Хайде на театър - 16

• 32 823
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Tilda.M., благодаря! Прекрасно! Една от причините да съм в тази тема са хора като теб!
I am studio нямат каса и за съжаление всички творци там продават сами представленията си. А театралните продуценти в България се интересуват от ликвидни, бързо продаваеми и смилаеми спектакли. И млади актьори като Спартак са поставени в доста сложна ситуация...

# 76
Tilda.M., благодаря! Прекрасно! Една от причините да съм в тази тема са хора като теб!
I am studio нямат каса и за съжаление всички творци там продават сами представленията си. А театралните продуценти в България се интересуват от ликвидни, бързо продаваеми и смилаеми спектакли. И млади актьори като Спартак са поставени в доста сложна ситуация...
Благодаря от сърце  PoshSpice! Преди година, когато няколко пъти посетих Ай ем студио, имаше каса, но я отваряха 15 - 20 мин преди началото на спектакъла. Имаха и сайт, от който се опитах веднъж да закупя билет но нещо беше бъгнат и така се озовах на касата им, която е импровизирана зад бар плот. Малко несериозно ми се видя, защото така самите артисти са в напрежение на колко зрители ще играят изобщо... Аз съм радостна от факта, че участниците в нашата тема предпочитат да си купят навреме билети от сайтовете на театрите и платформите, а не чакат в последния момент. Това е етичния и отговорен подход според мен. Щом цениш и уважаваш театралното изкуство, то ти като зрител вече си чукваш среща с актьорите и техния спектакъл, чрез предварително закупения билет. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 01:34 от Tilda.M.

# 77
  • Beyond the stars
Tilda.M прекрасно е да ви чете човек, благодаря Heart

# 78
Ах, защо пропуснахме "Едип" 🫤

Успях, на третия ми опит гледах "Медея".
Хареса ми много, мисля за представянето на артистите и публиката има значение. За Театралния кораб в "Диамантената ера" си сетих

# 79
За I am studio могат да се купуват билети онлайн. Мисля, че съм виждала и на място преди представленията да продават.

# 80
Момичета (и момчета), днес звъннах в Сатиричния, за да не се разхождам до касата. Промоцията,че всичките им заглавия за днес са на 13 лв. не е точно така. Simple Smile За "Случаят Лола" билетите са по 13 лв., както е обявено. Но за "Не забравяйте да се подпишете" - само от 15 ред нагоре. Да знаете, ако решите да се възползвате. Аз лично няма. Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 12:53 от PoshSpice

# 81
Момичета (и момчета), днес звъннах в Сатиричния, за да не се разхождам до касата. Промоцията,че всичките им заглавия за днес са на 13 лв. не е точно така. Simple Smile За "Случаят Лола" билетите са по 13 лв., както е обявено. Но за "Не забравяйте да се подпишете" - само от 15 ред нагоре. Да знаете, ако решите да се възползвате. Аз лично няма. Simple Smile

Благодаря! Добре, че не се разхождах излишно и аз. Гледах схемите им, понеже бяха обявили промоцията и на каса, и онлайн, и в Изипей, но така и не разбрах кои точно са промоционалните. Много сложно и неясно обяснена промоция.
Там ще гледаме следващата седмица "Буржоата благородник" - след разочарованието "Тартюф" на МГТ, надявам се да оправим добрия вкус.

# 82
  • София
"Тартюф" е на МГТ, не на Сатиричния. И на мен не ми хареса иначе. Кадиев се опитваше през цялото време да обсеби цялото внимание върху себе си. Кому бяха нужни псувните на майка, уроците по таекундо, да намесва истинското си име в постановката... Честно казано, колкото повече време минава, откакто гледах постановката, толкова повече си мисля, че, ако не участваше Кадиев, а друг актьор щеше да ми хареса повече. И го казвам като човек, който го харесва като цяло. Има постановки, обаче като "Аз досадникът" например, които повече предразполагат към импровизации, за мен "Тартюф" не е една от тях.
Оценка 2.5/5.

# 83
Изпуснах ви за няколко дни, но довечера се връщам и утре отивам веднага на театър. Ще гледам две постановки даже една след друга.
Много се чудех за Тартюф, но сега май ще съм пас.

sea, в първия момент помислих, че Карамазов е пред машина за захарен памук, та си казах, ех… защо изкушаваш с такава снимка. Да се чуди човек кое да избере от двете. Но после видях, че е маса с лампа. Но между захарен памук и Карамазов, аз пак бих избрала второто представление. 🦊

# 84
# 85
  • София
Вчера гледах "Дишай". Хубава постановка е. Има над какво да се замислиш. Елена Телбис обаче говори много бързо. Бойко е по-спокоен.

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 10:34 от iana28

# 86
Бях на О, ти, която и да си и съм изключително приятно изненадана.
Не съм очаквала друго от Бойка Велкова, която е режисьор на спектакъла. Актьорите са прекрасни. Играта на ниво. Много фино, смислено, интересено. Само хубави думи мога да сипя.

Изумително е и как успяват да са безупречни актьорите в тази зала при все всяко проскърцване на стол в нея. Реновиран соц е положението, което не е фатално за зрителите, но е предизвикателство за всеки спектакъл. На всяка минута се чува скръц-скръц.

# 87
Малко отзиви и от мен - гледах Хаос с Йоана Буковска. Много ми хареса и трите актриси бяха страхотни. Като послание не е нещо уау, но разтоварва и актьорската игра е прекрасна. Жалко че залата беше полу-празна.

Днес ходих на Криворазбраната Цивилизация в Музикалния. Страхотно представление , забавно , модернизирано , много добро изпълнение, страхотни декори. Бих го гледала пак.

Моля за мнение дали Спусък на Всички Страхотни Неща с Милко Йовчев в 199 е подходящо представление за 15- годишен тинейджър? Благодаря!

# 88
Моля за мнение дали Списък на Всички Страхотни Неща с Милко Йовчев в 199 е подходящо представление за 15- годишен тинейджър? Благодаря!

Да, подходящо е. Харесва се и от малки, и от пораснали. 😊

# 89
Благодаря много buldoka! Ще докладвам като го изгледаме.

Внимавам с подбора на представления, смятам че на тази възраст се формира любовта към театъра, а всички знаем, че има и някои лоши попадения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт