ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 29 354
  • 371
  •   1
Отговори
# 45
Мускулите тежат повече отмазнините. Освен това ти трябва инструктор, който да ти изготви балансирана програма и също да си оправиш хранителният режим. Мери си обиколките. По-реална представа дават за резултатите.
С инструктор работя, мерките ми не са мръднали, но кг да Sad не искам да се отказвам

Много съм комплексирана относно външния си вид

# 46
С инструктор работя, мерките ми не са мръднали, но кг да Sad не искам да се отказвам
Много съм комплексирана относно външния си вид
Няма да се комплексираш и отказваш! Ти си още в началото. Дай си малко време и ще видиш как тялото ти ще става все по-хармонично, ако си постоянна с тренировките и с правилното хранене.
Аз към момента като килограми съм повече, отколкото преди да тренирам, но съм по-мускулеста и с по-малко мазнини. Това е и целта на занятието при мен.
Както са ти казали по-горе - мускулите тежат повече от мазнините. Не гледай в момента числата на кантара, а гледай пропорциите ти и обиколките. Не забравяй също, че си жена и теглото варира с килограм-два в зависимост в кой период от цикъла си.
Не се отказвай, бъди постоянна и много скоро ще видиш резултат! Flowers Four Leaf Clover

# 47
Здравейте дами, 178 см съм и съм 69 кг, като целта ми е да сваля не повече от  1 кг и да поддържам наличното тегло. На това тегло -10 от височината се чувствам най-секси и оформена. Обожавам да хапвам, голямо червоугодниче съм. Радвам се, че попаднах на тази тема.

# 48
Здравейте дами, 178 см съм и съм 69 кг, като целта ми е да сваля не повече от  1 кг и да поддържам наличното тегло. На това тегло -10 от височината се чувствам най-секси и оформена. Обожавам да хапвам, голямо червоугодниче съм. Радвам се, че попаднах на тази тема.
Ами.... сигурна ли си, че си за тази тема?
Не се заяждам, ама цел 1 килограм ме развесели..

# 49
Ами.... сигурна ли си, че си за тази тема?
Не се заяждам, ама цел 1 килограм ме развесели..
Знам,че е смешно, но всъщност да си близо  до идеалното си тегло и да свалиш 1 кг е понякога трудно.

# 50
Ако си вече свалила някакво тегло и това ти е последното кило за сваляне което си наумила, може и трудно да е.
Ако просто си си наумила че искаш да си с 1 по-малко отколкото поддържаш без да правиш нещо за това...  Имай предвид че 1-2 кила нагоре или надолу дори в рамките на един цикъл са нормални, особено както ти си и висока.

# 51
1 кг даже си варира от сутринта - до вечерта. То зависи колко вода пиеш, WC, дневна храна, хормонална фаза.

# 52
1 кг даже си варира от сутринта - до вечерта. То зависи колко вода пиеш, WC, дневна храна, хормонална фаза.
Абсолютно да!
Аз се тегля винаги сутрин, гола, след WC, без да съм приемала течности. Не закусвам по принцип. Теглото ми вечер след вечеря винаги е около +1,5 кг, спрямо сутрешното. На следващата сутрин при същите условия - изчезва.

# 53
Аз пък пожелавам на всички в темата да ни остане по 1 кг за сваляне.
Изобщо не подценявам усилията на Кокетка. Да не се приема като шега.

# 54
  • Наблизо
Здравейте!

Включвам се от дъжд на вятърс,но да се похваля с още кило и половина свалени.Храня се сезонно и се придържам към Зоната,доколкото мога.С протеините е зле положението,забравям да си пия този на прах...все по-трудно ям месо,алергична съм към яйца и общо взето разчитам на сирене и кисело мляко..
Броя и калории и съм на около 1500-1800.

# 55
  • Бургас
Оххх,аз се усещам как само на млечни мога да карам- айрян, кисело мляко, плодово мляко, сирене, кашкавал....
Не е никак ОК, нали....!?

# 56
Ако на теб лично не ти пречат, карай си... Но малко хора могат без да ги бърка. Така де, без плодовото мляко, от такова никой не е видял полза Grinning
И аз съм способна да преям с млечни и си слагам спирачка за тях. Хем не е да ми личи веднага щом хапна малко, като цяло добре ги понасям. Но да се изхранвам с тях хич не е оптимално... Те не ми пречат че ги има, ами заради тях ще пропусна други неща, по-съществени. Ей това вече е проблем. Наскоро бистрихме и тук че и без това трудно се изяжда достатъчно качествен протеин, пледпочитам да не се заситя с млечни а да изям месо и яйца.

# 57
Всеки организъм е различен сам по себе си. Млечните пречат на голяма част от хората, аз не съм сред тях.

# 58
  • Наблизо
Ами на теория е така,но аз например вече не мога да ям свинско освен на мезета (изобщо не е оптимално),пилешкото почва и то да ми е гадно.Остана сал едно телешко,ама то пък червено месо..но ям де.Към яйцата имам алергия с натрупване и изобщо не могат да ми бъдат голяма част от храненето.Все зле и съм в голяма задънена улица.Нямам проблем с млечните иначе,но гледам да ползвам бадемови заместители когато мога.

# 59
А, пуешкото, забрави ли го. Червено хубаво месо е, пълно с протеин.

Общи условия

Активация на акаунт