Хайде на театър - 16

• 29 327
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Аз не харесвам Иво Димчев като човек . Смятам че е прекалено арогантен , не харесвам хора със засилено его каквото е неговото. Това видях в " Черешката на тортата " , но не го подценявам като артист . Да се отклоним от Иво Димчев малко и от тази тема , и да ви попитам за " Прецакани " има ли някой тук които е гледал постановката защото другият месец ще ходя да я гледам ? Заслужава ли си , или ще е загуба на време и на пари ?

# 706
Личният ми контакт с изявени хора на изкуството показва, че всички имат изявено его 🙂
Силно, ярко присъствие именно заради егото.
И това е нормално.

Хора, никой ли не иска билети за 16.9?
Излезна друг ангажимент при нас

# 707
  • София
Аз съм на 17.09, ама не мога да се сменя, че на 16.09 съм на родителска. 😂

Това "Прецакани" за пръв път го чувам, ново ли е?

# 708
  • Галифрей

Ето това. В София я играят в театър “ Сълза и Смях”

# 709
Съобщение във ФБ от днес.

Скъпи зрители на Сатиричен театър "Алеко Константинов",
На прага на новия театрален сезон сме! И вече сме нетърпеливи да се срещнем отново!
Билетната ни каса ще отвори на 1 септември (понеделник), с работно време от 11:00 до 20:00 ч. и обедна почивка от 15:00 до 15:30 ч.
Тогава ще обявим и програмата ни за месец октомври: ще я откриете онлайн на https://satirata.bg/program и на касата ни.
А за да започнем сезона с усмивка – от 1 до 14 септември ви очаква специална изненада: за всеки закупен билет от касата на Сатирата, получавате още един билет – подарък!
Очакваме ви!
Екипът на Сатиричен театър "Алеко Константинов"

# 710
Личният ми контакт с изявени хора на изкуството показва, че всички имат изявено его 🙂
Силно, ярко присъствие именно заради егото.
И това е нормално.

Хора, никой ли не иска билети за 16.9?
Излезна друг ангажимент при нас
Права сте . Но и аз също съм имала , и с повечето които съм имала допир са се държали напълно нормално, което пак не пречи да блестят  .  " Прецакани " явно е нова пиеса ! Супер, нямам търпение да я гледам , фенка съм на Асен Блатечки и честно казано нямам търпение да го видя . Койна Русева също доста ми допада като актриса .

# 711
*Прецакани* ще я гледаме 🙂

# 712
*Прецакани* ще я гледаме 🙂
Ще я гледам задължително , и дали е хубава или не пак ще напиша мнение.  😊

# 713
Здравейте! Имам два билета за утрешния балет Ромео и Жулиета в Античния театър. Няма да можем да ги ползваме, за съжаление, а не ми се иска да изгарят. Хубави места са. Ако някой има интерес, нека ми пише на ЛС!

# 714
"Последната нощ на Сократ" в 199 някой успя ли да гледа?

# 715
Здравейте. Някой може ли да изкаже мнение за спектакъла " Швейцария" на 199? Предстои на " Аполония" в Созопол.

# 716
Здравейте. Някой може ли да изкаже мнение за спектакъла " Швейцария" на 199? Предстои на " Аполония" в Созопол.

Много ни хареса на нас.

# 717
  • София
И ние харесахме много Швейцария. Напрегнат по един доста фин начин и те оставя с повече въпроси, отколкото отговори.

# 718

И на мен много ми хареса. Препоръчвам!

# 719
Пуснали са билетите за "Театър" в Народния. Аз взех за ноември.
Някой дали може да даде отзив за "Моби Дик"?

Общи условия

Активация на акаунт