Седмиците бързо си минават, за НОЕМВРИЙКИТЕ тревогите назад остават

• 9 851
  • 240
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен!
аз да ви кажа...мн мн особен ми е вкуса...
и хем ми се гади, хем пък съм гладна не мога да го обясня...
обаче ям усилено мн мн сирене и мляко, но прясно, кисело не мога да погледна...
и за разлика от първата ми бременност сега наблягам основно на солено...
ама дано бързо минава това гадене... Confused
Хубава вечер Ви желая! До утре   bouquet

# 166
Здравейте момичета , ето  че успях и аз да се включа най-накрая. След празниците  - голяма лудница в службата, много работа , а аз никак не съм енергична в момента. Едвам изчаквам да се прибера в къщи и да легна.
Друго , което е по-лошо че съм настинала много неприятно от няколко дни , тече ми носа , кашлям , сълзят ми очите.....
Не смея да взимам никакви лекарства , пия само чайчета и те не оказват особен ефект.
Някой да има идея какво е безопасно да се взима в такива случаи?

# 167
ами и аз бях така! излекувах се с нагревки - торбичка с морска сол на синусите,
топли компреси на врата...и мн чайчета.
В краен случай само при висока Т можеш да пиеш парацетамол!
а ако те боли гърло най добре да вземеш хомеопатично за гърлобол!
на мен ми подейства веднага, но не помня името...
Ако можеш си остани вкъщи! така най-бързо ще се съвземеш!
Бързо оздравяване vasiags!   bouquet

# 168
Благодаря ти tedi@az аз вече опитах с разни чайчета. Но за нагревки не съм се сетила. Като се прибера  от работа ще си направя.
И на мен много ми се иска да се лекувам в къщи, но не мога да отсъствам така лесно от работа.
Пък и още не съм казала  в службата ,че съм бременна .

# 169
Здравейте майчета бъдещи и настоящи, андявам се сте изкарали добре празника, а сега по същество:
Вася можеш да вземеш и Фервекс - съдържа парацетамол и Витамин С а съм се консултирала с лекар - каза ОК,
Стелски не се шашкай всичко е наред и аз почти не усетих гадене и това може само да те радва  Hug
Много  Hug и дано скоро да ви отминава  Sick

# 170
  • София
Здравейте и от мен,

За настинка може наистина да се пие Фервекс, но не трябва да се прекалява.
На мен продължава да ми се гади денонощно, вече се чудя направо какво да правя, на всичко отгоре и кръвното ми пада много и ми се вие свят.
Много странно - вече имам корем и то бая  newsm78, май този път ще напълнея повечко за мое съжаление  Sad
За тези, които мислят да пътуват - аз преди 2 седмици се върнах от Египет - имах 4 полета с прикачване, в самолета не ми е било по-лошо от обикновено. Бях питала доки и той ми изписа папаверин и магнезии в деня преди в деня на и в деня след полета да пия, за да нямам някакви евентуални проблеми.
Ами това е от мен.
Лека вечер!  bouquet

# 171
aз мога ли да се запиша към ноемврийските майки? :crazy:1-ва бременност ми е,тремина ми е определен за 09.11.07,а аз съм на 26 год Peace

# 172
Моля ви, внимавайте какво ядете вечер и най-вече колко ядете. От личен опит установих, че колкото повече хапвам вечер, толкова по-сложно става със спането. Миналата вечер пак се поувлякох - бяхме на рибен ресторант и попрекалих - последва цяла нощ будуване и кошмари - казвам ви, щях да умра направо Sick
Охх и аз имам подобни наблюдения,просто е ужасно.А дори виждам че успявам да изям доста по малко количество отпреди и ми става ужасно тежко и най вече вечер.Хляб нещо не мога да хапвам,много рядко - това е добре де Mr. Green

Иначе и аз усещам, че симптомите на гадене вече поотшумяват,което е доста добре но все още има какво да се желае.

Да ви кажа честно чувала съм не добри неща за това да се приема Фервекс по време на бременност,но щом казвате че лекар го е препоръчал добре.Аз лично никакви лекарства не бих взимала докато съм бременна.Ако е за настинка по добре с някой бабешки метод.

Привета на всички нови майчета които не съм поздравила  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Тъкмо си обнових моя списък от който после ще обновявам общият Wink

# 173
Здравейте момичета!От няколко дни само чета написаното от вас и нямам сили да пиша.Тъкмо си помислих,че се свърши с гаденето и виенето на свят,и ето че от два дни ми е още по-зле.Преди поне се хранех нормално,а сега не мога да хапна почти нищо.Умирам от глад,но като си сложа нещо в устата става страшно.Трябва да си направя изследвания,но от една седмица все отлагам.По принцип винаги ми става лошо ,когато ми вземат кръв от вената,а сега незнам как ще стане номера.Вие къде си направихте изследванията?

# 174
най-накрая да намеря време да драсна някои ред.
на последък съм изгубила апетита си.хапвам като мишка:нещо малко за закуска,нещо леко за обяд,като супа и за вечеря само салата.и вместо да пълнея започнах да отслабвам.таткото много се притеснява,защото си мисли че го правя за да не напълнея.но аз и да ям и да не ям пак ще кача някое кило.просто нямам апетит.на някоя от вас случвали се подобно нещо?
а и още нещо,което ме вълнува:колко от вас пия витамини?аз се насилвам да ям плодове ама нещо не става.вярно ли че от витамините се пълнее много?

# 175
Пумпал, би трябвало да влизам в 7ма , но ще разбера със сигурност след 1 седмица като отида на втора консултация. Ти напрашо ме изплаши  Weary  ако в 8а-9а седмица става по-зле направо не знам как ще издържа   newsm45

# 176
Здравейте и от мен!
аз да ви кажа...мн мн особен ми е вкуса...
и хем ми се гади, хем пък съм гладна не мога да го обясня...
обаче ям усилено мн мн сирене и мляко, но прясно, кисело не мога да погледна...
и за разлика от първата ми бременност сега наблягам основно на солено...
ама дано бързо минава това гадене... Confused
Хубава вечер Ви желая! До утре   bouquet

Нали знаеш какво казват , че когато ти се яде солено значи бебо ще е момченце  Grinning

# 177
  • София
Здравейте момичета:) и аз не се чувствам хич добре и чакам с нетърпение да минат тези седмици, че да живна малко Grinning
На мен докторката ми каза, че сега няма да правим изследвания защото скоро(в началото на март) минах профилактични изследвания (кръв, урина, ЕКГ...), тогава всичко беше наред и сега незнам дали е необходимо пак да си правя изследвания newsm78. Аз ходя в Полимед и предполагам, че и за напред там ще си правя изследванията.
Витамини не пия никакви още (освен фолиева киселина), мисля след третия месец да почна нещо (чудя се за Hipp)

# 178
Здравейте момичета!  Hug За съжаление и аз съм на това дередже с гаденето и умората  Sick Даже не мога  да стоя на компютъра, че и от това ми става още по-лошо. Аз след 2 дни влизам в 10 г.с. и се надявам да живна малко  Praynig И аз още пие само фолиева но другата седмица ще питам доки за витамини. Но доколкото знам се пият след трети месец. Приятен ден ви  желая   bouquet

# 179
svetul4ica аз си правих изследванията в 20 поликлиника и не съм доволна.много са истерични и груби.а и ми загубиха изследванията.сега пак трябва да си ги правя,но не знам къде.мамчета дайте предложение за добро място за изследвания,но да работят със здравната каса.

Общи условия

Активация на акаунт