Седмиците бързо си минават, за НОЕМВРИЙКИТЕ тревогите назад остават

• 9 871
  • 240
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Bilba1, сега си 9-та седмица от последна менструация, значи си в 3ти лунарен месец (1 седмица от 3ти лунарен) и в 2ри месец от бременността. В 3ти от бременността ще влезеш в 11-та седмица от последна менструация.
Elle80, добре дошла Simple Smile

# 121
Еlle80,радвам се че се  присъединяваш към нас.Няма защо да се тревожиш,всичко си е нормално както ти е казал лекарят.Аз съм ходила веднъж на преглед и някога този месец пак трябва да отида,ама когат ми дойде музата ще да е Mr. Green
С първата ми бременност отидох в 3-тия месец някъде и всичко си беше ок.Кой когато си реши тогава ходи.Важното е после в разгара на бременността (така да се каже Wink) да се ходи всеки месец редовно Peace

билба 1,На дънототази страница можеш да намериш развитието на бременността по месеци и там много добре е описано кога в кой месец си и лунарни и месеци на бременността,аз много често си чета тук Peace

Хайдееееее никой не се похвали боядиса ли яйцата вчера,ние не - утре ще ги мацотим с малката ни помощничка.Весели приготовления за празника на всички Hug
Ние си чакаме тати да се прибере от работа и да отиваме да се мушнем под масата за здраве.

# 122
  • София
Здравейте момичета Grinning
Бързам да ви разкажа - днес бях на лекар и....ураааа - всичко си е повече от добре, излишно се тревожих. Докито ми обясни, че е повече от нормално в 10 г.с. вече да нямам никакви оплаквания и да се чувствам добре. Видях бебо - страхотно е. Станало е 37,8 мм, сърчицето му бие ли бие и най-интересното - не мога да ви опиша как мърдаше - махаше ли махаше с ръчичките и крачетата си - почувствах се страхотно. Видяхме и резултатите от изследванията ми - и там всичко е наред засега. Та вече съм повече от спокойна. Сега бързам, че трябва да тичам да поръчвам щори Shocked
Гушкам ви всички и весели празници Hug

# 123
  • София
mishunka, браво  Simple Smile много се радвам за теб Grinning
Айде весели празници и от мен и много добро настроение Grinning

# 124
Весели празници и от мен,мами! mishunka - много,много се радвам за теб,сигурно се чувстваш страшно щастлива и аз нямам търпение на мине още седмица за да отида на преглед. Sad -на мен още ми е рано,тепърва ще видя дали има сърдечна дейност или не,а докато го видя да мята ръчички....абе много дълго ми се виждат тези 9 месеца. Иска ми се вече да раждам,това чакане ме изнервя. Пожелавам ви бореца да е във вашите ръце тази година,чувала съм че в когото е бореца,ще бъде много здрав и плодовит,и много късмет го чака през цялата година.Успех в борбата. easter

# 125
привет момичета.до кога ви казаха да пиете фолиевата киселина?

# 126
Здравейте, момичета! Има ли шанс да ме включите и мен във вашата прекрасна групичка? Гледам, че доста съм закъсняла.  Embarassed  Моят термин е на 16 ноември. На 25 г съм и това ми е първа бременност. Ще имам близнаци  Joyи много бих исккала да споделям с вас прекрасните моменти от бремеността и пожелавам на всички лека бременост и прекрасни бебета през ноември Hug

# 127
viki1981 4estito za bliznacite.i az iskax,ama mai 6te si imame samo edno.da znae6 blagenno ti zavigdam 4e ot ras 6te se sdobie6 s 2 beboka

# 128
На ЖК ми казаха фолиевата киселина и останалите витамини да ги пия до края на четвърти месец и после след раждането пак още 3 месеца, но ще питам и лекаря си все пак.

# 129
Здравейте мами, ето, че и аз се присъединявам. На 28 години съм и това ми е първа бременност  Wink Не беше планирано, но пък за сметка на това бебчо беше направен с много любов. Таткото е много щастлив, вече и аз също. В началото бях доста притеснена, въпреки че от година вече ми се иска да си имам бебче. По мои изчисления термина ми е 30 ноември, на 20 април съм на втора контрола и тогава и лекарката ми ще ми го изчисли. Аз се надявам да се роди малко по-раничко, тъй като и аз и таткото сме скорпиони  Laughing Ще видим, най-важното е да е живо и здраво!!!

# 130
До сега гледaх службата за Великден по Канал 1 от един уебсайт и бързам да ви поздравя.

Христос Возкресе!
Бъдете здрави и много щастливи!

Много ми хареса как тържествено е направено. Не зная дали миналата година е правено, но сега ми се видя много хубаво.  И Патриарха, душицата как хубаво изпя и каза всичко.

Да ви кажа не знам от хормоните ли какво, но като ревнах на тая служба  Laughing Истината е, че ми е много мъчно, че не съм си вкъщи на такива хубави празници. И искам да ви кажа, че трябва много да оценявате и да сте щастливи, че близките са около вас и, че ви глезят сега за Великден.

Аз отивам да правя козунаци, въпреки, че така ми е лошо, че едва гледам  Laughing

Весели празници от мен   bouquet

# 131
Христос Возкресе!
Бъдте много здрави и щастливи в очакване на най-щастливото събитие през ноември!

Да ви почерпя по едно от моите яйчица:

Пумпалче,станаха ли козунаците?Я дай едно фото да ги видим Grinning

Весел празник на всички!

# 132
Христос Возкресе , мили мами. Да сте живи и здрави, по-спокойни и щастливи. Аз вече се прибрах в България, най-накрая си видях и сърчицето, че даже и ми помаха, малкото бобче. JoyМного съм щастлива, че всичко е наред. Весел празник, и внимавайте с агнешкото и козунаците.!! Hug Simple Smile

# 133
Здравейте! Споделих моята радост още в първата тема за ноемврийките. На 33г съм, 2 бременност, термин на 14 ноември, от Варна.
След това заминах за чужбина. Хвана ме ужасна простуда. Трявбаше ми една седмица да се възстановя. Не мога да се позная - наистина съм като парцал. Имам всички гадости, за които прочетох и тук - гадене, виене на свят, лош сън, отпадналост (непреодолима), непоносимост към повечето храни, подуване на корема. Появи се обрив на лицето, а след няколко дни кожата ми започна да се бели.
Спрях да работя - беше трудно решение, но работата ми е свързана с много пътуване, а в следвашите два месеца не се очертаваха никакви почивни дни. А и през това време съм стационирана в един малък симпатичен град в България.
Ходих два пъти на док - при Капка Атанасова в Майчин дом, Варна. Бебето е добре. Не зная къде да се запиша на ЖК. Имам дата за Майчин дом, но няколко мами се опитват да ме откажат. Имам зад гърба си една болезнена случка - загубих бебето в късна бременност и сега съм готова да направя всичко, което зависи от мен.
Дайте съвет!Къде, при кого във Варна,  объркана съм.

# 134
  • Варна
здлавей Rhea. Има една докторка в майчин дом - Станева или Стоянова беше - която доколкото знам и в Окр. болница работи. Тя води точно такива бременности - на възрастни и проблемни майки. Знам че прави изследвания които,  другите лекари надали биха ти направили освен ако в краен случай не се налага и не си платиш. Познати казват че страшно доверие вдъхвала и респект и добре предразполагала. Аз бих се записала при нея тъй като също съм вече на 32. Но тъй като моте роднини са все лекари и трябваше при познати.   

Общи условия

Активация на акаунт