Сподели после мнение.

Мен ме отказа продължителността от час и 20 мин стоене прав и четенето на субтитри 😄

Наистина прекрасна постановка.
Но сигурно ще има и други като мен, затова да ви кажа какво ми се случи.Видях промоция на сатирата и отидох до касата да си купя билети по 13 лв. Обаче какво се оказа, те са само за Голяма сцена и то за горните редове. В рекламата не го пише. Там пише, че количествата са промоционални и аз реших да отида, за да не свършат.
Имайте предвид. 

, не е написано, нито е уточнено. Благодаря, че сподели
щях да ходя за билети за Провинциални анекдоти, но те са на Камерна, не на Голяма
и явно не влизат в промоцията. И ще помисля. 
Да, за "Империята" има, но "Анекдотите" явно не влизат. Утре на 13-ти заглавията им за деня са по 13 лв. Имат 3 неща, за едното отдавна няма места - "Светици и перверзници" (впрочем от преди промоцията, ама карай, да кажем, че не са догледали като са я пускали
, знам, защото го дебна от два-три месеца), второто е за жена, убила мъжа си насилник. Мерси. Изкушавам се да взема за третото - "Не забравяйте да се подпишете" с Лулчева и Боби Турбото. Ще го мисля до утре. 
На вратата на касата им пише - 13 дати, не 13 заглавия. На някои дати имат по 2-3 представления, от които не всички са на 13 лв.
Утре ще дам все пак шанс на промоцията им за деня "всички заглавия за деня на 13 лв", дано не е подвеждаща информацията. 
Мащабно помитащо представление. Лична оценка 10 / 10 без колебание. Жалко, че няма да имам възможност да го гледам на живо за втори път.