Любители на рози 5

• 15 278
  • 547
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Няма я сега на сайта... Единствено не ми харесва при тези търговци, че не описват подробно растенията, колко да очакваш да се развие, порасне, колко да цъфти, дали е по-издръжлив или по-нежен сорт и подобни. Разбирам за имена защо липсват, но такива подробности  за мен не е ок да няма, ето аз например нямам място за големи храсти...много ограничено за 3-4малки и средни...
Както и да е, цветовете са разкошни.

# 151
  • в страната на чудесата
Аз да ви кажа хич не гледам сайта
Тая година писах на г-жа Флорова и я помолих за две флорибунди и две бордюрни защото трябваше да заместя едно място. Знам че бордюрни те стигат 50 см
И и казах да ми прати по нейн избор
Simple Smile
И съм супер доволна
Аз така или иначе много време нямам и ако не сте вие тука хич няма да знам какво и как се прави

# 152
  • София
Повлияна от положителните мнения, поръчах и аз от Флоров. Нещо обаче стана грешка, защото пристигнаха три почти еднакви рози. Бордюрната е тази двуцветната, с един супер миниатюрен цвят, дано се развие. Другата е катерач, а третата е храстовидна, определено е сгрешена. Поръчах друга, тази като номер изобщо я няма в сайта, но ако тръгна да я връщам и заменям, златна ще излезе.
Кашончето, с което пристигнаха, беше на gradina.darina, значи са едни и същи хора. Няма лошо, дори в сайта на вторите имаше повече разнообразие. Ако знаех, щях да избирам от там.
Доста бозави и скучни рози, но каквото такова.

# 153
  • в страната на чудесата
Аууу много се извинявам
Аз имам положителен опит и затова споделих
Дано не съм Ви подвела. Ама пишете им, те с мен са били мн услужливи.

# 154
Едната малка роза е обвита цялата в паяжина. С какво да пръскам? Имам Тепеки и Дека Ек. Сякаш за една нощ е станало всичко Sad

# 155
Повлияна от положителните мнения, поръчах и аз от Флоров. Нещо обаче стана грешка, защото пристигнаха три почти еднакви рози. Бордюрната е тази двуцветната, с един супер миниатюрен цвят, дано се развие. Другата е катерач, а третата е храстовидна, определено е сгрешена. Поръчах друга, тази като номер изобщо я няма в сайта, но ако тръгна да я връщам и заменям, златна ще излезе.
Кашончето, с което пристигнаха, беше на gradina.darina, значи са едни и същи хора. Няма лошо, дори в сайта на вторите имаше повече разнообразие. Ако знаех, щях да избирам от там.
Доста бозави и скучни рози, но каквото такова.

Не си ли ги избрахте Вие розите? Предвид коментара за скучните рози.

Бордюрните рози по принцип са с дребни цветове. Отделно от това толкова малки растения, които още не са засадени в земята, обикновено първите им цветове не са показателни.

Аз също съм много доволна от розите на Флоров. И да, Градина Дарина е на дъщеря му.

Leika_moja и моята Инес Састр не вървеше много. От 2-3 години я имам и още не ми се е качила на оградата, но тази година вече има по-приличен вид. При мен е на слънце до обяд и аз отдавам на това, защото не е на цял ден слънце.

# 156
  • София
Да, аз си ги избрах, но признавам си, не записах номерата. Като потвърждение обаче не се получава какво съдържа поръчката, а само, че ще се свържат с мен на Вайбър.
Една от розите е грешна, и номерът й не присъства в сайта. Не е болка за умиране Simple Smile Знам, че чак на трета година розите ще си покажат потенциала. Simple Smile Насадени и обгрижени са вече.

След жегата миналата седмица, на няколко от розите младият прираст се е опърлил. А нашият район не е толкова топъл. Явно слънцето гори директно.

# 157
Мина първия цъфтеж при нас. Обилен, но някои рози, за разлика от миналата година, дадоха цвят с по-малки размери. Миналата година някои бяха огромни и високи.
Ще има втори цъфтеж. Много от отрязаните вече пуснаха.

# 158
Моите рози вече се сдобиха с акари. Без тези на Кордес, които засадих миналата есен. Коте, може и твоята паяжина да са акари.

Може ли котето или Angel, да ми кажат как се казваше магазина за готините и на прилични цени саксии в Ринг мол?

# 159
  • София
Half price

# 160
Мини, видях, че Ейнджъл е отговорила.
Кажете с какво се пръскат акарите?

Саксиите са много тежки, да знаеш, сама няма да се справиш, освен само да гледаш като мен Simple Smile

# 161
  • София
Само да споделя и другите локации на магазина https://halfprice.eu/bg/shops

# 162
За акари Валмек.
А аз намерих това животно в една роза

Златка Sad
И снимки и от мен. Тези дни не мога да смогна да изрежа прецъфтялите.

# 163
Кажете с какво се пръскат акарите?
И аз пръскам акарите с Валмек, коте.

За саксиите, с мъжа ми щяхме да ходим, но се отказахме, защото ми се обадиха, че котето ни е готово и бързаме да си го вземем от клиниката.

# 164
Нищо, другия път. То магазина е на 2-ри етаж, няма много ентусиасти за носене и ще има със сигурност Simple Smile
Валмек нямам... Освен да ходя утре да купя и то пак до Ринга, това ми е най-близко.

Общи условия

Активация на акаунт