АС и други романтични К-драми - тема 14

• 11 011
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано.
---------------------------------------
Уин, тук сериалът на Сузи и У Бин го има с десетина озвучки и 5 вида субтитри.
Като отвориш "Смотреть" кликваш на . След това с плъзгача, най-дясно на прозореца за визуализация на видеото, слизаш най-долу, където са субтитрите.

Genie, Make a Wish, 2025 , заглавие на руски "Всё сбудется" на този линк - https://51.doramalive.news/dorama/vsye_sbudetsya/, но довечера ще си избирам с коя озвучка ще го гледам. Т.е. мисля да го почна.

-------------------------------------------
При някои двойки екранната химия е толкова силна, че не само не остава незабелязана от снимачния екип, ами даже правят нарочни промени в сценария, вкарвайки им романтични сцени с целувки, каквито няма в първоначалния сценарий. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето признанието на член на един такъв екип. "Жертвите" на заговора са актьорите Han Hyo Joo и Jo In Sung, а продукцията е "Moving" на Disney+ - https://www.youtube.com/watch?v=X3UrQ6etVU0

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 11:57 от profi_1

# 361
  • Варненска клюкарка
Уин, може ли линк към дорамата където си намерила У Бин и Сузи с звучка? Да се пробвам ще тръгне ли при мен.

Правилно съм забелязала значи наскоро че АйЮ е с по заоблени рамене и ръце от обичайното, тогава казах това заради Усокчо и кокалите му и че има повече плът по нея, отколкото по него, как ли ще стои това на екрана. Сама е коментирала тези дни в канала си в ЮТ че е качила няколко килограма, казала че по прин;цип е около 40 кг, но напоследък покрай снимките (в сериала може би?) изпитвала голямо желание да яде сладко, стомахът и се бил свил и не можела да яде по много, но всяка мазнинка и се залепяла по лицето и някои части на тялото. Пошегувала се е с думите "Така изглеждам по-добре нали?" Бих казала че вече не изглежда като тинейджърка, но е все така фина. Питали са я за ръста и, това пък защо.... Казала е че миналата година е била 163,2  см а тази 162,7. И това не ми стана много ясно, губи костна плътност или какво? Корейките са по-склонни към такава загуба от другите раси, ама не е ли още много рано за нея....

За приятелката на Ли Че Мин коментарите се люшкат в двете крайности. От сега пишат как ще си спестят парите за фен срещи Той пак е потвърдил статуса им с нея, казал е че тя е неговата опора, но май това е наляло още масло в огъня по нея - наричат я некрасива, недостойна за него,  безсрамна, задето демонстрира публично чувствата си към него и т.н.  

За Звездювите писма четох и аз но от счупения превод и многократните повторения на някои неща се пообърках. Основното което схванах че адвокатът му казва че по време на казармата се е срещал с друга жена на която това време е изпратил 150 писма. След дълго обсъждане и допитване са решили да разкрият това, но засега ще запазят самоличността на жената в тайна от обществеността, но не пише дали и от съда. Естествено имаше и такива които гракнаха че да излиза с едната не пречи да излиза и с другата- вярно е, но роднините на КСР така и не могат да извадят читаво доказателство, че това се е случвало преди пълнолетието и. Абе голяма глупост, съсипаха му кариерата тръгвайки от ЕЖК и стигайки доникъде.
Пишеше че е обновил социяните си мрежи с атуални снимки от излет в планината.

Проф, благодаря за линка , при мен се отвори.

ПП Тъкмо се зарадва и след избор на озвучка  ми заби и пак ми блокира достъпа до интенет.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 12:34 от Беллора

# 362
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, я виж дали ще имаш същият проблем при гледане във вконтакте.
Това е първият епизод с озвучката на Animaunt - https://vkvideo.ru/video-45255846_456239597

# 363
  • Русе
Профи, благодаря! Flowers Hibiscus Dorama Live и DTV днес до обяд даваха само озвучка. А Dorama Live беше и с променена заглавна страница. Може да е и поради бавния превод на рускините.

# 364
  • Варненска клюкарка
Белл, я виж дали ще имаш същият проблем при гледане във вконтакте.
Това е първият епизод с озвучката на Animaunt - https://vkvideo.ru/video-45255846_456239597

Еха, Проф благодаря, тука върви нормално, изгледах серията. Но хич не се опраям с тоя ВК не вждам някъде има ли страница, където ще качват сериите, има ли избор на озвучки/субтитри. В момента виждам само тази серия и отстрани в колоната всякакви други сериали.
Търсих в Однокласники, но не го намерих там. необясним ми е що за проблем имам с Дорамите та чак да ме оставят без нет, но явно пак ще трябва да подхавана ММ да намери решение.

За серията засега нямам мнение, виждам приказен сюжет, а Сузи някак ми напомня Шинка.

# 365
  • плевен
Здравейте по bTV story започва нов премиерен корейски сериал на български се казва Продай обладания си дом(Sell Your Haunted House).Ще бъде в петък на 10-ти октомври от 23:30. Надявам се че не съм объркала английското име на сериала, трябва да е този.

Общи условия

Активация на акаунт