Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 826
  • 181
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мале не мога да повярвам че някой жени не могат да различат обикновена вежливост от свалка.

Затова е форумът - да си помагаме. Виж колко услужливо обясняват една на друга, че е съжаление или просто загриженост.
Докато самите те трептят, че някой им се е усмихнал и ще го разправят до гроб.

# 166
Ми когато не се случва често, нормално да предизвиква трепети. На мен като ми се случва постоянно да усещам женски симпатии ( добре че жените не подвикват, ама с тоя феминизъм знае ли се до къде ще я докараме), хич не ми прави и впечатление

# 167
И баница във влака са ми предлагали, и солети, зрънчо и пр. в парка, когато яде някой, без да съм била бременна, ама никога не е случвало да ми хващат ръката с две ръце, взирайки се в очите ми, докато ме питат "Искаш ли баница да хапнеш?". Ама допускам, че не съм запозната толкова изтънко с турските и помашките традиции.

Извратеняк, все по-ясно става.

Аз не се съмнявам, че всички, или поне 99 процента от разкаазните историйки са били със сексуален подтекст.  Толкова възпитани, емпатични, съжалителни (няма такава дума) мъже едва ли ходят по улиците, но виж мераклиите, на които им се прави секс, са на всяка крачка.

# 168
Да не посмееш да почерпиш жена.
"Да ти взема един бюрек с айрян?"
"Ауууу... Извратеняк".
99 % от случаите. Ужас.

# 169
Много тъжно, че жените са прозорливи и искат да спрат това в зародиш.

# 170
И на мен се случи като бях бременна някакъв да ме заговори на касата в магазин и ме кани на кафе. И аз му соча корема и викам "бе, не виждаш ли, че съм бременна" wtf иначе съм свикнала и си реагирам без притеснение, ама тоя ме свари неподготвена щото си мислех, че имам защита с корема.
И с бебето после ми се е случвало простаци да ми говорят. Един, минавайки покрай количката, се наведе и каза на бебето ми "е на това бебе с кеф да му кажеш да ти е*@ майката"...... Потрес пълен бях....

# 171
  • Paris, France
Сина го родих 3 месеца преди термин и много съседи не разбраха, че съм била бременна, защото когато започна да ми личи ходех с дебело яке.

Дъщерята е родена в края на ноември и беше гореща есен. По къс ръкав отидох в родилното. Цяло лято и есента всякакви хора непрекъснато ми предлагаха храна, вода, бонбони, безалкохолни. Ако седнем в кафене и си взема кафе, веднага някой питаше да не ни ли купи нещо за ядене, вода. И синът казваше "Да"🌞 Никой не ме е свалял.

В България също баба винаги предлагаше храна на бременна, ако случайно мине и ядем навън. Като направеше сладкиш, отделяше и ме пращаше да нося на бременните съседки, защото го били мирисали докато го е готвила или пекла.

# 172
Едно е баба, друго е някакви мъже в относително млада възраст, в смисъл, не грохнали старци, надживели сексуалнопто привличане.

Много тъжно, че жените са прозорливи и искат да спрат това в зародиш.

Природата винаги надделява, както казваха в Джурасик парк.

# 173
Аз не съм от жените, които си въобразяват, че постоянно някой ги сваля. Имала съм дори множество случаи като млада, при които съм си мислела, че просто са някакви добронамерени и услужливи мъже в компания, в университет, на работа и пр., и съм оставала изненадана накрая, че очакват нещо.  Имам дъщеря и 100 пъти предпочитам да е мнителна и да си мисли, че я свалят, дори и да не я, пред това да е наивна и да изпада в неудобни/опасни ситуации, защото не е очаквала сексуални мераци.

# 174
Мая, тоя е бил безподобен идиот!
В момента, пък и от години насам, навлеците станаха по-смели онлайн. И понеже наредихме дядовците и чичаците, другата крайност - млади момчета, досаждащи на каки и лелки са не по-малко смешни. Един и същ млад досадник беше ме налазил барабар с де-що женско имах за приятели. Напористо до пълна неадекватност. Един друг пък се снимал как позира по анцуг пред нафтовата печка на баба си с метнати връз бурията чорапи. Да завиди човек на такава увереност.
И се радвайте, че само баници ви предлагат, щото мен един ме покани на бахур. Не бях бременна.

# 175
В социалните мрежи поне има опция да блокираш навлеци и да не ти излизат изобщо. Във форума например не е така, можеш само на лични да блокираш, и те като се повлекат след теб из темите...

# 176
Онлайн няма кво да ме изплаши, има си блок. Ама на живо... Оле такива простаци има... Не знаеш как да реагираш. Ако се усмихнеш неудобно, за да неутрализираш, ще вземе да си помисли, че си навита. Ако реагираш остро и агресивно, може и той да агресира... Опасно еда си жена. Даже бреюенност/бебе/дете не те спасяват от идиоти. Даже възраст, хора. Майка ми е на 65г..... Още й се случва. Wtf кога спира? Май никога....

# 177
Да бе, една моя колежка, която догодина ще се пенсионира, отиде на санаториум и там някакъв и тропал през нощта по вратата. Първо я поканили, те си били компания, която всяка година  се среща на тоя санаториум , та поканили я с тях на  разходка, тя не искала добре, обаче явно като се върнали и тоя се сетил за нея и отишъл да и чука по вратата. После от персонала и казали, че там стават страшни свалки, пациентите като отвързани били, даже имало някакви дето точно идват с цел да си намерят другарче.

# 178
  • Somewhere far away
Днес станах свидетел на просташките сексуални инсинуации на колега - така че явно това е ежедневие за някои хора.
Харесвам хумор, ама не съм тук за стендъп комедия на ниско ниво. И не съм длъжна това да ми е нито смешно, нито интересно.

# 179
  • София
Имам една история от гимназията. Един младеж явно ме беше харесал и не знаеше как да изрази чувствата си и един ден ме дръпна в страни на улицата близо до училище, застана срещу мен и ми изпя песента на kiss "I was made for loving you, baby. " Освен, че е криндж отвсякъде, ами и пееше ужасно. Та... предполагам съм извадила неповторима физиономия на смайване.

Общи условия

Активация на акаунт