ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 41 965
  • 506
  •   1
Отговори
# 495
Много моля някоя добра душа да ме срита в задника и да вляза в коловоза. Не се понасям. До вечерта съм стриктна и след режимната вечеря започва едно похапване, та нямам спирачка.
Поне съм редовна с упражненията рано сутрин. Не пропускам, защото сутрините съм много гузна пред себе си.
Не смея и на кантара да се кача....

# 496
Много моля някоя добра душа да ме срита в задника и да вляза в коловоза. Не се понасям. До вечерта съм стриктна и след режимната вечеря започва едно похапване, та нямам спирачка.
Поне съм редовна с упражненията рано сутрин. Не пропускам, защото сутрините съм много гузна пред себе си.
Не ядеш достатъчно през деня и затова. Другият вариант е да тренираш следобед/надвечер, тичаш примерно до почти умиране, та като се прибереш единствено да можеш да се изкъпеш и легнеш.

# 497
Ако е само от навик това дояждане след вечеря, може да пробваш да го замениш с нещо друго, не храна. За някои е достатъчно просто билков чай, газирана вода и от сорта, които иначе с нищо не пречат като не са подсладени.
И другото е да не би наистина да си прекалено недохранена и да си е истински глад.
Или да ядеш неща които ти увеличават апетита, не те знам на какъв режим си.

Аз за себе си затова харесвам ВМНВ хранене, възприех го заради ИР преди години, но и си ми пасва много. Сита съм, спокойна съм, извън храненията си много не се сещам за храна. Та, евентуално преразгледай и режима ако трябва, не казвам че на всеки трябва да е като моя а да е каквото работи за всеки. То и моето не е винаги точно стриктно ВМНВ де, нагодила съм си го за себе си, варира малко и в различните фази на цикъла ми, така ми е добре.

# 498
Години бях на ВМ НВХ. Харесваше ми. Няма да го нарека диета, идеално ми беше. От миналата пролет залитнах по Калориен Дефицит. Но и това не ми е проблемът с главно П. Просто обичам да си ям. Преди и фаствах. Сега на обяд съм на варени яйца (основно). И вечер само цъкам на приложението и гледам какво още да изям. Накрая ям и без приложението. Чакам да ми мине този период. Аз не съм и пълна- около 53- 54 килограма съм. Искам да си стана стриктна.

# 499
Ами яж нормална храна, манджа, месо, зеленчуци, ориз и т.н. За мене това все яйца, филе на скара и т.н. не е ОК. Всяко едно ядене, ако не му се слага мазнина за целия китайски народ, си е ок... мусака, ориз на фурна, супа.

# 500
При мен така става, когато явно не си набавям каквото имам нужда от храната. Хващам се на бас, че и при теб е така и по този начин тялото ти си го търси. Аз ако не съм се хранила нормално и балансирано вечер изпитвам силно желание да се натъпча дори и без да изпитвам физически глад. Налитам на солени, мазни храни тип чипсове, които иначе никога не ми се дояждат. Ако ям достатъчно разнообразно и балансирано такива неща няма. Ако ям само яйца, кисело мляко, пържоли и салата - ела да видиш.

# 501
  • София

Измивам си зъбите с лютива паста за зъби /дъвка/ и после спира да ти се яде, а вкусът на храната е странен.

# 502
  • Mediterraneo
Аз като вечерям докъм 20 часа най- късно, мия зъбите и от чист мързел не слагам нищо повече в устата си. ММ хрупа някакви неща, докато гледаме филм, яде плод или ядки, но без мен. Веднъж измия ли зъбите, съм бетон Simple Smile

# 503
ММ си дойде отпуска за празниците и ми развали дисциплината. Трябва да се стегна. Иначе и аз рано лягам, преди съм пия Златно мляко, е с вода е, не с мляко или чай лайка си правя.

# 504
  • Mediterraneo
Завършвам седмицата с 3 тренировки в зала и две вкъщи. ММ само ме навиква, че си трябва и почивка, ама аз домашните ги смятам за такава. Не вдигам големи тежести, не целя трупане на мускулна маса, а само стягане и оформяне.
Зарязала съм приложението за КД, на око смятам и ям. Да видим де ще му излезе краят.

# 505
  • Бургас
То цаката е един път да му хванеш калориите!
И аз не го използвам вече калкулатора. Внимавам си с храната.
Спорта в момента хич го няма.
Обаче качих едни 3-4 килограма и съм заформила корем,като в 6ти месец, заради едни хапчета, които пих за проблемен цикъл!
Сега трябва да се взема в ръце и да започвам свалянето им! Дано успея!

# 506
Два дни режимно хранене и ежедневната гимнастика + ходене пеш. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт