E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil & A.Enver~нови и стари проекти и партньори~211

• 12 227
  • 381
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,момичета.

Боби Flowers Hibiscus,благодаря за снимките....

#DZMnews
❥ Сюжет на новата турска продукция на Disney+ „Огледало“ с участието на Аслъ Енвер, Ибрахим Челиккол и Нилсу Берфин Акташ:
📍Сериалът разказва историята на Сера, която вярва, че има щастлив брак с две деца и съпруга си Сарп, и Дениз, която привлича вниманието с младостта и красотата си, както и интересните събития, които се случват, когато животът им се разменя, по хумористичен и драматичен начин.

Приятна и спокойна събота.

# 376
Здравейте,момичета!

Приятен ден и успешна седмица ви желая.

# 377
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Аз чакам с нетърпение втория сезон на "Стари пари" с Аслъ и Енгин.

# 378
Здравейте,момичета!

Гости,дълго ще чакаме 2-ри сезон на СП.Първо трябва да го
заснемат и после докато го пуснат.Може и една година да мине.

Скрит текст:
💥️ от Netflix: „Доказателство, че противоположностите се привличат“

Хубав ден ви желая!

# 379
  • Плевен / София

Злати, мечтите са безплатни ....
Гости,дълго ще чакаме 2-ри сезон на СП.Първо трябва да го
заснемат и после докато го пуснат.Може и една година да мине.

# 380
Здравейте,момичета.

🆕 Ново стори от Aслъ
Ми-ми-ми плитки 🫠

📝 Преса...Порталът Ranini TV публикува анализ на успеха на турските сериали през 2025 г. Ето някои откъси от статията в превод на GOOGLE:

Най-гледаните местни сериали за 2025 г. в Netflix
Автор: Айтач Кара, 26 януари 2026 г.

Водещата световна платформа за дигитален стрийминг Netflix представи на зрителите 10 местни сериала през 2025 г. От тях два бяха във втория си сезон, докато останалите, включително един анимационен сериал, бяха нови. Някои бяха минисериали, а други се излъчваха в първите си сезони.
....
Прегледахме тези телевизионни сериали. И така, колко зрители имаха тези сериали и кои бяха лидерите?

Както е добре известно, Netflix публикува данни за броя на гледанията на своите сериали и филми за шестмесечни периоди, разбити по часове и гледания. Преди няколко дни беше публикуван докладът за втората половина на 2025 г. Така че, сега имаме по-обща представа каква ще бъде 2025 г.

Например, най-популярният местен филм е „Изоставеният човек“ с участието на Мерт Рамазан Демир. Сред телевизионните сериали „Възхитителна вечер“, чийто първи сезон е в разгара си, е в своя пик. Сериалът, който се излъчи на 10 октомври, достигна 95,7 милиона гледани часа и 16,9 милиона гледания до края на годината.
.........
Скрит текст:
От тази гледна точка може да се твърди, че сериалите, излъчени през първата половина на годината, имат по-голямо предимство, тъй като се излъчват за по-дълъг период. Въпреки това, „Възхитителна вечер“ и „Писма до бъдещето“, излъчени през втората половина на годината, определено се открояват в това отношение и то в положителен смисъл.

Освен това, тъй като сериалите, излъчени през първата половина на годината, са склонни да губят популярност по-късно, сериалите, чиято премиера е през първата половина, са склонни да се представят по-добре в съответните си половини. Фактът, че „Безименни любовници“, излъчен на 16 януари, получи само 7/10 в този списък, е друг пример за това.

Източник: www.ranini.tv/ozel/55668...
Линкът не го давам.Като влязох ми излезе този надпис и не продължих...

Отваряне на външен линк
Връзката ranini.tv изглежда подозрителна. Не я отваряйте, за да не рискувате, дори да сте я получили от приятел.

Ако все пак искате да отворите връзката, не въвеждайте пароли, номера на телефони и банкови карти и други лични данни на сайта.

Отказ или продължи въпреки всичко.
Аз отказах...

Желая ви приятен ден!

# 381
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Снощи гледах за пореден път "Истанбулска невеста"/Завинаги. Стигнахме до операцията на Фарук, когато му прилоша в колата и го ограбиха, а Ферит го откри, че е опериран и лежи в болницата.

Общи условия

Активация на акаунт