доволна, от 95 на 92 кг. След два месеца трябва да съм вече 89 кг. Ще ви държа в течение. Бърза работа нямам, когато - тогава. За 20 години натрупах 40 кг над обичайното си тегло, няма да е нормално да ги сваля за една година.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 10:05 от Розмариня

# 19
  • Бургас
Благодаря за новата тема!
Да я изпишем с постигнати резултати и хармония в телата ни! Simple Smile

Аз започнах да свалям. След дългия застой на едно място. Вчера кантара ми показа 67 кг и то след 500мл айрян и 100мл вода в корема Simple Smile Доволна съм!
Коригирах си данните в ябълката и веднага ми вдигна дневния прием на калории, но аз не мисля да се водя по тях. Продължавам си с храненето, както до сега. Нищо специално.
Движението, спорта и храната си дават резултат!

# 20
  • Mediterraneo
Аз не разбирам как след свалени кг ти вдига дневния прием. С всеки  свален грам, калориите намаляват. Поне моето приложение ги намалява.

# 21
И моето ги намалява.

# 22
  • Бургас
Идея си нямам защо ми ги увеличи....
А бяха малко 1050. Сега са 1231

# 23
Идея си нямам защо ми ги увеличи....
А бяха малко 1050. Сега са 1231
Много са малко 1050 според мен.

# 24
  • Колибите
.......Не знам .Когато ям сладко се чувствам много зле и виновна .Съжалявам за обяснението, но няма на кого да споделя  Frowning1 Успешен ден момичета!

А черен шоколад? 99 процента, аз ям от масовия, на Линд, пък и не съм виждала други марки, те вероятно са скъпи и не са моя джоб.
Но засища глада за сладко. По едно или две парченца, оставям да се разтопят в устата ми. Поне за мен е вкусен, и полезен.

# 25
На Лидл от тяхната марка имат 85 и 95 процента, поне на мен са ми по-вкусни от Линдт и са бюджетна опция, че те всички шоколади и какао поскъпнаха безобразно. На мен просто на вкус тези са ми "моите" - с много наситен какаов вкус са, аз това търся а не да ми е толкова сладко.
Въпрос на вкус си е де, сестра ми пък предпочита Линдт пред тях, пак някакъв висок процент взема, май 90. Но си струва да се пробват ако не сте.

# 26
Когато ми се яде сладко взимам от протеинов шоколадов крем на Вики нътс, уникален вкус, ниски мазнини и високи протеини. Много засища

# 27
  • Колибите
Вземам от най-високия процент на Линдт - 99 % почти чисто какао. Горчи, но на мен ми харесва.
В тези с по-ниските проценти има някакво макар и съвсем минимално количество тръстикова захар, и аз като Виляна, започвам да изпитвам вина, че съм изяла парченце. Simple Smile)))

# 28
О не, ако почна да изпитвам вина че съм изяла тези 0.3г захари които пишат че има в 1 квадрат от шоколада ми 95 процента, нещата отиват на по-сериозен проблем. На този от 85 процента май да беше грам накъде.
Категорично отказвам да отивам в тази посока.
Не съм "на диета" за малко, начин на живот ми е.
Храня се преимуществено нисковъглехидратно, та си избягвам захари по подразбиране, но човек все някъде трябва да тегли чертата. Освен и че не е да се прехранвам с тоя шоколад, все пак.

Няма лошо за който харесва вкуса на този на Линдт, просто това не е всеки, та предложих и друга достъпна опция.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 11:50 от natka

# 29
  • Колибите
Е аз един шоколад го ям една седмица...Струва 6 лв. Това е една от малките глезотии, които си позволявам. Иначе винаги купувам евтина храна, дрехи за мен - хич. Сметките и за детето разходи, това е.
Да не се отклонявам, цел - 55 кг. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт