Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 861
  • 181
  •   1
Отговори
# 60
Ами затова още в началото трябва да стане ясно, че си говорите защото имате общ интерес, а не защото искате да мачкате чаршафите.
Това е настоящето и контекста на разговора, и разбира се може да има такова настояще и такъв контекст, но не завинаги и за дълго, освен ако няма и бъдеща яснота по някаква причина, а всички потенциали са в бъдещето. Сигурно и съвсем си може и стабилно женени хора да си приказват така, ако се възприемат, себе си а не другия, за такива. Или ако имат ясни един за друг причини да не се харесват за нещо.

# 61
За мен описаното от Светкавица не е свалка. Семплия комплимент го възприемам като израз на учтивост и добро възпитание, човек не може все пак да се държи като дърво. Уточнявам се, че не съм имала против и мъжа ми да си общува по този начин, не е да съм го чувствала като допустимо само за мен.

# 62
А не зависи ли за какво са комплиментите? Ако касае общия ви интерес и хвалят умението ви да играете шах или да имате добри познания за Втората световна е едно, комплименти за външност или личностни качества е друго. Вторият тип на мен лично не би ми било приятно да получавам и ще ги счета за опит за скъсяване на дистанция.

# 63
Ама ,тук не става въпрос за харесване ,а просто за сексуален нагон .На въпросната работи чистачката на строежа беше румънка ,и всеки втори я сваляше ,въпреки че всеки си имаше жена и деца в къщи .Тя горката гордост и ставаше ,а зад гърбът и (понеже аз знам английски)слушах че се обзалагаха на кой тя ще върже .Гледах я как еволюира .Днес с червило ,утре с прическа ,или впит клин от който и личеше че е с прашки и пр .То ,беше явно че си го търси
.Всъщност до някак разбирам авторката ,защото такива мъже ,ако са привлекателни външно ,има нещо секси в тях .Да поясня, че тук говоря ,както по нагоре някой ги описа "работяги ",но в повечето случай при такива свалки е нагон .

# 64
  • Далечният изток
Явно под свалки разбираме различни неща. За мен свалката е ухажване, флирт. Това просташко подвикване и сексуални намеци, придружени с подигравки зад гърба на жената, ми е мноооого далеч от ухажване.

# 65
Това с работниците в парка не е било точно от желание за просташко поведение, а фактът, че са в група, им дава смелост, вероятно и нямат сексуални партньорки. Като бях ученичка, имаше казарма (поделение) на пътя до стадиона, където имахме физкултура. Редовно се качваха войниците на оградата, една такава гофрирана ограда, да ни оглеждат, да ни подвикват колко сме красиви и секси, да пращат целувки и пр. Със сигурност не сме били толкова неотразими повечето на 14 г., пък и по-късно. Същите тези мъже при нормални обстоятелства и по сами не биха подвиквали на непознати момичета.

# 66
  • По света и у нас
Някой път ми иде да инициирам брутални свалки с мъже да видя каква ще е реакцията отсреща, дали ще се засрами или ще ми отговори още по-нахално, обаче се въздържам. Имам чувството, че ще свие сърмите защото инициативата е отвън Smile

Харесването си е това, което пали сексуалния нагон. Какво се опитвате да ги разделите? Не те харесвали само подвиквали, да бе да - ако беше някоя мустаката меца, едвали щяха да са толкова приветливи. Ама - ОК. Просто си викат на стената.

# 67
  • Somewhere far away
Те дали го искат или не, няма значение- и не променя факта, че е просташко.

# 68
  • По света и у нас
Зависи как е поднесено. Може и да не е просташко.

# 69
Не ми пречи да викат. Аз си вървя като краличка, нормално да викат и да се кланят, ако искат Grinning

# 70
  • Далечният изток
И аз въобще не обръщам внимание. Как пък няма да седна да правя анализи тия кво ми викат, що ми викат, как точно ми го подвикват...

# 71
Ами затова още в началото трябва да стане ясно, че си говорите защото имате общ интерес, а не защото искате да мачкате чаршафите.

Че какъв общ интерес може да имате, освен споменатия? Не че и за него е сигурно 100%

Някой път ми иде да инициирам брутални свалки с мъже ...
Скрит текст:
да видя каква ще е реакцията отсреща, дали ще се засрами или ще ми отговори още по-нахално, обаче се въздържам. Имам чувството, че ще свие сърмите защото инициативата е отвън Smile
Харесването си е това, което пали сексуалния нагон. Какво се опитвате да ги разделите? Не те харесвали само подвиквали, да бе да - ако беше някоя мустаката меца, едвали щяха да са толкова приветливи. Ама - ОК. Просто си викат на стената.

Тук ще се самоцитирам:
https://bg-mam.ma/p/1756099/49775713

# 72
  • Somewhere far away

Че какъв общ интерес може да имате, освен споменатия?
Разбира се, че може да имате и друг общ интерес. Що за глупав въпрос.
Ако ти смяташ, че връзката между  мъж и жена може да е само и единствено сексуална, тогава наистина ми е тъжно за теб.

# 73
Според експерти най-много секс се прави от съжаление Wink

# 74
  • Далечният изток
Ако разбера, че някой е правил секс с мен от съжаление, ще се гръмна.

Общи условия

Активация на акаунт