Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на майките във форума за аборта?
Какви са препоръките за грижа за корема и гърдите по време на бременност?
Какви са мненията на майките относно копирането на теми във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на майките във форума за аборта?
-
Какви са препоръките за грижа за корема и гърдите по време на бременност?
Майките споделят различни препоръки за грижа за корема и гърдите по време на бременност, включително използването на кремове с какаовo масло, масло от палмови ядки или специални кремове за бременни. Някои от тях препоръчват използването на две различни кремчета редовно, за да предотвратят появата на стрии. Важно е да продължите грижата и след раждането, тъй като има случаи, когато може да се появи нацепване тогава.
-
Какви са мненията на майките относно копирането на теми във форума?
-
Какви са мненията на майките относно тестовете за бременност?
-
Какви са мненията на майките за сватбените приготовления?

Да чукна на дърво, до сега не съм повръщала, но в стомаха ми е едно такова, все едно съм яла нещо развалено, много неприятно. Най- странното е, че аз по принцип съм страшен месоядец, просто обожавам месо, а откакто съм бременна не мога да го погледна, дори и като видя пилешко и ми се гади.
Какво е това чудо незнам. За сметка на това на таратора му разказвам играта - четох, че много момичета са така. Ядат ми се все леки храни и най- добре се чувствам като хапвам през около 2 часа по малко. За бебешки неща - не смятам да взимам поне до 8-мия месец.
А и от касата се поемат само 3 ултразвукови прегледа през цялата бременност, който иска или му се налагат повече - си плаща сам
Токсоплазмоза не правят. В БГ незнам как е. Но и тук като при теб един куп пари и накрая почти за всички тестове се плаща доп.
Как може такова нещо. И при нас повечето важни тестове си ги плащаш сам и мисля, че е гадно, защото човек си плаща всеки месец от скъпа по- скъпа мед. застраховка, както си му е редът, я иде един път в годината на лекар, я не, но пари не се връщат естествено. Разбирам да не се връщат пари, но поне като забременее човек да му се поемат доста неща
А то, какво? Сто пъти казват, колко било опасно да имаш токсоплазмоза през бременността и даже, че ако имаш, трябва да ти прекъснат бременността, но касата не ти плаща нито 1 от 4-тирите изследвания за токсоплазмоза

Цял ден тичам след малката и честно ви казвам вечерта едва мърдам.С огромни усилия я изкъпвам и приспивам
По принцип уж съм държелива,не се оплаквам,то смисъл няма,ама нещо.............знам ли иаз какво ми става.

Добре мина