Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките във форума за аборта?
Какви са препоръките за грижа за корема и гърдите по време на бременност?
Какви са мненията на майките относно копирането на теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките във форума за аборта?
-
Какви са препоръките за грижа за корема и гърдите по време на бременност?
Майките споделят различни препоръки за грижа за корема и гърдите по време на бременност, включително използването на кремове с какаовo масло, масло от палмови ядки или специални кремове за бременни. Някои от тях препоръчват използването на две различни кремчета редовно, за да предотвратят появата на стрии. Важно е да продължите грижата и след раждането, тъй като има случаи, когато може да се появи нацепване тогава.
-
Какви са мненията на майките относно копирането на теми във форума?
-
Какви са мненията на майките относно тестовете за бременност?
-
Какви са мненията на майките за сватбените приготовления?

Така че това е инфото което имам,на мен скоро ми предстои същото но още се помайвам и не ми се ходи на док,а и честно казано нямам никакво време.Дано бебчо бъде търпелив да дочака мама му да му види сърчицето в скоро време 
току що успях да изчета втората ви тема. Май само аз не съм се записала: на 29г. съм, терминът ми е на 9.11. и това ми е първа бременност.
Минахме през водовъртежи от мънички, опърпани надежди и мноого тъги, докато не се разбра, че мъжът ми има лоша спермограма и само 10% годни за битка плувци
Казаха ни, че направо ще е чудо да забременея по естествен път и ни пратиха направо на инвитро. Вече беше 12-тият месец от началото на опитите ни, когато тъкмо си чакахме уговорения час за разговор в инвитро-център. Но тогава ни отвяха други тревоги и стресове и въобще не сме се надявали да стане по естествен път, но през февруари ЧУДОТО стана
и то без изобщо да разберем. Извинявайте, че съм толкова обстоятелствена, но ставането на чудото беше много комично.
Потънали в стрес и динамично ежедневие, бяхме толкова уморени, че и за секс бяхме забравили и за всичко, а взехме че забравихме да правим и редовните месечни овулационни тестове. Като се сетих аз, се плеснах по челото и си направих в последния момент един, като си викаме: Е, то вече сигурно сме изтървали, пък и да не сме, така и така няма да стане по естествен път. Но единственият овулационен тест беше положителен, т.е. овулацията все пак предстоеше
Така че, с таткото се приготвихме за един чудесен секс, приготвихме вечерта страхотна обстановка и т.н., гушнахме се и .... сме захъркали - блажено и едновременно
На другия ден се събудихме и се посмяхме какви сме убийствени бебеправячи
После нямахме никаква възможност изобщо за нищо и чак в много късната нощ на следващия ден, то направо си беше сутринта на по- следващия успяхме, но пък беше незабравимо
Още не бяхме преживели каръшката ситуация с отложеното пътуване, когато ми закъсня 4 дни. А аз си викам: Е, хубава работа, сега пък и цикълът ми ли ще се размества точно преди инвитрото. Нямах абсолютно никакви симптоми, с изключение на страшно главоболие, което го отдавах на гадната хрема. Направих си тест и хоп - много тлъсти 2 черти
Между другото, още ни е страх и сме суеверни да кажем на приятелите, казали сме само на родителите ни, а сега и на вас.
Вие кога споделихте чудесната вест с близки, приятели и околния свят, или кога смятате да я споделяте?
. И наистина , на кого казахте вече за бремеността си? Ние-на всички, които считаме, че се радват заедно с нас. Сложих си и червен конец на ръката

.