ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 41 748
  • 503
  •   1
Отговори
# 480
От празничните килограми изхвърлих 2.5кг вода,  сега въртя нагоре-надолу 100гр. Остават ми още 1.5кг. Вече ще почне баааавно сваляне, но пък и аз добре си хапвам.
Днес менюто е:
З:палачинки от трици със сирене  и десерт от  кисело мляко 4% с доза протеин
О: телешки кюфтета с доматен сос(без пържене и сгъстяване с брашно)
Вечерята ще е същата като обяда.
Палачинките изобщо не засищат,  но ако сутрин съм гладна и ми се яде  нещо тестено, успешно замествам с тях.

# 481
Тази седмица добре се справих. Хапнах нискокалорични храни, утре си давам почивка, а от понеделник ще се опитам само на овесени каши и варени яйца.

# 482
Някой поръчвал ли си е кето режима на Ерменкова-екстрийм?

# 483
  • при моите деца .....
Тази седмица се храних нережимно, добре, че движението ми беше добре.
От днес - режим.
Излизам на мразовита разходка.
Ще се отчитам за стимул.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 11:03 от * Боби *

# 484
  • при моите деца .....
Да се отчета - вчера сутрента 40 минути мразовита разходка (-11) 5000 крачки, вечерта 1 час танци....
Завърших деня над 20000 крачки.
Режимно хранене.
Днес продължавам.

# 485
24 часа фаст вчера, имаше и новолуние, днес ще си измисля диета, защото положението е много кръгло

# 486
  • при моите деца .....
Днес - режимно хранене - по стечение на обстоятелствата - яйца Simple Smile
Над 15 000 крачки
1 час Пилатес....
Предвиждам мускулна треска, не съм ходила на Пилатес 2-3 месеца......

# 487
  • София
Шапка ви свалям, момичета, как намирате по 2-3 ч време!!!
Споделете как се организирате, нещо някъде не правя като хората Sad

# 488
  • Mediterraneo
Аз в момента не работя и имам цялото време на света да съм в залата или да въртя километри ходене. Като работя, особено лятото, това ми е сведено до минимум Sad Сега ми предстои нова работа, до края на годината ще ми е супер натоварено и знам, че няма да имам и един час свободен за фитнес или разходка. Ама каквото- такова, не се вманиачвам.

# 489
  • при моите деца .....
Проявявам егоизъм....
Почистването и домакинската работа.... изостават 🤣

# 490
Аз съм се убедила, че ако сама не си отдвлиш време за себе си, все няма да намериш време. Дали ще е за сън преди нощна или след нощна смяна, дали ще е за фитнес си казвам майната му на всичко, 1-2 часа никой да не ме търси, иначе задачите нямат свършване 😁 Но пък и работата на смени ми дава свободата да се организирам за всичко. На редовни смени не знам как бих се нагодила, но предполагам и там е въпрос на организция кое и кога, но 14 години работа на смени и въпреки, че нощните смени тежат ми е по-удобно така.
Аз направих 30 дена на стриктен Дюкан и махнах 5-6 кила, които бях качила от лятото. Вчера с голям мерак си забърках едни бонбони от фурми, кашу и черен шоколад.. ммм направо страшна вкусотия. От днес продължавам на ВМ-НВХ за поддържане и ако падне по натам някое килце добре дошло 😁

# 491
  • Велико Търново

Споделете как се организирате, нещо някъде не правя като хората Sad

Преди много години /14/ мъжа ми пое управлението на едно от големите съдилища, което доведе до страшно напрежение-дразнеше се от всичко и за да мога да смогна с домакинство, да заведа децата на градина и бавачка другото, и на работа да отида/на смени работя/ започнах да ходя в 06.00 в залата.До сега съм така-вчера преди две аптеки, едната от 10 сутринта, отидох на спининг, върнах се пеш до у нас, оправих се и взех такси за работа.Свекърва ми седи и ме гледа и ми казва"Майко, не те знам как смогваш, но намали темпото".
Та това за мен.

Сиви, браво!Помня твоите феноменални снимки!

# 492
  • Mediterraneo
Висока, ти си от друга планета! Една от големите ми мотивации си ти относно разпределение на времето за зала, работа и дом. При мен проблемът с фитнеса до голяма степен е и работното му време. Отваря пак в 9.30, между 2 и 4 затваря и после до 9. Залата е малка и понякога се струпва много народ. Но е безплатен и засега ме устройва. Като сменя работата обмислям да се запиша на един, който отваря в 6 и е до 23 часа.

# 493
Не е само до време, денонощието за всички е 24 часа. От там нататък са приоритети, кое за сметка на кое друго. Всеки си знае ситуацията, ако има мотивация вече се прави каквото може и колкото може.
Ако няма и човек е шматка като мен по тия въпроси... и да нямам какво да правя, пак няма да ида на фитнес, което не е за хвалене де. А има хора много искат, а наистина нямат кога.

# 494
  • Mediterraneo
Форумът е под всякаква критика днес, видях как съм се обърнала към сиска, но не ми дава да редактирам Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт