ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 422
  • 508
  •   1
Отговори
# 150
Рекох си, че сега няма как да ме заболи главата при стриктното кето след подготовката и приема на електролити, но съм била твърде голям оптимист. А е едва ден 3.

# 151
Рекох си, че сега няма как да ме заболи главата при стриктното кето след подготовката и приема на електролити, но съм била твърде голям оптимист. А е едва ден 3.

Балкай, имаш ли си меню, което спазваш и би ли споделила. Решила съм да мина три дни на яйца и масло, че доста имам за източване (що бира последните дни, нищо че другото беше скара и салата...) Но шкембето почва да ме дразни много и му е време да се прибира.

# 152
Общо взето нищо особено. Вчера правих кето палачинки (яйца, крема сирене и сода), напълних ги с пушена сьомга и ги намазах с кокосово масло. За обяд две яйца с масло, бекон, гъби и зеленчук. После хапнах и парче кашкавал, че калориите бяха обидно малко. Само че не се води по мен, защото на мен млечните не ми пречат, а зеленчуците не са най-доброто за моето тяло, а доста от тях дори трябва да ги избягвам като дявол от тамян.

# 153
Здравейте имам чуденка, колко от вас тренират по време на цикъл? И ако тренират какъв тип упражнения правят?

# 154
тренирам както и извън цикъл, само без обърнати пози в йогата и без подскачащи упражнения с твърдо приземяване на пети

# 155
Общо взето нищо особено. Вчера правих кето палачинки (яйца, крема сирене и сода), напълних ги с пушена сьомга и ги намазах с кокосово масло. За обяд две яйца с масло, бекон, гъби и зеленчук. После хапнах и парче кашкавал, че калориите бяха обидно малко. Само че не се води по мен, защото на мен млечните не ми пречат, а зеленчуците не са най-доброто за моето тяло, а доста от тях дори трябва да ги избягвам като дявол от тамян.

Много ти благодаря! Simple Smile С млечните и аз нямам никакъв проблем. Твърда моцарела мога да ям количества, тази от Метро ми е любима. Извара с яйца също. Зеленчуци предпочитам печени. Сега си имам домашни тиквички и на фрайера, колкото за овкусяване. Зелена чушка, броколи...Нямам проблем със зеленчуци, но не ми се занимава с тях е истината. Палачинки и производни направо във фраера правя. Взех си силиконови и докато мина през душа са готови за кутията в офиса. Риба винаги имам у дома и добре ме засища, особено ако е мазна. М да, бирата и джина са ми проблема. Нищо ново под слънцето. Поне с тези храни подържам и корема не ми е като в четвърти месец.
Отделно, че имам сила и енергия за тренировки, като са по минимум час. Ето и днес усещам мускулна трески на пробелмните места, като задно бедро.
Спокойна и приятна неделя да имате!

# 156
  • Mediterraneo
Тренировки в цикъл като без- тежести и машини, аз друго не правя, не скачам, не бягам, най- много на пътеката да вървя бързо двайсетина минути

# 157
Зависи и на коя как е цикълът. Някои се чувстват много зле и/или отпаднали, може и силно кървене да има, а други почти не го усещат и единствената разлика им е от хигиенна гледна точка занимавките че тях си ги има за всички ни.
При мен дори не е едно и също всеки път. Крампи и подобни от години почти никога нямам, камо ли по-силни болежки каквито имах като млада. Но понякога още от първия ден щом прокървя и ми щраква нещо от раз - спада апетитът, спира да ме мързи и т.н. Друг път този преход отнема ден или дори малко по-дълго. Но аз съм на 43, не очаквам от тук нататък да ми се уеднаквят тепърва циклите ами и още ще стават по-различни един от друг, предполагам. В повечето случаи през тези дни решавам в момента дали и колко зор да си дам за нещо, стига да имам избор.
Нямам структурирани тренировки по план, де, за който има предполагам че му е по-важно кога какво ще може да направи.

# 158
Аз чакам тези дни цикъл, предишният път ме изненада с 4 дни по-рано, сега да видим. Ще гледам леки тренировки тип йога и пилатес, но може и друго да измисля.
Аз днес почивам от тренировки, но съм на доста дълга разходка. Направих кратка почивка, отивам на втори рунд сега. Досега 11 724 крачки от излизането досега съм изминала, на връщане ще е малко по-малко, че трябва и да се обядва след малко.

# 159
Тренирам всичко в цикъл, нямам проблем, но съм с лек цикъл.
Моят треньор все ми казваше, че неговата жена прави най-добри постижения в цикъл или веднага след него. Моите вече се сгъстиха като честота и дори съм два пъти в месеца с цикъл, за мое нещастие.

# 160
Всички жени са в по-добро физическо състояние (имат потенциал за по-добри постижения) през първата половина от цикъла. За тези неща си има научно обяснение, много данни, а и тези от вас, които имат фитнес тракери вероятно са забелязали тенденциите. При мен наистина много си личи като гледам графиките с данните от часовника.

# 161
Така си е - първата половина и при повечето и около овулацията че тогава и тестостеронът е повече. И после почва прогестеронът да се качва и към края вече искам само да папкам и да нанкам Grinning
Просто за който има по-тежък или болезнен цикъл не винаги става изведнъж скоклив от първия ден.

# 162
на овулация съм почти толкова умряла, колкото и на мц,
строго индивидуално е

# 163
Просто за който има по-тежък или болезнен цикъл не винаги става изведнъж скоклив от първия ден.
В това изречение се припознах.
Първите 2 дни съм като умряла гугутка - адски болки в корема, доста подут такъв и обилно кръвотечение. Тези 2 дни съм пас. От третия ден нататък си връщам тренировките.

# 164
Мда, днес ми е първи ден - дискомфорт в корема, силно кръвотечение, умора и зверски апетит за сладко. Позволих си шоколад 88% какао, но това ще му е. Треноровка може би само пилатес ще направя, но толкова са ми силите.

Общи условия

Активация на акаунт