ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 29 353
  • 371
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, и аз съм с вас 😀 Свилих килограмите до 65, но сега ми щукна, че искам да съм 58...та продължавам напред🫣

# 331
И аз със вас, момичета! Вие сте прекрасен стимул! От днес започнах калориен дефицит. Килограмите ми в момента са 66, планирам да съм 60 до Коледа. Дано да успея.

# 332
Момичета, давайте акъл. По колко калории приемате ориентировъчно? Аз на 1200 умирам от глад,и вечер ми се яде всичко ...Вече не знам като цяло това с калориите,до колко ще ми се получи Cry
5кг искам да махам. Спокойна вечер!

# 333
Момичета, давайте акъл. По колко калории приемате ориентировъчно? Аз на 1200 умирам от глад,и вечер ми се яде всичко ...Вече не знам като цяло това с калориите,до колко ще ми се получи Cry
5кг искам да махам. Спокойна вечер!

Аз съм на 1450 калории. Сутрин не закусвам, през деня ям малко, за да имам калории за вечеря. При мен това работи. От 80+ килограма съм  65 сега.

# 334
Не знам вече,какъв режим да подхвана, аз съм и вегетарианец. А с калориите- много бързо надскачам определеното(от ChatGpt).
Днес взех и някакъв шейк, уж да замести хранене,и след два часа пак бях гладна.
Последният месец се отпуснах и от 54,вече съм почти 56. Не знам как вляза в някакъв режим,за да свалям.Със спорта съм зле,и крачките ми сега паднаха към 7000 дневно. Имам пътека,на която преди ходех, но в последно време ме мързи, да съм честна. Frowning1

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 19:47 от Vilqna

# 335
  • Бургас
Виляна, щом имаш пътека, нека не те мързи! Давай раз на ходенето или бягането! Аз харесвам бързото ходене на голям наклон! Много добре ми действа! Ако имах пътека у дома, всеки ден щях а съм на нея! Надвий мързела си!
Малко имаш да сваляш!

Аз скоро не съм водила записки в дневника за КД. Ама си хапвам едно и също, така че съм си в нормите. Е, има дни съм ги завишила мъничко, ама нищо.
Ще взема пак да ги въвеждам,, ей така за стимул.
И аз имам дни, когато крачките ми са под 10 000, които съм задала. Това са ми нищо, предвид лятото, когато имам до 25 000.

Здравейте, и аз съм с вас 😀 Свилих килограмите до 65, но сега ми щукна, че искам да съм 58...та продължавам напред🫣
Стигнах 65 кг. И аз се чудих, дали да не си поставя за цел 58кг, които см била,...ама и на тези 65 съм си ок. Само корема ми е проблем на мен!
Трябва него да прибера и всичко ще е е ок!

marrinan, не е ок това вечерно хранене! Опитай се да е на обяд поне!

# 336
Осъзнавам, че е така, но вечер изкушенията са повече. Старая се да разпределям калориите по равно, една седмица успявам и след това пак оставам повече за вечеря..

# 337
моя калориен дефицит е с 1100 ккал/ден. Вече 1 година. Но лятото има много изкушения за мен. Една седмица да се отпусна и да ям каквото искам (разбирайте сладки изкушения) и кантара литва с 2 кг. Аз не мога с малко. Или всичко, или нищо!
Точно последните 2 кг са ми трудни да сваля. Искам да стигна 50 кг, но кантара упорито не е съгласен със сладките изкушения Simple Smile))) но пък съм упорита, не се отказвам Simple Smile
а това дето го говорят някои гурута, че вкусът се възпитава, че като се настройваш психически: примерно, че вече не обичаш пица, шоколад и подобни, при мен не действа ... как така ще спра да обичам пица и шоколад!!! това е невъзможно. Може да е възможно за хора, които никога не са опитвали шоколад, техния мозък не помни какво е шоколад -> няма как да го обичат

# 338
Вече се чувствам по-лека, изглеждам по-добре, дрехи съм си набелязала. Направо режимът си ми става като начин на живот. Тренирам, движа се повече, чувствам се добре и щастлива.

# 339
Хелоу:)
И мен тренировките много ми харесват, чувствам се със супер тонус след това:)
Но кг не мърдат близо месец, не се отказвям, явно трябва тотално да спра храната, при мен явно това ще проработи, хляб паста не ям такива неща, сладкото напълно го спирам на 100% да видим как ще .
Хубавото домашно грозде отива в коша, че децата не ядат, само мандаринкте ще се доядат и така:)
Да видим поне дано до Коледа мръдна 1кг надолу, тъкмо-октомври- декември са три месеца, ако и тогава не мръдна 1 кг ще почна Дюкан.
Аз имам 5-6кг да махам, но ще трябва да следя конкретно от лист как и кога да ям , че май няма да стане хах Simple Smile)

# 340
Sunshine9104, гроздето става много хубаво на сок, може да го смесиш с нар, чудно е Tropical Drink
не хвърляй качествен материал Simple Smile

аз съм болна и от прахчета и бонбони за смучене съм като балон BalloonBalloonBalloon

# 341
  • Mediterraneo
Аз на 1100 калории ще се влача като пребита от глад. 1600 мисля бях последно при прекалкулирането на дефицита в приложението при мен. И работи. За известно време спрях да записвам всичко, сега ще подновя, както и поднових ежедневното ходене( което е отделно от 20-те хиляди крачки на работа, за мен нещата са различни). Днес вървях 5 км с доста добро темпо, като половината от разстоянието е изкачване по голям наклон. Ще го направя ежедневие това с този маршрут, определено чувствам наклона в краката и дупето след извървявянето. Фитнесът е отделно.

# 342
Аз на 1100 калории ще се влача като пребита от глад. 1600 мисля бях последно при прекалкулирането на дефицита в приложението при мен. И работи. За известно време спрях да записвам всичко, сега ще подновя, както и поднових ежедневното ходене( което е отделно от 20-те хиляди крачки на работа, за мен нещата са различни). Днес вървях 5 км с доста добро темпо, като половината от разстоянието е изкачване по голям наклон. Ще го направя ежедневие това с този маршрут, определено чувствам наклона в краката и дупето след извървявянето. Фитнесът е отделно.

1100 не са и за мен,кое е приложението,което ползваш? Flowers Hibiscus

# 343
  • Mediterraneo
Yazio ползвам аз.

# 344
Тарталета, завидях ти за 20те хил. крачки на работа. Освен това си много висока, доколкото помня. Това също има значение при дефицита.
1600кал. на мен са ми поддържащи вече. В менопауза съм, което означава, че за отслабване още  -300 до -500 калории надолу.
Седяща работа на екран и ръст 156. На 1200 е глад, но ще се свиква.

От днес съм хипер стриктна. Тренирах 4 седмици за норматив- изпълних, храних се за изпълнение, не за красота, но и това мина. След обяд влизам в зала и вдигам тежестите.

Закуских 3 бъркани яйца. Не винаги закусвам, само ако съм гладна.

Общи условия

Активация на акаунт