.
. А и се включиха няколко бонуса - Даниел Хени, Ким Джи Хун и Сонг Хье Кьо
.

Оо, първия и последния бонбон на втория ред са за мен. Виждам, че сте ми ги запазили 

Те хубаво са решили да предложат нещо различно на зрителите, но не могат да преодолеят стереотипите. За да отговорят на очакванията са променили доста характера на главните герои, праволинейни и скучни са през повечето време. Той уж искаше да се развеждат, но и за миг не пролича да се колебае в чувствата си към нея, нито пък посрещна новината за болестта ѝ със смесени чувства. Хумора са го ограничили почти до минимум - така е, смесването на жанрове не е за всеки и са предпочели да наблегнат на драмата. Някои сцени са 1:1, от други са взели по нещо, има и такива които изцяло липсват... Още са в началото, а сценаристката и режисьора се оттеглиха, рейтинга е нисък, изглежда сериала няма да го бъде... Тръгнах без особени очаквания, затова и не съм разочарована. Надявам се все пак да не го оставят в нищото и да си следват доколкото е възможно първоначалния замисъл, актьорите играят с голям ентусиазъм.

Желираното сърце и на мен ми привлече окото. Ама има и едни красиви нарисувани с цветя, и със сърчица, ох ... и едни мидички, дето си ги представям с боровинков, лилавата, и с лимоново-ментов вкус, зелената, ... мммм... Отивам да си взема една салфетка, да си поизбърша лигите. 
.

Но не мога да се навия да гледам сериала им, някак няма да мога да се филмирам с романтичната част като знам каква е разликата във възрастта на главните. Препоръчани теми