Хайде на театър - 16

• 32 813
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Ужас... Въпросната авторка явно е много лансирана напоследък, защото спечели и конкурса на Сатирата.
Но мен лично ме губят като зрител.

# 46
  • София
Posh, ако имаш предвид моя пост - авторът е Боил Банов, режисьор и бивш министър на културата. Grinning

# 47
Posh, ако имаш предвид моя пост - авторът е Боил Банов, режисьор и бивш министър на културата. Grinning
Olive Purple Heart Да, извинявам се, че не съм се изразила както трябва - в "Пратката" той е съ-автор с Ива Петрони, която всъщност спечели конкурса на Сатирата. Simple Smile А тя му е и житейска партньорка, доколкото знам.
Сещам се и за друг бивш министър на културата, на когото липсваше писмена езикова култура... , за съжаление.

# 48
  • София
Пускам една промоция на Сатирата Simple Smile https://www.satirata.net/promo/?fbclid=IwY2xjawK1E-ZleHRuA2FlbQI … Hy-HFBMTJS5wupUOg
"Когато розите танцуват" е зрелищно представление/мюзикъл с доста дълбок смисъл и чудна игра (отново) на Боян Арсов. Подходящо е за всякакви зрители. Определено бих му дала 5/5
"Пет жени в еднакви рокли" е доста приятно изживяване за женска компания. Естествено, Анастасия Ингилизова е фурия, "кака" Лара изигра добра роля, но за мен в това представление звездата беше Лиза Шопова - уникално превъплащение.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:56 от molive

# 49
Скрит текст:
Пускам една промоция на Сатирата Simple Smile https://www.satirata.net/promo/?fbclid=IwY2xjawK1E-ZleHRuA2FlbQI … Hy-HFBMTJS5wupUOg
"Когато розите танцуват" е зрелищно представление/мюзикъл с доста дълбок смисъл и чудна игра (отново) на Боян Арсов. Подходящо е за всякакви зрители. Определено бих му дала 5/5
Скрит текст:
"Пет жени в еднакви рокли" е доста приятно изживяване за женска компания. Естествено, Анастасия Ингилизова е фурия, "кака" Лара изигра добра роля, но за мен в това представление звездата беше Лиза Шопова - уникално превъплащение.

"Когато розите танцуват" подходяща ли е за 12-13 годишна възраст? Изгледахме доста детски постановки, а дъщеря ми е в тази преходна възраст и търся нещо вече за по-големи.

Приемам и препоръки за други постановки/театри. Благодаря предварително!

# 50
  • Велико Търново
Много ми хареса Пет жени в еднакви рокли. Не бях гледала Лиза Шопова, направи страхотна роля. Смях се много, чисто женска тематика

Сега ми попада възможност за Криворазбраната цивилизация на Сатирата, ще гостува в съседен град. Гледала съм постановката в друг състав и се чудя дали да отида

# 51
Много ми хареса Пет жени в еднакви рокли. Не бях гледала Лиза Шопова, направи страхотна роля. Смях се много, чисто женска тематика

Сега ми попада възможност за Криворазбраната цивилизация на Сатирата, ще гостува в съседен град. Гледала съм постановката в друг състав и се чудя дали да отида
На мен ми хареса "Криворазбраната цивилизация"

# 52
  • София
Когато аз бях на "Розите" имаше и доста по-малки деца и по мнения, споделени след постановката им беше харесала. Едва ли биха разбрали посланието, но постановката е доста пищна и впечаляваща.
Вчерашният "Караконджул" определям като една от най- смислените и емоционални постановки за тази ми театрална година. Бих дала 6 от 5.

# 53
Вчерашният "Караконджул" определям като една от най- смислените и емоционални постановки за тази ми театрална година. Бих дала 6 от 5.

Другия месец и аз ще го гледам. Hug

Някой има ли информация дали тази година Театър 199 ще има постановки през юли месец? Все още няма програма, което е малко странно. Thinking

# 54
Запис. Тези месеци ми е театрална пустиня, но чакам с нетърпение летните сцени под открито небе.

# 55
Аз след две седмици съм на " Премахни от приятели " имаше малко затишие при мен, но реших да видя тази постановка , пък и от много отдавна исках да видя Владо Зомбори на театралната сцена .

# 56
  • София
Гледах преди малко Стълб от сол от Световен театър в София на Явор Гърдев -  не очаквах да е толкова добро и разтърсващо представление. Има и в 21 ч., останали са 2 места, силно препоръчвам:
https://theatre.art.bg/%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BB%D0%B1-%D0%BE%D1% … %D0%B8_7800_14_20

# 57
Гледах вчера "Енигматични вариации" в ТБА. Авторът Ерик-Еманюел Шмит ми е слабост, дори сега чета негова книга, така че очаквах и тази пиеса да ми хареса. Всъщност това е една постановка, в която става дума за любов, онази най-голямата и истинска... Великолепни Васил Михайлов и Милен Миланов! Не спирам да се възхищавам на духа на този артист и на желанието за игра дори на 87 години, наистина е изумително. Бяха щедро възнаградени с аплодисменти и ако Васил Михайлов не беше изморен и не бързаше да слезе вече от сцената, определено щяхме и много повече да ги аплодираме. Препоръчвам и дано се играе през новия сезон отново, защото си заслужава. Simple Smile

# 58
# 59
Днес съм на ЕДИП с реж. Деклан Донелан. Преди два месеца гледах Медея и доста ме впечатли, така че се вълнувам силно от предстоящият спектакъл. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт