Седмиците бързо си минават, за НОЕМВРИЙКИТЕ тревогите назад остават

• 9 860
  • 240
  •   1
Отговори
# 135
Ех майчета, това вече не си е работа. От 2 седмици съм като парцал, а от 1 не мога да стана от леглото. Местя се само от спалнята в хола. Опитах се да изляза на разходка на два пъти, но след 5 минути така се изморявам и така ми се завива свят, че трябва веднага да седна. Лошият сън вече не ми прави впечатление. Събуждам се всяка сутрин в 6 и после няма заспиване. Това което най ме мъчи е виенето на свят и гаденето. Единствено съм по-добре когато хапна нещо, но само за около 30 минути. После всичко се почва отново. А пък час по-късно корема ми почва да стърже все едно не съм яла от два дена.  smile3518 

# 136
Благодаря ти много, Valenciaq! Ще проверя кога и къде преглежда тази докторка. трябва ми такъв човек. А ти не се притеснявай толкова за възрастта. Не сме толкова стари. Един познат гинеколог каза, че това е българска измислица за възрастта. Не сме на 40, че да се водим проблемни заради възрастта си. Но за себе си знам, че трябва да да внимавам много този път. Това не се отнася само за мен. Една бременна не е болна, но се намира между живота и смъртта - това разбрах от предишния си опит.

Мислете само хубави неща!

# 137
На 32 и 33 е съвсем нормална възраст, не се подценявайте /за тези, които го правят/. Аз съм чела, че след 35 статистически могат да възникнат проблеми, правят се повече изследвания от редовните, но ако сте здрави като цяло не би трябвало да имате никакви проблеми. В България просто живота и културата е такава, че жените раждат по-рано и тези над 30 се чувстват закъснели. Няма такова нещо, вие сте млади, красиви и здрави. Мислете позитивно.

rhea , успех! И аз от тази седмица се обадих, че няма да ходя. Важното е, че опитах, защото позицията беше много престижна, но не става, чувствам се много отпаднала.

Jani4ka , в коя седмица си. Аз в събота мисля влязох в 8 и хормоните ми направо луднаха...освен всичко друго, започна да ми се запушва носа и да ми се поддува корема, а гаденето стана по цял ден. Четох, че хормоните са в своя пик 8-9 седмица и после започват да намаляват нивата и плацентата започва да върши тяхната работа /нещо такова/. Аз забелязах, че като хапна повече и то разнообразна храна и не ми е чак толкова лошо...странно, не зная защо.

# 138
Добре дошли на новите мами! Вики, страхотно за близнаците. И аз се надявах, ама май и сега няма да ме огрее.

Това със запушването на носа го помня от първия път, подлудяваше ме.

# 139
Добре дошли на новите!

Ние късно снощи се върнахме от великденското ни пътешествие до село и до Пловдив. Иво крещя, пищя, радва се, яде пръст, запозна се с животните, почерня от слънцето. Пак ще го водим там  Laughing  Само да съм в кондиция за пътуване.

Аз също още не съм била на лекар. Предната бременност май бях на преглед за първи път през 7 седмица  newsm78 и след това по веднъж всеки месец. Изследванията си ги правих 3-я месец някъде. Засега с малки изключения не съм усетила, че съм бременна. Най-странното е, че ми се гади като пия вода сутрин - понеже се събуждам много жадна, се напивам с вода и после ми става едно тежкоооо...

Малкият ми техник ще разглоби телефона  hahaha

# 140
Здравейте мами и от мен.Искам да се включа и аз.На 23години съм от София,това ми е първа бременност.Терминът ми е на 20.11.
Пожелавам леко бременеене на всички  Simple Smile

# 141
Добре дошли на новите!

Ние късно снощи се върнахме от великденското ни пътешествие до село и до Пловдив.

И ние вчера се върнахме от Първенец - село до Пловдив...ама голяма красота и тишина и спокойствие...не ми
се връщаше тук...
Stella и аз съм от Бс ти при кой/я гинеколог ходиш?

Весела и щастлива седмица от мен    bouquet

# 142
  • София
Здравейте момичета Grinning
Христос Воскресе - бъдете преди всичко здрави, щастливи и много обичани!Дано ви чакат само хубави моменти в този живот - другото ще си дойде само или с помощтта на добри приятели Hug

# 143
Здравейте! Аз също ви желая щастие,късмет и нека Бог бди над вас и вашите бебоци!

Аз съм леко притеснена.Постоянно се ядосвам,тъжна съм,изпадам в някакви депресии.Зная,че това е лошо за бебо,но не зная как да го спра.Желанието за сън изчезна,сега ме гони само умора...но си лагам по нощите - в 2-3ч и ставам в 7.30.Дори не знам дали умората е от бременноста или безсънието.Чувствам се непълноценна и това ме подтиска...Искам да говоря само за бебо...бебо...бебо...А няма с кой! УжасТ! Приятелките ми още не знаят,чакам уж да стана на 3 месеца.Започнала съм да напълнявам,обаче и те ме гледат подозрително.Не знам вече какво да правя.Как смятате,дали една почивка от 2-3 дена ще ми дойде добре  newsm78   и...знаете ли нещо за минералните извори.В смисъл..ако се цамбуркам в топлите басейни на Чифлика,опасно ли е??

# 144
 newsm10
Prosto az Само така! Почивка колкото можеш повече!
Де да можех и аз да не съм на работа...
Относно топлите извори, ако не е мн гореща водата не ти пречи!
Но знам, че не е добре гореща вода..., даже аз сега избягвам горещия
душ, колкото и да го обичам по принцип...

Да ви се похваля...преди празника и аз видях тупкащо сърчице...и мн се
зарадвах! Зарадвах и роднините...
Дай-Боже всичко да е наред и да се радваме на здрави бебчета...
 smile3503

# 145
tedi@az  какво ти казаха за кистата?На мен последния път преди празниците ми казаха да отида след две седмици за да я следят.Днес ми взеха кръв и урина за изследвания.

# 146
ИЗЧЕЗНЛА Е!!!
по принцип ми казаха че до 16-та седмица и да има нещо изчезва...
НО няма нищо!  сега не се видя нищо!...
Стискам ти палци и при теб нещата да са Ок!!!   bouquet

# 147
Valec, как беше пътуването със самолет - увеличава ли се гаденето? Аз се чувствам ужасно зле от седмици и направо не вярвам, че ще се оправя, а другия месец ми предстоят 4 полета, не знам как ще издържа  Sick
Освен това трябваше ли да показваш някакъв документ, че си бременна, за да не те карат да минаваш през рентгеновия контрол?

# 148
tedi@az  а колко голяма беше при теб?Мойта е 5,8мм

# 149
4,4см но пак ти казвам не се шашкай!
Мойта лекарка каза че е нормално,
появяват се на хормонална основа и
по никакъв начин не могат да пречат на бебо!
  bouquet

Последна редакция: вт, 10 апр 2007, 15:34 от tedi@az

Общи условия

Активация на акаунт