ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 496
  • 508
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
Аз август го пиша ваканционен, въпреки че ми е най- натоварен работно. Ям на крак, мушвам я парче пица, я донът, я пържено пиле, не става така. Отказах да броя калории, че и много поводи за празнуване този месец. От понеделник ( другия) вече сериозно. Още 10 кг ще си задам до ваканцията в края на ноември. Ако не стане, каквото стане. И фитнеса намалих до 1-2 тренировки седмично, много ми е горещо, много съм изморена физически и психически, та по- лежерно този месец като цяло.

# 181
Няма да се цепя от тайфата, довтасвам и аз, и в двете значения на думата.
Опит за 5 кг до ноември. Свалям ги от от миналата пролет. Joy
В менопауза и аз. И двата ми кантара умряха, но сантиметърът функционира.

# 182
Кантарите са силно надценени, аз още си се чудя на акъла че на дърти години реших да си купя Grinning
Почти година го имам и още го гледам като натрапник и гледам да го бутна под леглото че не ме кефи Joy

# 183
Кантарите са силно надценени, аз още си се чудя на акъла че на дърти години реших да си купя Grinning
Почти година го имам и още го гледам като натрапник и гледам да го бутна под леглото че не ме кефи Joy
И моят замина преди малко на почивка в шкафа 😁

# 184
Не бях се качвала на кантар от години. Смених режина от ВМНВ с КД и докато ме зарибяваха ми обясниха, че трябва ежеседмично следене на килограмите. До тогава моят кантар бяха едни къси панталонки- стават ли ми, килата са под контрол. Мерих се няколко пъти, но разчитам на панталонките, определено.

# 185
  • някъде другаде
Трябва и аз да прибера моя кантар. Не ми харесва , какво показва. Аз ще го карам ваканционно до 08.09. , че ще ходя на сватба и на гости. После по - сериозно.

# 186
При мен няма еднакви килограми никога, плюс 1,2 ,после минус,после грамове,после пак отгоре,  за това и аз мисля че сантиметър е по- добре 👌

# 187
  • при моите деца .....
Привет!
Любима моя тема....
В годините съм се записвала и съм писала редовно....
Сега отново....
На 48 години, 2 раждания, с почти отстранена ЩЖ.
Тегло сега 82 кг, ръст 172.
Аз меря кг, но и талия, ханш, бедро всяка седмица.
Миналата година свалих (трудно) почти 15 кг, но лятото след отпускане качих (бързо 🙄) 5 кг.
Продължавам борбата...
Храня се нисковъглехидратно...
Нж сего препъникамък са ми плодовете, които си позволявам....
С началото на учебната година и тях мисля да ограничя.
Обичям планината....
Старая се да правя 12000 крачки, пилатес - поне 2 пъти в седмицата.
Хубав ден!

# 188
Боби, и за теб има място в ъгъла... Hug

# 189
  • при моите деца .....
Ще минавам да се отчитам вечер....
Днес почти 12000 крачки и 1 час пилатес.
Доволна съм.
Хубава вечер!

# 190
От другата седмица съм на групови тренировки, сега само се мотая на уредите. Тежестите засега са ми слабата страна, не издържам повече от няколко секунди, но това е положението.

# 191
Да се отчета и аз- не съм нарушила калорийния дефицит, доволна съм. Сутринта не въртях обръч, защото ми се обади дископатията.

# 192
Тези дни и аз съм към нарушителите. Много ми се яде сладко и не мога да устоя. Пък и все някакви празници се изреждат.../ не, че това оправдава безволието ми/.
През деня съм супер стриктна и като се прибера от работа...майко-о-о, срам ме е да кажа какво и колко изяждам.
Много спешно трябва да спра да си угаждам след вечеря.
Иначе възобнових пилатеса и правя упражнения вкъщи от време на време. Обаче крачките са ми не повече от 4-5 000, все с колата се движа.

# 193
И аз в отбора на "не отслабнах за лятото, започвам отслабване за Коледа"

И аз по тебЕ. 🤣🤣🤣

Тази седмица все още има планирани джамбурета и гостита, но започвам подготовката (ментално в основната си част) за следващата, когато вече няма мърдане. Първата ми поставена  цел е до Коледа, втората- великденската ваканция, третата- море 2026. Имам 10 месеца.
На кантар не съм стъпвала от месеци, тези дни обаче ще си взема мерси.
Трябва да вдигна протеина, да върна ранните вечЕри, да следя калориите отново и да разкарам добавената захар.
Пътуванията много ми провалят плановете, от април не сме се спрели, но сега- засега до Коледа имам само едно планирано такова (през октомври), което се надявам да не бутне каруцата.🙏
Инак планът е за 3 пъти седмично силови, комбинирани с мобилност, йога и стретч в останалото време. И ходене, разбира се. Да видим кога и докъде ще стигна.
Ще наминавам с отчети редовно. Поне  такива са ми плановете.

# 194
Ще съм сериозна и беззахарна от понеделник. В неделя ще празнуваме РД на най-големия ми син, и няма да пропусна чийзкейка.

Общи условия

Активация на акаунт